Osasin! / I did it!

02.07.2014

lokki_marimekko lokkityynyEn sitten oppinut ompelemaan vetoketjua sen 7. luokan pelottavan kässän open avulla, vaan YouTuben tutorialin. Olen ompelemassa leikkimökkiin tyynyjä, ja kun olin ensimmäisen kanssa taistellut 2 tuntia lähes itku kurkussa, muistin että Aaveekin aina etsii ompeluprojekteihinsa tutorialit ja osaa sitten mitä vaan. Kannattaa kokeilla eri hakusanoja ja laittaa hakuehtoihin lyhyt video (alle 4 min, ei niitä pitkiä jorinoita jaksa kukaan katsella). Puolessa tunnissa olin löytänyt sopivan videon ja ommellut tyynyliinaan oikeaoppisesti vetoketjun. Nyt näitä tyynyliinoja sitten pukkaa, hymy naamalla!

It wasn’t the 7th grade’s evil textile teacher who taught me to sew a zipper properly. I learned it from an Youtube tutorial.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply