Helpot mustikkamuffinssit

15.03.2014

Arabia_muffinssit_lores lasipurkki_lores mustikkamuffinssit_lores pelti_lores purkit_loreseaten_loresTälle päivälle piti olla jotain ihan muuta ohjelmaa, kesän istutuksiin liittyen. Aamulla kun katsottiin ikkunasta, kevätpuutarhan sijaan maisema olikin muuttunut lumiseksi Narniaksi. Tipun kanssa laitettiin villasukat jalkaan, leivontasessiot pystyyn ja tehtiin ihan järjettömän hyviä mustikkamuffinsseja. Olen löytänyt tämän toimivan lapsillekin helpon perusreseptin kauan sitten, ja tällä on vaikea mennä pieleen.

Ostin justiinsa Ikeasta muffinssipellin, joka tekee hassuja sienenmuotoisia muffareita. Mutta olipa kiva paistella vuoassa, kun eivät lörähtäneet pellillä mihin suuntaan sattuu. Meidän pienempi tuholainen on jostain syystä ihastunut paperivuokiin, joita aina yrittää pölliä keittiön alalaatikosta, tunkea niitä suuhunsa ja juosta karkuun. Pelastin vuoat lasipurkkiin.

Helpot mustikkamuffinssit

Sekoita kuivat aineet: 2,5 dl jauhoja, 0,5 dl kookoshiutaleita, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1,5 dl sokeria

Sekoita nämä mukaan: 2 munaa, 75 g sulaa voita, 1 dl maitoa, 2 dl mustikoita (jäiset passaa vallan mainiosti)

Muffinsseja tulee n. 12 kpl, paista 225 asteessa n. 10 minsaa.

Instead of doing some gardening today, we decided to bake some muffins. since the weather had turned from beautiful spring into a snowy Narnia at night.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply riksu 15.03.2014 at 2:42 pm

  Entäs mustikoiden määrä :-)

  • Reply Maire 15.03.2014 at 2:47 pm

   Ai niin! Kiitti, se pitikin vielä lisätä.

 • Reply Hannele 15.03.2014 at 5:23 pm

  Mmm. Mustikkamuffinsseja! Meillä vanhin tyttö on innostunut leipomisesta ja viime viikolla yhtenä päivänä kotiin tullessa oli mustikkamuffinssit menossa uuniin ja toisena päivänä odotti tuoreet pullat. Eihän tässä kohta tarvi itse leipoa ollenkaan :)

 • Leave a Reply