Leikkimökki edistyy / Play house process

16.06.2014

leikkimökin_kalusteetmaalattu_lattia_loresProjekti Varasto leikkimökiksi edistyy hyvää vauhtia. Maalasin lattian valkoiseksi (ihan perus ulkotiloihin sopiva lattiamaali) ja kalusteet on kannettu esiin. Vielä kun pääsisin ompelukoneen ääreen hetkeksi, niin saisin ommeltua tyynyjä mökkiin. Kankaat ja vetoketjut jo odottavat. En malta odottaa sisustushommia!

This project is almost ready. Since the floor is been painted, I can start furnising, yeippee!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Iisa 16.06.2014 at 6:38 pm

  Uulalaa meilläkin on leikkimökin rakentaminen edessä. Poika oli ensin sitä mieltä, että hänelle iso ja siskolle pieni. Onneksi lopulta saimme puhuttua, että yksi yhteinen riittää ;)

  • Reply Maire 17.06.2014 at 5:50 pm

   Leikkimökit on ihan mahtavia! Hyvä että yksi mökki riittää :D

 • Reply Jenni 19.06.2014 at 9:48 pm

  En kestä, miten ihania tavaroita leikkimökkiin on tulossa ja tuo Boboo vielä. ;)

  Pitääkin vähän stailata vanhaa leikkimökkiäni mökillämme, kun oma reilu yksivuotias tytär ottaa varmaan jo tänä kesänä möksän haltuunsa ja lapsuuden idolini Matti Nykäsen -juliste roikkuu edelleen mökissä. :D

  • Reply Maire 26.06.2014 at 9:15 am

   Nykäs-Matti :D, sitä julistetta ei voi kyllä ottaa seinältä, ihan mahtava!

 • Reply Ane/ Tekemisenmaku 26.06.2014 at 9:05 am

  En malttaisi minäkään odottaa lopputulosta! Ihana tuo lattia!

  • Reply Maire 26.06.2014 at 9:16 am

   Pian on valmista :)

 • Reply Marika 10.07.2014 at 11:44 am

  Kiva leikkimökki tulossa teille. Huomioni kiinnittyi heti tuohon pieneen siniseen lipastoon. Mulla oli lapsena samanlainen mutta punaisena. Mulla oli myös samaa sarjaa pieni kaappi nuken vaatteille. Lipasto oli aika huonossa kunnossa ja maalasimme sen tyttäreni kanssa viime kesänä. Ei hennottu maalata koristeen päältä vaan säästimme sen :) Edelleen haaveilen itsekin leikkimökistä vaikka omat lapset on jo kouluikäisiä. Ehkä mummona sitten toteutan haaveeni lapsenlapsille ;)

 • Leave a Reply