Maaliskuun TOP 5

25.03.2014

arenzano_1kitchen-garden-2pilkkoset_3boden_4lehti_51. Ilkka Suppasen ja Raffaella Mangiarottin Woodnotesille suunnittelema Arenzano on todella kaunis kansituoli. / Kuva Woodnotes

2. Yrttitarha mielessä. Tutustuin Gastro-messuilla paremmin tähän Fiskars KitchenGardeniin ja vaikutuin sen helppohoitoisuudesta; osat ovat helposti pestävissä ja yrttejä tarvitsee vain muistaa kastella. Totuin jopa ulkonäköönkin, jota ensin vähän oudoksuin. / Kuva Fiskars

3. Pilkkoset on oikea kuukauden löytö. Tilasin nettikaupasta kotimaisia bambualkkareita ja -sukkia, koko perheelle. Ihanan tuntuisia ja hintakin tosi kohtuullinen, lisäksi yli viidenkympin tilauksesta oli ilmainen postitus.

4. Boden on kyllä oikea lastenvaatteiden mansikkapaikka, varsinkin kun tekee tilauksen ale-aikaan (joita brittisesongeilla on useita). Ihania vaatteita joita ei myydä Suomessa missään. Muun muassa tämä keltainen hamonen on parhaillaan matkalla meille. / Kuva Boden

5. Koti ja puutarha on ihanan inspiroiva kotimainen puutarhalehti. Olen jo vuosia ostanut yrttipäissäni nimenomaan keväällä ilmestyvän numeron, ja lukenut ihan ryppyiseksi. Lehti on myös siitä hyvä, että ulkomaiset jutut on muokattu Suomen oloihin sopiviksi (kasvukaudet täsmäävät jne.).

/ / /

Vuoden 2014 alusta startanneella blogin uudella palstalla nostan ylös arjen pelastavia löytöjä, kauniita ihanuuksia ja muuten vain sydämen läpättämään saavia asioita.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply mira-marie 25.03.2014 at 11:04 pm

    Ihanan raikas blogi sinulla. Tykkään. Käyn monesti kurkkimassa. Minä sain koti ja puutarha lehden tilauksen juuri lahjaksi. Meillä on iso piha jota pitäisi lähteä työstämään. Lehdessä oli herkullisia ideoita.

  • Leave a Reply