Ansassa

18.01.2014

klementiinit_lores karkkikuppi_lores nappula_sarjaton_koskinen_lores Nappula_Iittala_loresAika hyväksi testattu lääke kaamokseen on vapaa-ajan täyttävät pikku remonttipuuhat. Puhumattakaan keittiön salaisista herkkukätköistä, joista kauhon suuhuni suklaata ja karkkia aina kun kääpiöiden silmä välttää. Olen antanut täysin periksi makeanhimolle, sillä selvästi kroppa pyytää lisäenergiaa selvitäkseen talven yli.

Tällä hetkellä pakkanen (-14 astetta) saartaa meidät kotiin, molemmat tytöt ovat kipeinä, ja päivän vaunukärryttelykin jää väliin kun pienempi joutuu nukkumaan päiväunensa sisätiloissa. Täällä niistetään pikkunokkia, syötetään niille vitamiineja, itse siinä välissä juodaan kahvikupposia ja nautitaan häikäisevistä auringonsäteistä, jotka ovat löytäneet tiensä tänne piilopaikkaamme.

Trapped inside. There’s -14 degrees outside, and both of the kids are ill. While taking care of their running noses and vitamine doses we enjoy the coffee moments and the bright winter sunrays found our hiding place.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Reetu 21.01.2014 at 8:48 pm

    Olipas kiva löytää blogisi pitkän tauon jälkeen. Seurasin tätä joskus aikoinaan, mutta on välillä päässyt unohtumaan. Nyt onkin piiitkäksi aikaa luettavaa. Kiva blogi! :)

    • Reply Maire 22.01.2014 at 1:00 pm

      Hei mahtavaa että löysit tänne takaisin, tervetuloa! :)

    Leave a Reply