Himmee valaisinmallisto + arvonta! / New lighting brand Himmee

08.09.2014

Kun kaverini ja entinen seinänaapurini Käpylästä, muotoilija Timo Niskanen, ilmoitti lanseeraavansa tänä syksynä kokonaisen valaisinmalliston ja uuden Himmee-tuotemerkin, en meinannut malttaa odottaa näkeväni uusia malleja. Timo on suunnitellut ennenkin niin makeita juttuja, ja kokonainen uusi mallisto kodin eri tiloihin sopivia valaisimia kuulosti suorastaan hemmottelulta kotimaisen designin ikumetsästäjälle.

Timo on sekä suunnitellut valaisinsarjan, että vastaa sen tuotantoprosessista ja myynnistä. Koko mallisto on esillä Habitaressa osastolla 7n49 ja nettisivuilta pääsee myös verkkokauppaan. Toimitukset alkavat syyskuun lopussa, eli aivan pian.

Koska eletään syksyn hoteinta design-aikaa, Kettukarkkikin omistaa tämän viikon postaukset hyvälle designille ja lukijoiden hemmottelulle. Tämänkin postauksen yhteydessä on mieletön Himmeen sponsoroima arvonta — ja koko viikon ajan blogissa putkahtelee uusia arvontoja kuin sienestyskuvia somefeediin. Kannattaa siis tulla osallistumaan muihinkin!
Filly_Himmee_detail_2Filly_Himmee_lores Himmee_filly_livingroomFilly_Himmee_detailKoska Timo on ihana, sain valita itselleni tähän postaukseen kuvattavaksi ja ikiomaksi yhden valaisimista. Valinta oli itse asiassa erittäin helppo siitä syystä, että olen jo pitkään etsinyt sopivaa työvalaisinta työpöydälleni, ja ihastuin Fillyn muotoiluun, yksityiskohtiin ja materiaaleihin ensisilmäyksellä. Kun valaisin kesällä muutti meille, se sai ensin olla olohuoneen hyllyllä katseltavana ja tutkittavana. Katsokaa nyt noita yksityiskohtia, miten kauniita. Valaisimen materiaalit ovat betoni, puuvahalla käsitelty tammi ja maalattu alumiini.

Työhuoneeseen valaisin sopii erittäin hyvin, ja valotehoa on tarpeeksi. Kuten huomaatte, Filly sopii mainiosti monentyyppiseen tilaan, ja olen kyllä ihan varma että tästä tulee vielä klassikko. Oma Fillyni on keräilykappale, sillä kuulin että se on ensimmäinen mallistosta maailmalle lähtenyt yksilö!

Himmee_filly_työpöydällä himmee_pöytävalaisin
change_lamp_turnedJoku teistä saattaa muistaa tämän muutama vuosi sitten Habitaren EcoDesign-valaisinnäyttelyssä olleen Timo Niskasen suunnitteleman Change-panttivalaisimen. Itse asiassa tämä oli ainut minun mieleeni jäänyt näyttelyn kymmenistä prototyypeistä, ja olin kovasti harmissani kun se ei koskaan päässyt tuotantoon asti. Julkiseen tilaan suunniteltu valaisin syttyy ja sammuu kun siihen laittaa kolikkopantin.

 

ARVONTA!

Palkinto: Filly-pöytävalaisin (voittaja saa valita värin)

Näin osallistut: Jätä kommenttikenttään nimesi/nimimerkkisi, sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle) ja kertomalla minulle mistä Himmeen valaisimesta pidät eniten –> Käy tutustumassa mallistoon nettikaupassa ja liitä vastaukseesi linkki lempparivalaisimestasi. Perustele valintaasi lyhyesti.

Arvonta sulkeutuu: 5.10. 2014 klo 24.00. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jokainen saa osallistua arvontaan yhden kerran.

Postauksen ja arvonnan on sponsoroinut Himmee.

