Onnellistuttavat, keskeneräiset projektit

22.01.2014

Kannu_kukat_lores marimekkokassi_lores sieniä_pellillä_loresKun inspis tulee, kannattaa antaa sen viedä mennessään heti eikä kohta. Sama pätee sekä leipomiseen että sisustamiseen. Kotona on käynnissä monta keskeneräistä sisustusprojektia, jotka kaikki kiehtovat ja kutkuttelevat mukavasti samaan aikaan. Ystäväni oivalsi erään tärkeän asian miehensä ihmeteltyä keskeneräisiä käsityöläjiä ja meneillään olevia kotiprojekteja: niitä täytyy olla, koska ne tekevät hänet onnelliseksi! Kuulostaako tutulta? Sama homma täällä. On hyvä, että on projekteja yhtä aikaa eri vaiheissa. Osaa vasta suunnitellaan, osaan säästetään rahaa, osa on työn alla ja loppuja viimeistellään. Kaikista saa hyvää oloa.

kukkien_takana_hylly_loresKukkakimpun takana piileskelee eilinen sisustusinspiraationi kohde, puuhylly. Olen kokeillut hyllylle vaikka mitä tavaroita, samoin pöytätasolle sen alle, mikään ei vaan tyydytä silmää. Hylly sai siis lähteä, ja lopputulos oli heti kevyempi. Kuvia napsin tänään valmiista lopputuloksesta, niitä siis pian!

When it comes to baking and home interior design, inspiration is something you should follow right away. Yesterday I decided to remove a wooden kitchen shelve and the result was just perfect for me. Pictures coming soon!alakerta_keittiö_painted

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Karoliina 22.01.2014 at 1:07 pm

  Mä oon niiiin samaa mieltä noista sisustuskutkutuksista! Ja nythän niitä riittää molemmilla. :) Aijaijai ku tekis mieli päästä jo laittaan huonekaluja oikeille paikoilleen mut vielä vaan täytyy jaksaa odottaa ainakin kevääseen.

  Ja toi kannu: must have!

  • Reply Maire 23.01.2014 at 9:59 am

   Sulla riittää kyllä kivaa pitkäksi eteenpäin, aijai. Hei meidän pitää tulla käymään! Mut sitten kun ei oo enää näin kauheen kylmä (kysyn varovasti oliks sulla siellä jo lämmitysjärjestelmä kytketty?). Mutta hei mieti, eka saa sisustaa sisällä, ja keväällä vielä jatkaa bonuksena pihalla! ! !

   Kannu: paitsi söpö, myös erittäin hyvä kaataa. Suosittelen!

 • Reply Anna/kotiani.blogspot 22.01.2014 at 1:42 pm

  Just niin kutkutuksille! Eihän tätä tekisi ellei saisi kiksejä! ;)

  • Reply Maire 23.01.2014 at 10:01 am

   Kyllä! Kivaa täytyy olla.

 • Reply Tiia 22.01.2014 at 4:05 pm

  Jossain just oli, että masentuneisuus on niin yleistä nykyään sen takia, kun ihmisillä on liian tylsää.

  Mä jotenkin havahtusin tämän kohdalla, että mulla ei oo ollut tylsää enää vuosiin (muualla kuin töissä…)! Kotona on aina jotain pientä proggista meneillään, just leipomista tai neulomista tai maalaamista tai tapetinvalintaa.

  Hyvin tutulta siis kuulostaa, eikä se oo mikään häpeä. Sisustaminen ja muut kotijutut on nykymaailman puhdetöitä.

  • Reply Maire 23.01.2014 at 10:08 am

   Hyvä oivallus Tiia! Me ollaan myös tajuttu että ollaan onnellisia kun kotona on puuhasteltavaa, ja tässä taloprojektissa sitä riittää pitkälle tulevaisuuteen. Ei taida olla pelkoa että loppuu kesken – kuten aiemmissa kodeissa on käynyt.

   Saman olen havainnut; enää ei tule paljon valitettua tyylin ”ei oo mitään tekemistä”.

   Ihania sisustusproggiksia sulle :)

 • Reply Sarp 22.01.2014 at 6:38 pm

  Olisi kyllä ihana saada aikaa muutamaan kotiprojektiin…
  Kartio kaadin on tosiaan mitä mainion kukkavaasi.
  Kukat asettuvat siinä luonnollisesti hyvään asentoon.

  • Reply Maire 23.01.2014 at 10:16 am

   Kyllä, Kartio kaadin on ehkä paras kukkavaasi!

   Tuo aikapula on ikävä seuralainen. Vuorokausi on ihan liian lyhyt, koko elämä on ihan liian lyhyt. En tajua miten ennen iPadeja, kahvinkeittimiä ja kaukolämpöä ihmiset pystyivät tekeen yhtään mitään extraa kotona. No, ehkä silloin ei sisusteltu, tilkittiin vain hirsien rakoja paukkupakkasilla ja tehtiin lankaa omien lampaiden villasta että saataisiin lapsille lämpöiset villapaidat. Kuulostaa kyllä sekin aika mukavalta.

 • Reply Taru 23.01.2014 at 10:15 am

  Sama juttu! Aina pitää olla sen seitsemän projektia meneillään, ei siitä mihinkään pääse :D

  Taino, rempan osalta osa keskeneräisistä tai vielä kokonaan remppaamattomista nurkista ahdistaa toisinaan.. Silloin pitää vain (yrittää) muistaa iloita jokaisesta palasesta mikä on jo saatu valmiiksi :)

  • Reply Maire 28.01.2014 at 6:49 pm

   Kyllä, just niin, täytyy vaan sulkea silmänsä kun kävelee niiden jonotuslistalla olevien remppakohteiden ohi ja nautiskella valmiista.

   Mukavia remontteja sinnekin :)

  Leave a Reply