Tuttu koti lehdessä

04.02.2014

takka_dekossa_loresmustakeittiö_deko_loresaukeama_lores Deko_kansi_loresSiellä se, meidän rakas. Tasan kolme vuotta meillä tuli asuttua tuossa Käpylän-kodissa, ja varmaan kaikki huoneet ja pinnat rempattiin vähintään kertaalleen. Juttu kodista on nyt helmikuun Dekossa, joka ilmestyi tänään. Tekstissä onkin muuten asioita, joita en ole blogissa kodista tai meistä koskaan kertonutkaan. Freesit kuvat juttuun otti Kristiina Kurronen, jonka kädenjälkeä ihailen aina, ja meillä onkin paljon yhteisiä kuvauksia takana ennestään. Kun kuvattiin meidän olkkaria ja kamera oli jo paikoillaan, tytöt yhtäkkä pelmahtivat paikalle ja istahtivat matolle sylikkäin. Kuvasta tuli ihana, ihan vahingossa, oltiin vaan Kristiinan kanssa että nyt äkkiä kuva! Nyt äkkiä kuva!

Oli mukava saada kodin tarina ja kuvat yhteen pakettiin. Kun teen itse vastaavia sisustusjuttuja muiden kodeista, se muisto mikä siitä jää asukkaalle käsiin, on aina se kivoin asia. Plus se että koti tulee aina puunattua vimosen päälle ennen kuvauksia. :)

Mitä tykkäätte — löytyikö kodista uusia kohtia tai tietoa lehtijutussa, näyttikö samalta vai eriltä kuin blogissa?

Our ex home in Deko magazine on February 2014 issue.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Joanna 04.02.2014 at 2:37 pm

  Kaunis koti ja kiva juttu :)

 • Reply Sarp 04.02.2014 at 6:16 pm

  En ole ehtinyt vielä lukea,
  mutta jo viime numeron sneak peak kuvasta arvasin mikä koti on kyseessä
  ja innolla odotan että on aikaa tarttua lehteen rauhassa nauttien.
  Nopeasti kurkkasin kuvat ja tykkäsin.

  • Reply Maire 05.02.2014 at 9:08 pm

   No aika hyvin yhdestä kuvasta päätelty! Oot tarkkasilmäinen :)

 • Reply Johanna koo 05.02.2014 at 7:27 pm

  Haha, aika kiva! Just postasin Dekosta ja kyselin et kenen koti tuo on ;) Haha, tsekkaa täällä: http://ekojohanna.blogspot.fi/2014/02/deko.html Upee oli teillä koti! Täytyypä heti tarkastella teidän uutta ;) Terkkuja!

  • Reply Maire 05.02.2014 at 9:09 pm

   Kiitos, kiva kun tykkäsit!

 • Reply Kavvi 05.02.2014 at 9:23 pm

  Ensin en meinannut tunnistaa kotiasi lehtijutusta vaikka seuraankin blogiasi aika ahkerasti mutta kuva tyttäresi huoneesta avasi tajuntani, että hetkonen täähän on jotenkin tuttu! Upeaa ja kertakaikkisen upeaa!

  • Reply Maire 06.02.2014 at 12:24 pm

   Kaunis kiitos! Mulla on käynyt tuo sama monta kertaa. Tunnistaa jonkun pienen yksityiskohdan, ja sitten vasta alkaa avautumaan :)

  Leave a Reply