You Might Also Like

373 Comments

 • Reply sarianna 08.09.2014 at 2:25 pm

  Tämä olisi enemmän kuin hieno makuuhuoneen katossa, joka kaipaa kipeästi uutta valaisinta rikkoutuneen tilalle: http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/

 • Reply AK 08.09.2014 at 2:33 pm

  Meillä vaimo on etsinyt yöpöydän valaisinta, ja tää olis just hyvä meille! Filly on myös lemppari koko mallistosta!

 • Reply Marjatta 08.09.2014 at 2:39 pm

  Aika kiva arvonta! Mun lemppari on LENTO one pendant lamp. Se näyttää ihan tulevaisuuden klassikolta ja sopisi meillä kaikkiin huoneisiin.

 • Reply JasmiinaK 08.09.2014 at 2:42 pm

  Voi ihastuin tähän jo ekassa postauksessasi, lempi-valaisin koko Himmeen valikoimasta, nimenomaan pöytämallina. Valkoinen sopis meille niin hyvin yöpöydälle!

 • Reply Anna/Kotikolmio 08.09.2014 at 2:50 pm

  Ihana arvonta! Valitsemasi valaisin olisi myös mun valinta http://himmee.com/product/filly-table-lamp/, koska meillä ei ole tällä hetkellä yhtäkään työvalaisinta, vaikka työpöytiä on kaksi.

 • Reply Andy 08.09.2014 at 2:50 pm

  Filly short -neck-floor- lamp on ihana yhdistelmä materiaaleja. Lamppu on ryhtevä ja niukka, mutta siltikin designillisesti kunnianhimoinen. Jostakin syystä tämä musta väritys tuo mieleeni komean variksen – ja saa siitä sympaattisuuspisteet!

  • Reply Eija-Riitta Jämbäck 08.09.2014 at 3:12 pm

   Kyllä se olisi tuo pitkävartinen Filly lattiavalaisin, koska sellaista meillä kaivataan. Mukana arvonnassa!

 • Reply Sini 08.09.2014 at 2:56 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/
  Osallistun ihanaan arvontaan ja valkkasin pitkäkaulaisen Fillyn suosikiksi. Tämä olisi ihana uuden muhkean nojatuolin kaveriksi! Olen ahkera lukemaan ja mikäs sen upeampaa kun nyt syksyn tullen käpertyä mukavaan tuoliin kirjan kanssa ja tämä lamppu sopisi kuin nenä päähän tuolin ja muunkin sisustuksen kanssa! Tahtoo tämän! :)

 • Reply Laura 08.09.2014 at 2:56 pm

  Mukana arvonnassa! Kyllä lempparini on tuo Filly-pöytävalaisin. Betonin, puun ja valkoisen yhdistelmä miellyttää silmää todella paljon ja muotoilu on lampussa todella kaunis!

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply henna.p 08.09.2014 at 3:00 pm

  Kivoja lamppuja kaikki :)

  Suosikikseni valitsen http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

  Lähinnä siksi, että meillä olisi tuommoiselle valaisimelle tarvetta. Tosin myös pöytäversiolle :)

 • Reply Kaisa 08.09.2014 at 3:02 pm

  Kyllä Filly -pöytälamppu on saa minunkin ääneni. Kauniit suhteet ja materiaalit, designissa todella freesi ote. Meillä päätyisi olohuoneen tasolle.

 • Reply Sanna 08.09.2014 at 3:02 pm

  Tämä on ihan himmeen hieno! En ole löytänyt olohuoneen vailaistukseen ratkaisua, mutta tämän kanssa ei tarvitsisi toista kattovalaisinta: http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Piiku 08.09.2014 at 3:05 pm

  Vaikea valinta, mutta tämä Toad Table istuisi pöydälleni loistavasti syksyhämärää valaisemaan! Eikä kauniita valaisimia voi näillä leveyspiireillä olla koskaan liikaa :) http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

  t. Piiku

 • Reply Talvikettu 08.09.2014 at 3:05 pm

  Juuri luin lehdestä tästä Himmee:stä ja ihailin valaisimia, miten noista voisi valita kauneimman? Hamstraan pöytävalaisimia ja mieli tekisi valita se, mutta ehkä kuitenkin ihanin on LENTO three pendant lamp, yhtä aikaa moderni ja retro muotokieli on <3

 • Reply Soil 08.09.2014 at 3:13 pm

  FILLY long neck floor lamp nousi ehdottomaksi suosikiksi. Inspiroidun erityisesti havainnollistavasta makuuhuoneräpsäisystä nettikaupassa ja mietin, että tässä voisi olla oikeesti kaunis ja esteettinen ratkaisu kirjanlukemiseen sängyssä.

