Lumeton joulu saa tulla

20.12.2013

Punainen_lyhty_lores joulukortit_ikkunassa_lorestuolit_talon_edessa_lores joulukuusi_paketissa_loresSitä ei kaipaa kun sitä ei näe. Maa on kuiva ja pehmeä, pihassa vihertää, lumesta tulleet näyte-erät ovat ehtyneet pian saapumisensa jälkeen. Näpsin muutamia kuvia ulkona samalla kun mietin mitä joulujuttuja keksisi lumettomaan pihaan. Laitoin pihaan punaisen lyhdyn ja keräsin pudonneita havuja lähimetsästä (mahtavat apajat), joulukuusikin on jo odottamassa pystytystään. Keittiön ikkunaan ripustimme joulukortteja. Tuo paksurunkoinen möhkäle ikkunan edessä on vanha omenapuu, ei uskoisi. Se ylttää talon harjalle asti.

Tänään on perjantai, loma, enää neljä yötä jouluun, leivotaan, vedetään fudgea napaan, JEEE!

The land is soft and dry, the snow samples have run out soon after arriving. While planning how to decorate the snowless yard I took some photos outside of the house. I put a red votive in the front yard and collected some spruce branches from the forrest nearby around it. I put some christmas cards hanging on the kitchen window. And can you believe the thick tree is an apple tree? It’s really old and is as tall as the rooftop.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply