Joulunekkuja ja piparimuottijekkuja

19.12.2013

Jouluhylly_loresLasipurkit_Pentikmuottipurkki_loresPentik_herkkuja_loresriihimäen_lasipurkki_loresMinusta tämä talo on ihan joulutalo ilman koristeluitakin, tunnelmaa saa ihan pienelläkin aikaan. Ei ole tullut yhtään sellaista fiilistä, että apua apua, pakko laittaa killutinta ja hörspäkettä roikkumaan että saa joulufiiliksen. Suunnitelmissa on viettää glögintuoksuinen joululoma äidin lähettämien kookoskeksien, mantelinekkujen* ja pikkusiskon tuoman suklaafudgen seurassa. Ehkä siinä sivussa vähän miksaillaan tapetinpoistoainetta ja jumpataan remppapuuhissa.

Kokosin keittiönhyllylle jouluisia juttuja, joiden korkkaamista odotamme vesi kielellä. Pupu on taas onnelinen pelkkien piparimuottien varastamisesta. Rakastan erilaisia lasipurkkeja, ja näihin kannellisiin Natalia-purkkeihin* ihastuin jo aiemmin tänä vuonna tekemämme Pentik Pop-up-shopin myötä. Isompi taitaa olla parilitrainen, pienempi litran. Pehmokoristeet on ostettu joskus Accessorizelta (erittäin hyvä joulualepaikka pian), Marimekon Muija-jättitarjotin on vitosen kirppislöytö.

I think this old house is a Christmas house without putting any effort to the decoration. Here are a few Christmas delis I can’t wait to open and taste!

*Seuraavat kuvissa näkyvät tuotteet saatu Pentikiltä tuotenäytteinä bloginäkyvyyttä vastaan: Natalia-lasipurkit, Vadelma marjakastike, Mansikka-raparperimehu, Vadelma-portviinihyytelö ja Mantelinekut (lasipurkissa).

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elisabeth 19.12.2013 at 8:01 pm

    Oi, miten ihania kuvia! Tuo piparkakkumuottipurkkiidea on loistava!

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Leave a Reply