 • Reply Maija P. 08.09.2014 at 3:18 pm

  Mallistosta pisimmän tarkastelun omalla kohdallani keräsi FILLY long neck floor lamp (http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/), vaikka kaikki lamput olivat kyllä lähes yhtä upeita! Tässä mallissa kiehtoo erityisesti pitkät, kauniit linjat, ja lamppu on samaan aikaan sekä siro että jollakin tapaa rosoinen ja luonnonläheinen. Siksipä olisi ihanaa saada samaan sarjaan kuuluva kaunis pöytävalaisin juuri hankittua työpöytää koristamaan!

  maija.penttinen [at] hotmail.com

 • Reply Nannil 08.09.2014 at 3:20 pm

  Filly -valaisin on suosikkini, itse asiassa löytyy syksyn fiilistelylistaltanikin. Niin ajaton, mutta cool (vai toistepäin ;) ) meidän vanhaan huvikumpuun!

 • Reply Tuula 08.09.2014 at 3:22 pm

  Filly on upea, materiaaleista betoni tuo kivaa uutuuden tuntua.

 • Reply enni 08.09.2014 at 3:25 pm

  Kyllä tuo samainen lamppu korkeampana versiona olisi komea lisä olohuoneeseen! Ja koska tuo lamppu on ajaton, se

 • Reply Jonna / suolaa&hunajaa 08.09.2014 at 3:28 pm

  Pidän samaisesta työpöytälampusta kuin sinäkin. Sellaista uusi työhuoneeni myös kaipaa. Olin haaveillut siihen AJ:stä, mutta tämä pääsee ehdottomasti harkittavien listalle. Valinta on tosin vaikea värin suhteen. Valkoiseen saattaisin päätyä. Se on niin raikas.
  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Kip 08.09.2014 at 3:29 pm

  http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/
  Upea ja ollut pitkään suosikkini

 • Reply Suvi K 08.09.2014 at 3:36 pm

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/
  Tämä Toad table lamp on jotenkin kiehtova; pidän sen yksinkertaisista, mutta vinkeän hauskoista ja erikoisista muodoista.

 • Reply AnuM 08.09.2014 at 3:36 pm

  Suosikkini on juurikin http://himmee.com/product/filly-table-lamp/. Valaisimella on hauska ja omaperäinen muoto. Sille löytyisi paikka kotoamme :)

 • Reply Timo Koivisto 08.09.2014 at 3:43 pm

  Filly määrää! Sopii loistavasti sisustukseemme :)

 • Reply maja 08.09.2014 at 4:02 pm

  Upeita valaisimia ja erittäin vaikea valita suosikkia. Tuo Lento puhuttelee kuitenkin ehkä eniten :) http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/

 • Reply Eveliina 08.09.2014 at 4:03 pm

  Mukava arvonta! Suosikkini on Filly valkoisena lattiavalaisimena sen muotoilun ja meidän oman tarpeen vuoksi. http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply naanamiia 08.09.2014 at 4:05 pm

  Meille sopisi parhaiten tällainen jalkalamppu http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/. Ihania kyllä ovat kaikki!

 • Reply Taru 08.09.2014 at 4:14 pm

  Kaikki Fillyt sopisi meidän kotiin. Hienoja myös muutkin

 • Reply Mammu 08.09.2014 at 4:22 pm

  http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/

  Tämä on suosikkini, ihana tamminen jalka lampussa. Muotokieli on jotenkin klassisen ajaton, varmasti tulisi valaisemaan meillä pitkään!:)

 • Reply Riikka 08.09.2014 at 4:26 pm

  Upea arvonta! Minun suosikkini on itse asiassa Fillyn tämä versio http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ sillä pieniä tunnelmavalaisimia on helppo löytää, mutta tyylikkäistä ja toimivia lukuvalaisimia nojatuolin viereen on harvassa ja meilläkin olisi yhdelle hyvin tilaa.

 • Reply Tiina S 08.09.2014 at 4:30 pm

  Tämä, valkoisena! http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ Suorastaan näen jo itseni lukemassa tämän ryhdikkään lampun alla, oih!

 • Reply Saana R 08.09.2014 at 4:45 pm

  Osallistun! Suosikkini oli pitkäkaulainen lattialamppu, http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/
  Olohuoneesta puuttuu sopiva lukuvalo sohvan viereltä, ja tuo sopisi tyyliin ja tarkoitukseen mainiosti.

 • Reply JohannaL 08.09.2014 at 4:46 pm

  Filly pöytälamppu valkoisena: http://himmee.com/product/filly-table-lamp/. Se on vaan niin ihana, klassisen kaunis.

 • Reply Karin // tunne tilat 08.09.2014 at 4:47 pm

  Nää kaikki on niin mahtavia!

  Pitkävartinen Filly on oma suosikkini. Se olisi suunnattuvuutensa ansioista oivallinen lukulamppu meidän takkasyvennyksessä sijaitseville divaaneille. Aivan täydellinen.
  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Kivi 08.09.2014 at 4:49 pm

  Toad table lamp tummalla jalalla on suosikkini, ihan mielettömän upea! Täytyy laittaa korvan taakse tulevaisuutta varten, kiitos kun esittelit tämän hienon tuotemerkin :)

 • Reply Talvilapsi 08.09.2014 at 5:20 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ Kyllä lemppareita on juurikin nuo Filly-sarjan valaisimet kauniin muotoilunsa ansiosta!

 • Reply JennaS 08.09.2014 at 5:34 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ Tämä valaisin valkoisena! On ollut etsinnässä jo pitkään lattiavalaisin.

 • Reply Hippu 08.09.2014 at 5:53 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ Lukeminen on mennyt vähän himmeeksi, niin tässä olisi apua.

 • Reply Viv 08.09.2014 at 5:55 pm

  Olen metsästänyt kauniita valaisimia uuteen vaaleaan ja valoisaan asuntoomme löytämättä mieleisiä. Himmee vaikuttaa näin ensiselailulta täyttävän ison loven valaisinmarkkinoilla. Kohtuuhintaisia, mielenkiintoisia, mutta skandinaaviseen kotiin sopivan yksinkertaisia valaisimia. Rakastan!

  Tykkään itse kovasti tästä http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/ joka sopisi täydellisesti työhuoneeseen (tällä hetkellä roikkuu vain nolo hehkulamppu johdon päässä :D).

  Habitareen menossa, joten täytyy käydä tutustumassa jos näkisi näitä livenä!

 • Reply Casa 23 08.09.2014 at 5:59 pm

  Upeita valaisimia, hienoa kun joku toteuttaa unelmiaan! Minusta tämä Road pöytävalaisin on upea http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/

 • Reply Riikka 08.09.2014 at 6:04 pm

  Eniten tykkään pitkävartisesta Filly-valaisimesta, muotoilu viehättää kovasti ja se toisi iltojen pimentyessä lisää kaivattua lukuvaloa sohvannurkkaan :)
  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Sonja 08.09.2014 at 6:12 pm

  Kyllä se suosikki on mullakin toi Filly-pöytävalaisin (http://himmee.com/product/filly-table-lamp/) ja nimenomaan mustana. Se ois oikeestaan täydellinen yhdistelmä modernia muotoilua ja rosoisuutta, ihan kun Pojan huonekkin.

