Edullinen Divaani + L’Occitane -paketti!

25.04.2014

Divaanilehtiloccitane_pakkaus_loresKiinnostaisiko loistava tarjous Divaanista? En muista onko koskaan ollut näin edullista hintaa (5 lehteä 19,90 e) ja näin kivaa tilaajalahjaa mukana. Kaupan päälle tulee L’Occitanen tuotepakkaus, jossa kasvovoide, kasvoseerumi, käsivoide ja huulirasva. Laatukosmetiikkaa matkakoossa tarvitsee aina (itselläni käsivoide ja huulirasva aina kassissa mukana), ja mikä parasta, paketissa tulee ihanaa sisustuslukemista riippukeinuun ja mökkireissuille koko kesäksi.

5 Divaania + L’Occitane tuotepakkaus

= 19,90 e

Tilaamaan tästä!

 

Mainosyhteistyö Aller Media Oy:n kanssa

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mira-Marie 25.04.2014 at 4:42 pm

    Heippa. Olen päässyt kokeilemaan noita rasvoja ja ovat kyllä ihania. Kuules minulla olisi sinulle todella kiva haaste jonka olen oikein itse räätälöinnyt. Käy kurkkaamassa mistä on kyse osoitteessa http://www.mirumaru.vuodatus.net Ihanaa viikonloppua

  • Reply Maire 27.04.2014 at 5:28 pm

    Moikka Mira-Marie! Sama homma täällä, ihastunut L’Occitaneen jo kauan sitten. Samppoo ja hoitoaine loistavia, hajuvesistä ja rasvoista puhumattakaan. Nyt kokeilin ekaa kertaa huulirasvaa kun sain itselleni tuon saman paketin, ja erittäin hyvää sekin.
    Käyn tsekkaamassa haasteen :)

  • Leave a Reply