April’s TOP 5

30.04.2014

hm_astiat_1 verveine_tuoksu_2zuperzozial_3 Kakkuvati_4 palladium_51. Nämä H&M Homen uudet astiat pitää päästä livenä tsekkaamaan, kivoja värejä, kuoseja ja muotoja. Josko näistä meille kesäkattauksiin? / Kuva H&M

2. L’Occitanen Verveine on lempparituoksuni, sopivan suihkunraikas ja sitruunainen. Verveine-tuoksuiset tuotteet parhaillaan tän kuun Stockalla kantiksessa -20 %… jos joku nyt ehtisi vappukiireiltään sinne vielä juosta, minä valitettavasti en. Olisin hamstannut lisää jos olisin aiemmin tajunnut. (Mainos mainos: Blogin edullisesta Divaanitarjouksesta saa 4 L’Occitanen tuotetta kaupan päälle.) / Kuva L’Occitane

3. Lapsille (ja ehkä vähän aikuisillekin) tarvitaan pihalle kivannäköisiä mukeja, jotka eivät mene rikki. Meiltä puuttuu sellaiset, ja haluaisin löytää juuri ne täydelliset (ja koska ne eivät mene rikki, ne ovat täällä sitten ikuisuuden). Yksi hyvä vaihtoehto on nämä jo vuosia sitten löytämäni Zuperzozial-firman biohajoavat bambukuitumukit, mutta haluaisin ainakin vähän typistetymmän värivalikoiman kuin kuvassa. Malli on kiva. Täytyy käydä tsekkaamassa myös Pentikin tän kevään bambukuituastiat ja niiden värit. / Kuva: Pure & green

4. Magneeteilla puupaloista koottava herkullisen näköinen kakkuvati, nerokasta! Printti on kotimaisen Muovon suunnittelema. Just mukava tuote kesäkemujen kattaukseen katseenkiinnittäjäksi. / Kuva Muovo

5. Kesän korvalla on aina hyvä hetki ostaa talvikenkiä… Ilmeisesti kaikki muut on näissä kengissä koko nuoruutensa tepsutelleet (sekä koko Ranskan Muukalaislegioona), mutta minä törmäsin näihin ensi kertaa tällä viikolla. Palladium on perustettu jo 1920-luvulla (teki ensin kumista lentokoneen renkaita) ja ensimmäinen kenkämalli tupsahti tehtaasta vuonna 1947. Tämä kuvan kenkämalli on Baggy Canvas ja hintaa jenkkiverkkokaupassa näyttäisi olevan 80 dollaria. Sitten vinkkejä kiitos tänne päin että mistä näitä saa Helsingistä. / Kuva Palladium

///

Vuoden 2014 alusta startanneella blogin uudella palstalla nostan ylös arkeni pelastavia löytöjä, kauniita ihanuuksia ja muuten vain sydämeni läpättämään saavia asioita.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anne 30.04.2014 at 11:02 pm

  Putiikki rannalla kluuvissa myy palladium-kenkiä….

  • Reply Maire 05.05.2014 at 8:37 am

   Hienoa, kiitos! Menenpä sinne sovittelemaan.

 • Reply Eve 02.05.2014 at 2:19 pm

  Forumin Nilsonissa näkyi myös olevan Palladiumeja.

  • Reply Maire 05.05.2014 at 8:37 am

   Hyvä hyvä, kiitos!

  Leave a Reply