 • Reply EKoo 08.09.2014 at 6:13 pm

  Onpa himmeen kivoja Ü. Pisteet menee täältä ’Filly long neck floor’ -lampulle, tosin sarjasta kelpaisi muutkin. Materiaalien vuoropuhelu on osuvaa ja mittasuhteet leikittelevät.

 • Reply Sarp 08.09.2014 at 6:31 pm

  Nyt on mahtava arvonta.
  Olisiko http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/.
  Tykkään materiaalientaidokkaasta yhdistelystä.
  Toad lampuissa toisaalta miellyttää suupuhalletun lasin pyöreät muodot.

 • Reply Oili 08.09.2014 at 6:41 pm

  Suosikkini on juuri tämä kuvissa näkyvä.
  Ihana

 • Reply EmHa 08.09.2014 at 6:54 pm

  Oman kodin valaisimet saavat olla vain ja ainoastaan pyöreämuotoisia. Väreinä hyväksyn rajoittuneesti mustan ja valkoisen. Mustavalkoinen TOAD table lamp täyttää kirkkaasti (öhö, haen takkini) molemmat raamit.

 • Reply LaJo 08.09.2014 at 7:16 pm

  Suosikkini on suloinen Toad 1up -pöytälamppu. Kiva materiaaliyhdistemä ja mukava muoto. Plussaa, jos nimi viittaa Super Marioon.. :)

 • Reply Satu Mali 08.09.2014 at 7:19 pm

  Tämä valkoinen lattiavalaisin olisi täydellinen meidän Ihantolan tilalle. Pikku Mollin talonakin tunnettu tupa on värimaailmaltaan juuri sama tuon linkittämäni lamppu. Mahtavia valaisia ja innovatiivistä suomalaista designia. Mahtavaa!

 • Reply marttiina 08.09.2014 at 7:25 pm

  pitkävartinen filly sopisi olohuoneeseeni kuin nappi silmään. joka tapauksessa koko himmee -mallisto on helmiä täynnä. modernia ja ajatonta muotoilua. me like.

 • Reply Sofia 08.09.2014 at 7:37 pm

  Kyllä se olisi tuo valkoinen Filly. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

 • Reply Anne 08.09.2014 at 7:40 pm

  Filly,aivan ihana pöytämallinen.

 • Reply Sari Uotila 08.09.2014 at 7:41 pm

  filly-short-neck-floor-lamp valkeana olisi just passeli kotiani täydentämään. Hyvin kaunis valaisin. Tosin kaikki mallit olivat kauniita!

 • Reply Julie 08.09.2014 at 7:43 pm

  Vautsi. Ja pikkasenko vaikea päättää. Kyllä tuo valkoinen kuvissasi näkyvä olisi meillekin niin sopiva! :)

 • Reply Henna 08.09.2014 at 7:54 pm

  Ehdottomasti TOAD 1UP kävis mun yöpöydälle! http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/

  Ja Filly sopis taas työpöydälle :) Huikeita lamppuja :) Mä haluuuuuun!

 • Reply Anu 08.09.2014 at 7:55 pm

  Kyllä näistä mahtavista valaisimista kolahti eniten juuri tämä Filly valkoisena http://himmee.com/product/filly-table-lamp/. Olen miettinyt, että millaisen työpöytävalaisimen hankkisin nyt kun olemme vaihtamassa työpöytäni paikkaa. Nykyiselle työpöydän paikalle kun ei ole tarvinnut erillistä työvaloa. Nyt sille olisi tarvetta.

 • Reply Petra 08.09.2014 at 7:55 pm

  Himmee arvonta! :) Mä oon myyty melkein mille tahansa, missä on betonia, joten Filly pöytälamppu iski suoraan sydämeen. Tykkään myös Lento three pendant lampusta sen pehmeämmän muotokielen takia.

 • Reply Paapu 08.09.2014 at 8:28 pm

  Mun lemppari on toi sama, valkoinen Filly! http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Sanski 08.09.2014 at 8:34 pm

  Onpa upeita lamppuja! Filly pitkäkaulaisena ois upea.

