Tarjottimet ojennukseen / Tray holder

30.03.2014

tarjottimet_vetolaatikossatarjotinteline_designboulevard naulatarjotinteline tarjottimet_laatikossa tarjottimet_telineYksi keittiön leveä vetolaatikko on varattu tarjottimille, mutta eihän se riitä alkuunkaan. Tarjottimia löytyy varmaan 20-30 kpl, ja ne ovat kieltämättä vähän haastavia säilytettäviä, varsinkin suurimmat. Tampereen Design Boulevardiin on juuri tullut näitä järtsyn käteviä Formverketin tarjotintelineitä* mustina ja valkoisina. Ja onpa muuten nätti ja näppärä. Tarjotinteline teki tosi hyvää meidän keittiölle ja varsinkin tursuavalle tarjotinkokoelmalle. Lisäksi nyt sai muutaman lempparitarjottimen laatikon kätköistä esille ja ihailtavaksi.

One kitchen drawer is only for trays, and it’s not nearly enough. I’ve got 20-30 trays and they’re, I must say, quite difficult to storage. The Formverket tray holder I got from Design Boulevard solves the problem in a very beautiful way, I think.

*Tuote saatu ilmaisnäytteenä.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Sarianna 30.03.2014 at 4:39 pm

  Vau, tosi näppärä! Olen myös itse todennut lukuisat (eri kokoiset) tarjottimet hankaliksi säilyttää. Nyt ne ovat piiloteltuina ties mihin kaappeihin ja vetolaatikoihin, mutta olisiko tässä ratkaisu pulmaan…

  • Reply Maire 31.03.2014 at 2:12 pm

   Moi Sarianna! Tää on kyllä ihan hyvä ratkaisu. Hirveän isot tarjottimet tuohon ei mene, mutta yllättävän monta kuitenkin päällekkäin.

 • Reply Pieni Lintu 30.03.2014 at 5:25 pm

  Siis tollanen olisi niin hyvä! Miten voikaan olla tarjottimien säilyttäminen hankalaa!!!

  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  • Reply Maire 31.03.2014 at 2:13 pm

   Moi Pieni Lintu! Tarjotinpinojen kanssa kyllä menee kieltämättä välillä hermo, mutta ei voi ilmankaan olla :)

 • Reply Maya 30.03.2014 at 5:52 pm

  Wau. Tuo näyttää hyvältä. Mä haluan ehdottomasti tämän. :)

  Onko se vain noin kolmen tarjottimen levyinen? Tiedätkö hintaluokkaa tälle yksilölle?
  Harmi, ettei Design Boulevardilla ole verkkokauppaa.

  • Reply Maire 31.03.2014 at 2:16 pm

   Moikka Maya, kyllä siihen mahtuu enemmän kuin kolme tarjotinta. Riippuu tietenkin paksuudesta, mutta 6 cm on tuolla syvyyttä. Hintaa en kyllä muista yhtään…

   Design Boulevardille saa yhteyden ainakin: info@designboulevard.fi

 • Reply Saija 30.03.2014 at 9:44 pm

  Mahtava tarjotinkokoelma! Mua kiinnostais myös teidän fiikus, josta oon haaveillut pitkään. Onko se ollut teillä kauan? Mistään ei löydy tuommoisia isoja, vaan pikkuruisia vaan.

  • Reply Maire 31.03.2014 at 2:18 pm

   Kiitti Saija! Tuo fiikus on ikivanha. Tai se on yksi kappale n. 15 vuotta sitten hankitun yksilön ”poikasista”. Tajusin tosin vasta muutama vuosi sitten, että saadakseen tuollaisen haaroittuvan version täytyy oksia katkaista sopivista kohdista. Ja tämäkin on ihan täysin kokeilun tulosta, ei mulla oikeasti ole hajua mistä kohdasta kannattaa leikata. Mutta kaverit vinkkasi kerran, että ei saisi antaa kasvaa vartta hirveän pitkäksi, muuten se ei ala tehdä oksia.

 • Reply Tuikkis 31.03.2014 at 12:41 pm

  Helpottavaa kuulla, ettei ole maailman ainoa tarjotinhamsteri. Meillä on jossakin sellaisia mummojen tarjotinpidikkeitä, kankaiset tai virkatut lenkit, jotka on ylhäältä yhdessä renkaalla, mutta ne eivät ole koskaan päätyneet seinälle asti, vaikka aikomus on ollut. Tämmöinen tarjotinteline ei ehkä olisi niin mummo ja saattaisi toimia meilläkin.

  • Reply Maire 31.03.2014 at 2:21 pm

   Moikka Tuikkis :)
   Ne mummopidikkeetkin on ihania! Joskus itse asiassa taisin ostaa sellaiset kirppikseltä, mutta ne taisivat hävitä jonnekin. Nyt vasta muistin koko asian. Tää metallinen on myös ehkä vähän tukevampi.

 • Reply Johanna 31.03.2014 at 5:17 pm

  Ai kun kiva! Mäkin haluun ton!

  • Reply Maire 02.04.2014 at 8:14 pm

   Yes! Mahtavaa että tykkäät!

 • Reply Joanna 05.04.2014 at 8:41 pm

  Tosi yksinkertaisen kaunis teline!

 • Reply Mira-Marie 06.04.2014 at 11:14 pm

  Hei tuohan on sitten ihana ja ilo silmälle! Sopisi meillekin.

 • Leave a Reply