Uusi meikkilaukku

29.01.2014

Marimekkolaukku_lorespinnit_lorespurkki_loreslaukku_loresHaaveksin isosta, katselunkestävästä kosmetiikkalaukusta, ja tämän mustavalkoisen Briossin nähtyäni tiesin löytäneeni täydellisen. Marimekon Kompotti-kuosi on viehättänyt jo pitkään. Olin jo kaivamassa kuvetta maksaakseni mitä hintalapussa pyydetään (jotain miljoona), mutta sitten laukku yhtäkkiä tuli super aleen Marimekon nettikauppaan. Olisko ollut ensin -40 % ja sitten siitä vielä -20 %, hintaa jäi nelisenkymppiä. Mulle kiitos heti se. Laukku on näemmä myös monikäyttöinen — pupu pölli sitä matkalaukuksi kesken kuvaussession. Vähänkö se oli suloinen kassia roudatessaan muina naisina.

Veskiin on tullut muutakin uutta. Keltaiset pinnit löytyivät Cosilta (paljon kivan värisiä) ja piparipurkiksi alunperin ajateltu lasipurkki toimii nyt vanulappupurkkina. (Onkohan lasipurkkiaddikteille jotain omaa kokoontumisryhmää?)

The new toilet bag was found from Marimekko sale. This fabrick is one of my 2013 collection favourites.

alakerta_WC_painted

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Paula 29.01.2014 at 8:12 pm

  Minullekin eksyi meikkilaukku, mutta värinä se persikkainen Kompotti Kyyjärven myymälästä jostain alessa. Noi pinnit näyttää jämäköiltä. Olisko niin, ettivät ne piikkien ”pehmusteetkaan” lähtisi noista niin helposti? Se on ärsyttävää repiä hiuksia semmoisilla, joista ne on irronneet.

  • Reply Maire 30.01.2014 at 12:45 pm

   Tsau Paula! Joo, se persikkainenkin väri oli tosi hieno! Hei nää Cosin pinnit on ihan ykkösiä, ihan eri sorttia kuin normiperuspinnit. On tosi jämäköitä ja nuo pallukat on ”kiinteitä” eli ei erikseen kiinnitettyjä vaan samaa matskua kuin se pinniosakin.

 • Reply Merja 29.01.2014 at 8:24 pm

  Oi, nuo keltaiset pinnit on supersuloiset! Pakko saada kesäksi :)

  • Reply Maire 30.01.2014 at 12:45 pm

   Toivottavasti löytyy vielä Merja! Mutta oli siellä muitakin tosi kivoja värejä.

 • Reply Jonna 29.01.2014 at 9:35 pm

  Mä just tänään pohdin, että kylppärikaman säilytyksen suunnitteluun täytyy ottaa nyt hetki lisää ja hommata jotain purnukoita, kun kohdalle sopii. Perheen vanhin lapsi on kanssa alkanut puleerata aamuisin ja koska peilin edessä kekkuloi kaksi hameväen edustaa pitää asianmukaisen varustuksen olla kunnossa. Tästä inspiroituneena alan suunnittelemaan.

  • Reply Maire 30.01.2014 at 12:49 pm

   Hahaa :D Täällä hei ihan sama meininki, isompi tyttö puleeraa minkä kerkiää. Just eilen annoin sille ikioman kasvorasvan, mistä se tuli ihan hirveän onnelliseksi. Eli let’s suunnitellaan!

 • Reply Jasmiina 29.01.2014 at 10:20 pm

  Jos löydät lasipurkkiaddikti tai ihan vaan purkkiaddiktiryhmän niin infoo, mun pitäs varmaan kans liittyä… :’D

  • Reply Maire 30.01.2014 at 12:53 pm

   Jasmiina, perustetaan oma ryhmä!

 • Reply tiinakaisa 30.01.2014 at 4:21 pm

  Samoja pinnejä löytyy täältäkin :) Ja kivannäköinen veskikin teillä muuten!

  • Reply Maire 31.01.2014 at 2:18 pm

   No yllätys!
   Kiva kun tykkäät veskistä, mustakin se on tosi söpö!

  Leave a Reply