Vaaleanpunaista keittiöön

08.03.2014

Pinkki_maalisävy_lres Fiskars_matolla_lres Method_lresOlisihan se pitänyt arvata, että vaikka keittiö kiva onkin, sekin pääsee reiskojen käsittelyyn. Mulla on jo tarkka visio väreistä ja muutoksista, ja ensimmäinen askel on nyt otettu tilaamalla vähän isompia värimalleja vaaleanpunaisen sävyistä. Vaaleanpunainen viehättää tällä hetkellä, ja sitä tunnetta haluaa seurata. Pitäisi löytää sopivan intensiivinen, muttei liian räikeä, ja vähän koralliin taittuva, muttei liian oranssi. Sävyin pitäisi näyttää eri valaistuksissa vaaleanpunaiselta, eikä esim. hämärässä beigeltä. Tää on tarkkaa. Vaikka vaaleanpunainen mielletään ehkä vähän tyttömäiseksi ja romanttiseksi, voin kertoa että sellaiset adjektiivit ovat meidän lopputuloksesta kaukana. Tarkoitus olisi aloittaa muutosprosessi pian, sillä työvaiheita on monta, ja haluaisimme saada kaiken valmiiksi ennen kesää ja ulkohommia. Jälleen mennään täysin taktiikalla itte tehhään kaikki.

I should have quessed this. Even our kitchen is pretty nice, it gets a total makeover. I already have an excact vision of all the colors and changes, and the first step has been taken by ordering some pink color samples. Just need to find the right one. A little bit coral, but not too orange, intensive enought, but not too bright.

Kuvassa näkyvä Method-tiskiaine on saatu ilmaisena tuotenäytteenä.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply littleB 08.03.2014 at 11:47 am

  Oijoiii, kuulostaa hyvältä, odotan innolla lopputulosta! :)

 • Reply Johanna 08.03.2014 at 12:35 pm

  Ihanaa, mahtava valinta!!

 • Reply Hanna 08.03.2014 at 12:46 pm

  Oi, mulla on ollut vaaleanpunainen keittiö (korkkilattialla), se oli oikein ihana!

 • Reply Anne 09.03.2014 at 2:09 pm

  Mistäs tuollaisia isompia värimalleja saaa tilata? Googlekaan ei tiennyt.

 • Reply Jaana / Villa Beata 10.03.2014 at 8:20 am

  Voi, kiva tiiseri! Mahtava nähdä, mitä on tulossa!

 • Reply Maire 10.03.2014 at 12:00 pm

  littleB: Kiva kuulla että kuulostaa hyvältä – toivotaan että lopputuloskin on hyvä :)

  Johanna: Jee!

  Hanna: Kiva kuulla että ex-vaaleanpunaisesta keittiöstä on edelleen hyviä muistoja, ettei ole vaihtunut öklötykseksi. :)

  Anne: En tiedä onko tämä Tikkurilan palvelu muille kuin ammattilaisille (käytän näitä värilastuja työssäni), mutta lisätietoa löytyy Tikkurilan nettisivuilta ammattilais-kohdasta.

  Jaana: Juu oli pakko vähän hehkuttaa etukäteen ;)

 • Leave a Reply