 • Reply Elsa 08.09.2014 at 8:37 pm

  Nyt on upea arvonta! Vaikea valita suosikkia, erityisesti Filly-lamput lämmittävät meikäläisen sielua… ’
  Ääni menee kuitenkin lyhytvartiselle Filly-jalkalampulle. http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ Materiaalien keskiset kontrastit ja moderni muotokieli miellyttävät.

 • Reply kaija 08.09.2014 at 8:45 pm

  Mieleinen on http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ sillä valon voi kauniisti kohdistaa tarvittavaan paikkaan ja kauniin jykevä pöydällä

 • Reply elisa 08.09.2014 at 8:46 pm

  Ai että kuinka hienoja valaisimia! Erityisesti ihastuin Filly-jalkalamppuun!

 • Reply Audrey 08.09.2014 at 8:56 pm

  Mustan Fillyn lisäksi suosikkini on tämä Lento-valaisin:

  http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/

 • Reply sirpa 08.09.2014 at 9:03 pm

  Olenkin näitä jo ihaillut ja tiukan suosikkikisan voittaa tämä valkoisena: http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/. Juuri sopivan pehmeä ja kova meidän sohvan viereen. :)

 • Reply Erika 08.09.2014 at 9:04 pm

  Filly-sarjan muotoilu ja materiaalit väreineen hurmaavat. Filly short neck on lempparini pöytälampun ohella. http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply sannami 08.09.2014 at 9:07 pm

  Huomioni kiinnittyi heti tähän jalkalamppuun: http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/. Mahtavaa suunnittelua: niin yksinkertaista ja kaunista!

 • Reply Jenna 08.09.2014 at 9:07 pm

  Voi miten kauniita valaisimia! Oma suosikkini on Lento One Pendant Lamp http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/. Niin ilmava, moderni, yksinkertaisesti kaunis! Samoin on Filly pöytälamppu, joten mielelläni osallistun arvontaan.

 • Reply kirsi aa. 08.09.2014 at 9:11 pm

  mä tarvitsisin pöytälampun yöpöydälle, eli Filly. -siinä on mittasuhteet niin kauniisti kohdallaan.

 • Reply Hukka 08.09.2014 at 9:14 pm

  Tämä miellytti,koska tällaiselle olisi juurikin tarvetta. Arvostan näissä ajatonta muotoilua ja materiaalivalintoja. Upeita. http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Sari 08.09.2014 at 9:48 pm

  Suosikkini olisi ehdottomasti Lento One pendant lamp :) http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/

 • Reply -Hanna K- 08.09.2014 at 9:48 pm

  Harmaa Filly on suosikkini! http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Hanna Lehtonen 08.09.2014 at 10:10 pm

  Makuuhuoneeni on vuoden verran etsinyt itselleen valaisinta ja tuossa se nyt on <3 ja sitä odottaa samanmoinen Artekin tuoli yöpöytänä :) http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Minna 08.09.2014 at 10:20 pm

  Tämä on ehdottomasti suosikkini:
  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

 • Reply nnu 08.09.2014 at 10:35 pm

  Ihana arvonta! Lemppari oli kuvissasikin oleva valkoinen pöytälamppu. Se on vaan niin nätti. Tavallaan siro, mutta rouhea. Värit sopivat hyvin yhteen ja kiinnittävät huomiota.

 • Reply Joski 08.09.2014 at 10:37 pm

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ tummanharmaana tosi kiva :)

 • Reply Hennas 08.09.2014 at 10:39 pm

  Wau! Suomalainen valaisinmuotoilu on lähellä sydäntäni ja nämä ovat upeita uutuuksia! Lempivalaisimeni Himmeen valikoimassa on tämä: http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/. Fillyn muoto on mieleeni ja kodissa olisi tarvetta jalkavalaisimelle, joten siksi tämä valikoitui suosikiksi. Mutta oikein mieluinen olisi myös Filly -työvalaisin. Osallistun arvontaan!

