Pus, mutsit! / Happy Mother’s Day!

11.05.2014

mustikkakukkoset_loresEn ole pannut ollenkaan pahakseni, että viikko on ollut sateinen ja kolea, sillä täällä on muutenkin vietetty aikaa sängyn uumenissa sairastaessa. Nyt näyttäisi siltä että viimeisetkin toipilaat ovat tolpillaan ja pääsivät pihalle kirmaamaan pitkästä aikaa. Aloitimme aamun (ihanan äitienpäiväaamupalan jälkeen tosin) sypertylsillä siivoushommilla, jotka ovat sairastamisen takia jääneet pahasti rästiin. Lievää äreyttä ilmassa siis, mutta pakko mikä pakko. Minut kuitenkin passitettiin niistä hommista pian pois puutarhahommiin aurinkoon, ja laitoinkin tohinaksi ties missä puskassa.

Puutarhahommat keskeytettiin kahvihetkiyllärillä, kun ulos pöytään tuotiin uunituoreita mustikkakukkoja. Siellä se savolainen kotikokki oli niitä ihan ittekseen keittiössä viäntänä. No ihan parasta. Ihanaa äitienpäivää!

Happy Mother’s Day!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pieni Lintu 11.05.2014 at 7:18 pm

    Ihania herkkuja! :)

  • Reply Sarp 11.05.2014 at 8:51 pm

    Mukava yllätys.
    Mukavaa Äitienpäivää.

  • Leave a Reply