Vaahteran alla / Under the maple

10.06.2014

vaahteran_alla lysti_muki rhododendronvesiastiaTässä muutama kuva meidän suojaisalta takapihalta. Ison vaahteran alta löytyy varjoisa paikka ruokapöydälle, jonka ääressä on ihana istuskella ja hengähtää joskus myös illallakin sitten kun lapset on saatu nukkumaan (kiitos itkuhälytin). Vaahteran alla kukkii myös rhodo, jonka violetinpinkit kukat ovat parhaillaan muhkeimmillaan. Huomasin myös, että vaahteran alla voi istua pikku sateessakin — kuka sitä katettua terassia kaipaa kun on lehtikatto pään päällä. Takapihalla voi myös rauhassa köllötellä viltillä, usein eväiden kanssa. On vaan niin mahtavaa että omassa pihassa voi olla piknikillä.

Takapihalla voi pestä kädet helposti varaston seinään kiinnittämäni vesisäiliön alla. Säiliö on ollut varastoituna ja käyttämättömänä aika monta vuotta. Se oli meidän vanhalla mökillä keittiön seinällä ja toimi ihan keittiöhanana siellä. Ajattelin että eiköhän sille joskus vielä käyttöä tule, ja näinpä sekin päivä sitten koitti.

This is how our cosy back yard looks like. There’s a dining table under a big mable in the shade and some nice space to have a picnic, too.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply tiinakaisa 10.06.2014 at 10:44 am

  Mä kans haluaisin tuollaisen vesisäiliön hanalla tuohon meidän pihaan, ois kätsä huuhtaista multaisia sormia ;)

 • Reply Didi 11.08.2014 at 6:05 pm

  Tarkoitit kai ’Under the MAPLE’

  • Reply Maire 11.08.2014 at 8:40 pm

   Katos, kyllä :). Korjasinkin jo otsikkoon.

  Leave a Reply