May’s TOP 5

30.05.2014

Laventeli-Hoitovoide_1_loresborkyrka_2_loreskausimaku_valio_3_loresRods_wiherheimo_4_loreslumi_doublebelt_5_lres1. Oli sellainen klassinen pörrötukkapäivä, kun mulle sipaistiin tätä Laventeli hoitovoidetta* hiuksiin ja suoristettiin suoristusraudalla. Eli parin minsan käsittelyn jälkeen hiukset oli kuin suoraan kampaajalta. Käytän paljon latvaöljyjä, mutta tää on paras johon olen törmännyt, ja vielä luomusertifioitu! Hiuksiin jätettävä ja lämpökäsittelyä kestävä voide Lavender smooth balm, n. 25 e. Tässä linkki ostopaikkoihin. / Kuva Less is More

2. Simppeli hylly, mutta niin monikäyttöinen eri tarkoituksiin. (Vippillä muuten aivan samantyyppinen, kumpi oli ensin, muna vai kana… en tiedä.) Ikea Botkyrka metallinen seinähylly 80 x 20 x 20. Mustana, keltaisena ja valkoisena, 29 e. / Kuva Ikea

3. Kausimakujogurtit on aina parempia kuin ne perus-mansikka-mustikat, joita en osta koskaan. Pliis, pliis Valio, eikö tämä persikka & kookos kausimaku voisi jäädä ikuisiksi ajoiksi valikoimaan? / Kuva Valio

4. Ihanasti kasarihtava ulkotuoli on Yrjö Wiherheimon Viverolle 2005 suunnittelema Rods. Hinta näyttäisi olevan kolmensadan kantturoissa. Ehkä pari tällaista ensi vuonna kesäillan rentoihin hetkiin vaahteran alle? / Kuva Vivero

5. Himovyö, jota mulla ei jostain syystä vieläkään ole. Lumin kasvivärjätty nahkainen tuplavyö, just tämä beigen värinen valkoisilla soljilla, terästäisi niin monta mun kesämekkoa. 79 e. / Kuva Lumi

/ / /

Vuoden 2014 alusta startanneella blogin palstalla nostan ylös arjen pelastavia löytöjä, kauniita ihanuuksia ja muuten vain sydämen läpättämään saavia asioita.

*Tuote saatu testiin ilmaisnäytteenä

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply