Mysteerisipuleista putkahtanut / Mystery flower

24.06.2014

mysteeritulppaaniTämä kuva löytyi viime kuun arkistoista, melkein unohdin koko jutun. Muistaako joku viime syksynä pihaan istuttamani mysteerikukkasipulit, jotka sain ystävältä (Mysteerikukkasipulien istutus)? Nyt selvisi mitä ne olivat — tällaisia vaaleanpunaisia tulppaaneja, ehkä kauneimpia ikinä näkemiäni. Tunnistatko tarkemmin? Amatööri oppi myös sen, ettei kannata tuupata mitään sipuleita lähes kiinni vanhan koivun varjoon. Eivät vissiin oikein saaneet ravintoa tarpeeksi. Sipulit todellakin eri paikkaan seuraavalla kerralla.

Tällä hetkellä ei tosiaankaan kiinnosta mennä tekemään pihaan yhtään mitään, korkeintaan nopeasti napsaisemaan ruukusta rucolat pitaleivän väliin. Satoa siis tulee hyvää vauhtia, mutta minä menen pihalle seuraavan kerran kun siellä tarkenee varvastossuissa ja mekossa. Lämmötkin päällä ja kaikkea. Nyt laitan kyllä tulet takkaan.

These pale pink beauties popped out from the mystery onions I planted last autumn. But what’s the name?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Auli 25.06.2014 at 6:45 pm

    Oliskohan tämä sellainen tulppaani kuin Annelinde..Mun suosikkitulppaaneissa (Angelique) on samantyylinen kukka mutta erilaiset lehdet.

  • Reply Stephanie 25.06.2014 at 6:49 pm

    I believe the flower is a tulip Angelique

  • Leave a Reply