Elokuiset tunnelmoinnit Vihreässä talossa / August party in a blogger cottage

26.08.2014

puutarhavalothamam_kettukarkki emalivadit_pehtoori täkki pehtoori_keltainenviineri_vitriinissälatokattaus pellegrino peltomaisema pihlajanmarjat_piilopaikkaPyrähdys keltaisiin peltomaisemiin, mökkisaunaan ja kaikkia aisteja ruokkivaan Vihreään taloon ystäväporukalla viime viikonloppuna teki todella hyvää. Annika järkkäsi jälleen mahtavat kekkerit, joissa saatiin maistella ylläriherkkuja (mm. vadelmaviineriä Iittalan Vitriinistä tarjoiltuna)  ja kokkivuorot jaettiin kätevästi. Keskityin nautiskelemaan, mutta muutama kuvakin tuli otettua siinä kaikkea ihaillessa.

Annikan mökki on upea paikka. Juteltiinkin siitä paikan päällä kavereiden kanssa, että Vihreä talo on itse asiassa livenä vielä ihanampi kuin Annikan blogissa – jos mahdollista. Kaikki on niin ihanasti laitettu ja paikoillaan, hyvin sisustettua ja viihtyisää. Koska muistin viime vuoden kemuista, että löylyt olivat varsin lempeät, halusin nyttenkin ehdottomasti saunaan. Meistä vieraista huolehdittiin niin hyvin, vaikka meitä taisi olla parisenkymmentä. Saunaankin matkalla käteeni lykättiin tuosta noin vaan tuore vihta ja toivotettiin hyviä löylyjä. Tuossa kuvassa olenkin saunalle suuntaamassa (kuvan napsaisi saunakaveri Saija).

Paikalla taisi olla pelkkiä bloggajia, mutta rehellisesti sanottuna ei varmaan kukaan muu meidän juttuja kestäisi kuunnella. Jaksetaan ihan oikeasti jauhaa lautasesta, tapeteista, Instagramista ja heinänkorsien asettelemisesta kuvaan ihan loputtomiin. Mutta ehkä myös vähän nauretaan tälle fanaattiselle sisustuskuvausmeiningille, jossa esimerkiksi hienon valokeilan osuminen sohvatyynyyn saa pakonomaisen tarpeen kaivaa kameraa esille.

Sisustuskuvaaminen on sen verran suonissa, etten osaa kuvata ihmisiä laisinkaan. Kuten huomaa, ketään ei missään!

A road trip to Annika’s cottage party last weekend. (Thank you Annika + J & all hilarious blogger friends! We’re not telling it yet, but you’re getting some quests later in the fall.)

Kuvien Iittala-tuotteet Vitriini ja Piilopaikka lautanen saatu ilmaisina tuotenäytteinä. Iittala antoi meille tosi hauskan ja salaperäisen tehtävän, jota suoritimme pyllyt viljapellossa, nenät sammaleessa ja kameran linssi heinänkortta kiertäessä. Siitä lisää varmasti pian!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply