Ihana Glam! / My hairdresser in Helsinki

07.07.2014

ikkuna_glampinni_glam nahkasohva_glam kirppisrekki_glam kassi_maija_louekariMusta on tuntunut, että kaikilla muilla on joku ihana vakiokampaamo, se kaupungin taatusti paras ja ihanin. Nyt voin ilokseni todeta, että kaikkien näiden Helsinkivuosien ja pitkän kenttätutkimuksen jälkeen olen löytänyt itselleni sen paikan, jossa on kaikki kohdallaan. Ihan ekaks tärkein on tietenkin se että saa hienon ja ammattitaidolla tehdyn tukan (kiitos Tuuli!), ja se että ympäristö on miellyttävä ja inspiroiva. Lisäpisteitä, erittäin tärkeitä sellaisia, saa tarjolla olevista tuoreista sisustuslehdistä. Mikään ei myöskään voita sitä tunnetta, kun saa istua kahvikuppi ja lehti kädessä jutellen rennosti kampaajan kanssa, joka ymmärtää puolesta sanasta mistä ja kuinka paljon leikataan, ja joka tekee ihanan päähieronnan. Nyt kampaamoon oli ilmestynyt myös kirppismekkorekki (miks ihmeessä tällaista ole joka paikassa).

Pikku Roballa sijaitseva Glam! sai juuri uudet ikkunateippaukset, aika hieno vai mitä? Kuvan on suunnitellut vaatimattomasti muuan Maija Louekari, joka sattuu olemaan kampaamon misujen vanha ystävä (ja mun mielestä Suomen kuvittaja number ykkönen).  Tuuli tekee myös meikkejä, eli kokonaisen juhlalookinkin täältä voi mennä hakemaan, tai kevyemmänkin meikki + kampaussetin. Nyt otin kesäfiilikseen kunnon blondiraidat ja tasaisen otsiksen ja pitkien hiusten tasauksen.

Glam! at Pieni Roobertinkatu 12-14 is my kind of a hairdresser. Highly recommended! See also the window design by Maija Louekari.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tarja/Tarja's Snowland 08.07.2014 at 8:29 pm

  Kivan oloinen paikka, ja kaunis kuin mikä. Onnea oman luottokampaajan löytymisestä :)

  • Reply Maire 20.07.2014 at 7:42 pm

   Eikös olekin! Ja kiitokset, on se kyllä huojentavaa kun nyt tietää että tukan saa aina ojennukseen ja vielä mukavassa paikassa :)

 • Reply Kirsi 10.07.2014 at 8:07 pm

  Mahtava blogi! Oon lukenut ennenkin pätkän, nyt uppouduin työn ohessa lukemaan yli vuoden taaksepäin. Erityisesti kaikki missä näkyy astioita syynäsin oikein ajan kanssa, toisista sitten hyppäsin yli katsellen vain kuvat. Todellakin viihdyin!

  • Reply Maire 20.07.2014 at 7:44 pm

   Kiitos paljon Kirsi! Mahtavaa kuulla, että viihdyt blogin parissa, ja että sieltä löytyy joku toinenkin astiafriikki :). Tervetuloa taas ja kommentoi ihmeessä astiapostauksia, on hauska kuulla mistä tykkäät!

  Leave a Reply