Se täydellinen piknikkikori / The perfect picnic basket

16.08.2014

karahvi picnicbasket piknikki piknikkikori_rottinki rottinkikoriKoko kesä ollaan syöty ulkona ihan intona ja otettu tästä omasta pihasta kaikki irti. Huomasin vaan hyvin pian, että niiden kaikkien kamojen roudaaminen käsissä ja sellaisessa pikkukorissa, varsinkin etupihalta takapihalle asti, alkoi tuntua aavistuksen turhauttavalta. No siis sellaista älytöntä ravaamista ees taas, kyllä te tiedätte.

Yks kerta tehtiin retki Haltialan kotieläintilalle, ja siellä pihalla oli sokea mies myymässä tekemiään rottinkituotteita. Silmiini osui oitis tämä vaneripohjainen isokokoinen rottinkikori. Oikeasti se on halkokori, mutta täyttää just mun vaatimukset isosta piknikkikorista; tasainen pohja, yksi kantokahva, tarpeeksi suuri. Sen pinta on lakattu, joten kestää pientä kosteuttakin pihalla. Vetää muuten isommankin porukan ruuat ja astiat kerralla sisäänsä.

Haluaisin vinkata hyvästä tekijästä muillekin, mutta nimen, Kari Hannola, lisäksi en löytänyt puhelinnumeroa mistään jälkeenpäin. Ehkäpä Sokevan kautta saisi yhteyden?

I found this perfect rattan picnic basket (originally meant for carrying wood) made by a blind man. Hand made in Finland — beautiful.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply