Pinkki sitruspuristin / Pink lemon squeezer

12.08.2014

pink_lemon_squeezer sitruspuristinhouse_doctor_lemon_squeezerOlen jo ties kuin pitkään odottanut, että puinen sitruspuristin osuisi silmään. Siis ei kirjaimellisesti. Eräänä heiteisenä päivänä astuin sisustusliikkeeseen, ja sitten se tapahtui, löytyi vielä pinkkivartinen, jiihuu! Puikelo on House Doctorin valmistama ja se löytyi Lauttasaaren Vector Designista. Taisin tosin viedä viimeisen. Aiemminhan kesällä löysin tuon puisen limepuristimen, joka tuli ruokakaupan limepakkauksen mukana. Nyt on hyvä.

Finally I found a wooden lemon squeezer, and it’s pink!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna/Kotikolmio 12.08.2014 at 9:56 pm

    Aika kiva. Ja mä sain tästä postauksesta ihan huikeen idiksen. Meillä jäi nimittäin just tollasta pinkkiä maalia yli tytön huoneesta. Jospa sinne dippais jotain puisia keittiövälineitä… Kiitos siis ideasta :)

    • Reply Maire 13.08.2014 at 8:56 am

      Hyvä hyvä Anna! Sit kuvia laitettava :)

    Leave a Reply