Mukava asiakastyö

19.03.2014

Fiskars_Maire_HaarlaTaika_Gastro_lores SwedishG_tee_Gastro_lores Swedish_G_Gastro_lores Suurtalous_Gastro_lores Lysti_Vakka_Gastro_lores Lysti_TeemaCeladon_lores Fiskars_Gastro_Maire_HaarlaHarvemmin tulee blogattua työjutuista, mutta tänään kävin kuvaamassa vähän detskuja näistä kattauksista jotka liittyvät isompaan kokonaisuuteen. Sain eilen aika ison messuosaston valmiiksi viimeisiä kukkasia ja kattauksia myöten pitkäaikaiselle asiakkaalleni tänään alkaneille Gastro-messuille. Tällä kertaa tuttuja tuotteita lähestyttiin ammattilaisten ja yrityspuolen näkökulmasta, eli mietittiin esillepanoja suurtalouskeittiöiden ja ravintoloiden kannalta. Tämä työ on kyllä ihan hirveän kivaa, on ihana suunnitella koko osaston värejä, lay-outtia ja rekvisiittaa myöten.

Erityisen fiiliksissäni olen suunnittelemastani lattiateippauksesta, jossa Fiskarsin juhlavuoden logo näkyy saksijonon lomassa. Myös Iittalan musta Taika inspiroi, kuten Swedish Grace -sarjan uudet värit kivenharmaa ja  hento vaaleanpunainen.

Just finished yesterday a lovely project for my old client Fiskars Home. I designed the fair stand for them at Gastro fair in Helsinki — here you can see some details from it.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Johanna 19.03.2014 at 11:12 pm

  Kiva saksipolku! :) Näistä työjutuista olisi kiva lukea useamminkin! Mistä muuten saa tuota valkoista (tee?)kannua?

 • Reply Maire 20.03.2014 at 6:58 pm

  Tsau! Täytyypä sitten vissiin työjuttujakin alkaa tänne enemmän laittaa. Aina ei vaan jaksa :), Noita teekannuja pitäisi saada ainakin Iittala Outletista Hämeentieltä. Jos ei hyllyssä ole, niin varmaan tilaamalla saa. Sarjassa on myös tosi kaunis rottinkikahvainen kannu, mutta sitä me ei onnistuttu saamaan messuille. Ai niin, tuossa teekannussa on myös sisällä teräksinen haudutusosa – vaikutti kätevältä.

  • Reply Johanna 23.03.2014 at 2:39 pm

   Kuulostaa just sellaselta mitä me kaivataan!

 • Reply Sanna L. 20.03.2014 at 10:14 pm

  Näin tänään tämän osaston! Oli ihana.:)

  • Reply Maire 21.03.2014 at 8:45 am

   Kiitos! Ties vaikka oltais törmätty – olin koko iltapäivän osastolla paikalla :)

  Leave a Reply