Kierrätysideoita pihasisustamiseen / Outdoor recycling

08.08.2014

kesäkeittiö leikkimökki ulkosohvaamme_ulkonarangekoriYksi parhaista ja minua inspiroivimmista paikoista Asuntomessuilla oli Sisustuskärpäsen Heidin sisustama Kierrätyspuutarha. Suurin osa sisustuskamoista oli ihan oikeaa kaatopaikkakamaa, ja lopputulos aivan ihana. Tää on just sellaista puutarhatyyliä mistä tykkään; kodikkaan karua.

Yläkuvan istutuspöytä on tehty vanhasta tiskipöydästä ja amppeleihin on käytetty revittyjä t-paitoja ja vanhoja kattiloita sun muita. Leikkimökit on tehty kuormalavoista, joihin Heidi ohjeistaa tekemään kattopalkit vaikkapa kulmarautojen avulla. Minusta tää kuormalavamökki on ihan huikee idea. Niihinhän voisi kesällä vaikka virittää kankaasta katon ja päätyseinät, jotka sitten ottaa talveksi aina pois. Kuormalavoista oli tehty myös sohva. Tyynyt oli ommeltu maa-aineksen kuljetukseen käytetystä vedenpitävästä kankaasta (Heidi, mistä sitä saa?) joiden sisälle oli laitettu vanhat sohvatyynyt. Kylpyamme ulkona on myös hauska juttu, tällainenhan muuten Annikallakin on Vihreän talon pihalla. Katosta roikkui kiva yksityiskohta, keltainen golfkentän rangekori.

Some really nice recycled ideas in Jyväskylä Housing Fair by Heidi from the Sisustuskärpänen blog.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sisustuskärpänen 08.08.2014 at 6:32 pm

  Oih! Hieno postaus Maire! :) Siirtosäkeillä tuodaan pihoille mm. mukulakiviä, hiekkoja ja muuta pihan rakennusaineita, eli tällaisia kannattaa kytsiä esim. uusien omakotitaloalueiden pihoilta! Myös halkoja voi ostaa tällaisissa säkeissä. Säkit on vähän samaa matskua kuin Ikean sinisen kassit, mutta vaan tukevampaa! Kun asuntomessuja rakennettiin oli jokaisella pihalla rivitolkulla tällaisia säkkejä… nyt lienevät jo kaatopaikalla :( Samoista säkeistä tein omalle pihalle myös istutussäkit.

  • Reply Maire 08.08.2014 at 9:33 pm

   Kiitos infosta Sisustuskärpäskä! Tajusin, että meidän hiekkalaatikkoon tuotiin sisukset varmaan samanlaisessa pussukassa. Sehän rikottiin siinä prosessissa, ja olishan sen varmaan saanut pitää jos olis tajunnut kysäistä.
   Halkojakkii meille on joskus tuotu säkissä… ens kerralla kyllä otetaan se pussukka talteen :)

  Leave a Reply