Pieni muutos keittiössä

23.01.2014

Jars_iittala_lores puuhylly_poistettu_lores KaunisteTämä keittiön kulma kaipasi jotain muutosta, kunnes tajusin mitä pitää tehdä. Seinällä oli tamminen hylly (Ks. Onnellistuttavat, keskeneräiset projektit), mikä oli kyllä kätevä paikka säilyttää purkkeja ja varsinkin kahvivehkeitä, mutta teki nurkasta sekavan oloisen. Nostin kaapista esille Iittalan Jars-lasipurkit, jotka ovat olleet piilossa muutaman kuukauden. Ehdimme nimittäin kyllästymään niihin vanhassa kodissa, mutta nyt pieni jäähy teki heti hyvää. Tosin heti kuvaamisen jälkeen huomasin, että kaapissa oli piilossa vielä neljä lasipurkkia. Ne nyt sitten puuttuvat tästä kokonaisuudesta.

Artemiden Tolomeo Pinza -klipsivalaisin oli ennen kiinni puuhyllyssä, joten sille piti nyt keksiä uusi kiinnityspaikka. Aavee huomasi että klipsiosassa on myös ripustusreikä, joten selvisimme pelkällä ruuvin ruuvaamisella seinään. Pinza on muuten loistava keittiövalaisin, silä polttimon valaistusteho on hyvä (esim. hehkulampussa jopa 100W). Ostimme valaisimet jo edelliseen keittiöömme, superhyvä ostos.

This corner of the kitchen needed a change. I removed an oak shelve from the wall and it got better immediately. Also the Iittala glas jars got a new life when taking them on the table from the drawer they were hiding.

Kaunisteen Kahvihetkiä-keittiöpyyhe saatu tuotenäytteenä.alakerta_keittiö_painted

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply johannal 23.01.2014 at 7:00 pm

  Hauskat purkit!

  • Reply Maire 24.01.2014 at 7:19 am

   Kiitos! Aika väripläjäys :)

 • Reply Johanna 23.01.2014 at 8:20 pm

  Ihana ihana!!

  • Reply Maire 24.01.2014 at 7:19 am

   Kiittikiitti :)

 • Reply Iukku 23.01.2014 at 8:48 pm

  Tästä inspiroituneena kaivoin omat jars- purkkini työtasolle esille.

  Ihana blogi sulla!

  • Reply Maire 24.01.2014 at 7:20 am

   Mahtavaa, että inspis tarttui!

   Kiitos :)

 • Reply minttu, Saa kurkistaa blogista 24.01.2014 at 1:10 pm

  Tosi kivan näköistä! :)
  Mukavaa viikonloppua! :)

  • Reply Maire 25.01.2014 at 8:29 am

   Kiitos kiitos!
   Ihanaa viikonloppua sinnekin :)

  Leave a Reply