Tapettia etsimässä / Finding wallpaper

18.04.2014

leijona_kettukarkkiaasimagneetti_lores leggins_lores isak_wallpapers_lores pääsiäisoksaTämä meidän lady in tights taitaa olla seuraavana vuorossa valitsemaan huoneensa seiniin uutta pintaa. Kerran jo päätettiin yksissätuumin, että vedetään seinät mustaks vaan. Sitten tuli ajatus kokovalkoisesta huoneesta, mikä vaihtui lennossa ideaan jostain värikkäästä tapetista. Asukas on itse aika kova sisustaja ja huoneensa järkkäilijä. Esimerkiksi silloin kun minä herään, hän on jo esimerkiksi pedannut sänkynsä ja asetellut tyynyt kauniisti päälle. Vilkaisen sinne ihan tavan vuoksi aina herättyäni, koska siitä tulee niin hyvä mieli. Tämä pedanttisuus tosin rajoittuu vain huoneen ovelle, sillä esimerkiksi koulureppu on ryppyisten monisteiden hautausmaa ja neidin ajantaju on jossain aivan muualla kuin pihapuussa jossa hän kiipeilee, temppuilee ja roikkuu tuntitolkulla. On se aika ihana tyttö.

Laitoin Isakin tapettimalliesitteen jääkaapin oveen. Siitä löytyy kaksi mutsin suosikkia (nuo tuossa aasimagneetin kanssa samassa kuvassa), mutta asukas itse vähän epäröi. Maistelemme näitä ja haaveksimme uudesta huoneesta. Sisustamisessa parasta on just se, että ei se niin vakavaa ole. Haaveilu ja suunnittelu yhdessä on parasta.

Ihanan värikästä pääsiäistä kaikille!

Our ”lady in tights” is propably the next one here who’s going to get some new wallcovering into her room. At the moment we’re concidering wallpapers from Isak.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hannele 18.04.2014 at 11:02 am

  Onpa aika kivoja tapetteja! Meillä sais lastenhuoneen kaappien oviin vaihtaa myös tapetin, edellinen on ollut pari vuotta ja alkaa käytön jäljet näkyä. Mutta tapetin valinta ei kyllä helppoa ole, liikaa vaihtoehtoja :) Kivaa pääsiäistä teille!

  • Reply Maire 22.04.2014 at 10:35 pm

   Moikka Hannele!
   Totta, ihanat vaihtoehdot sekoittaa vaan pään, niitä on liiiiikaaaa!

 • Reply Inttu 19.04.2014 at 12:08 am

  Meiltä löytyy poikasen huoneesta tuo Tingleby, kerrassaan ihana tapetti! Eipä sillä että Isakin valikoimasta juuri muunlaisia löytyisikään.

  • Reply Maire 22.04.2014 at 10:37 pm

   Tingleby – se on kyllä varmaan älyttömän kiva seinässä. Hitsi kun tässäkin on näitä kivoja vaihtoehtoja vaikka kuin.

  Leave a Reply