 • Reply Pii 08.09.2014 at 10:44 pm

  Filly ja nimenomaan mustana on jotenkin kovin vaikuttava ilmestys. Kevyt, mutta tukeva. Kaunis, mutta silti hieman rujon teollinen. Tekisi vain mieli silittää sen kupua. http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply annukka 08.09.2014 at 10:51 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ Tuo pitkäkaulainen jalkalamppu vaikuttaisi olevan just hyvä lukunurkkaukseen.

 • Reply Anne 08.09.2014 at 11:19 pm

  Suosikkini on Toad table lamp http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

  Lamppu kolahtaa minulle täysin muhkean pyöreytensä ja kulmikkaan jalkansa myötä.

 • Reply saya 08.09.2014 at 11:29 pm

  Kaikki eri kokoiset fillyt ovat kivoja, tykkään puisesta varresta erityisesti! Oma valintani olisi valkoinen :)

 • Reply mommy 08.09.2014 at 11:37 pm

  Kaikki himmeen valot on tosi kivoja, mutta lemppari taitaa olla tämä TOAD table lamp http://himmee.com/product/toad-table-lamp/
  Sopisi niin hyvin meille olkkariin :) Filly sopisi moneen huoneeseen, joten valkoisen haluaisin!! :D

 • Reply Heikki 08.09.2014 at 11:48 pm

  Lyhytkaulainen lattia-Filly on suosikkini. Se on eniten keppihevosen näköinen. http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply Anne 09.09.2014 at 6:44 am

  Ihania valaisimia! Enpä ollut ennen kuullutkaan. :) Oma suosikkini on valkoinen Filly long neck floor lamp (http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/), mutta pöytälampullekin olisi jo paikka valmiina! :)

 • Reply LottaM 09.09.2014 at 7:16 am

  Mä en kestä miten hienoja! Juurikin tuo pöytälamppu on noista minun suosikki, yhtä kovaa kolahti myös: FILLY short neck floor lamp. Jospa mua kerrankin onni potkaisisi – pöytälampulle olisi täydellinen paikkakin valmiina :)

 • Reply Tiina 09.09.2014 at 7:25 am

  Ihana arvonta ehdottomasti paras filly lamppu, koululaisen pöytä tarvitsisi lampun , tätä voisi harkita :) http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Jenni 09.09.2014 at 8:23 am

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

  Niin kaunis! Kuin kurki suolla.

 • Reply Nina 09.09.2014 at 8:35 am

  Mun lemppari on Himmeen valikoimista on FILLY short neck floor lamp sekä musta että valkoinen – se on ryhdikäs ja samaan aikaan nostalginen mutta moderni. Muistuttaa minua rakkaasta isoisästäni, jonka työhuoneen arvokkuutta lisäsi saman kaltainen lattiavalaisin 50-luvulta. Mutta siis olipa ihana päästä tutustuun tohon koko Himmeen kokoelmaan. Muistan just ton EcoDesign-näyttelyssä olleen!

 • Reply Emily 09.09.2014 at 9:04 am

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

  Kaikki ovat upeita, mutta suosikkini on Filly long neck floor lamp valkoisena. Se sopisi täydellisesti tuomaan valoa uuden kotimme mustaa olohuoneen seinää vasten!

 • Reply Sanna K 09.09.2014 at 9:12 am

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ valkoisena on mun suosikki näistä. Sen ulkonäkö miellyttää silmää ja lisäksi sitä tekesi mieli koskettaa, mikä on aina plussaa esineelle.

 • Reply AnKa 09.09.2014 at 9:21 am

  Kaikki Filly sarjan valaisimet on mahtavia. Lampuissa kivasti yhdistetty puu muihin materiaaleihin.

 • Reply Nina 09.09.2014 at 9:26 am

  Lempparini olisi tämä: http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ Valkoisena se sopisi hienosti työpöydälleni. Pidän sen kauniista muotoilusta ja sirosta olemuksesta.

 • Reply P 09.09.2014 at 9:43 am

  Lempparini on Filly long neck lattiavalaisin valkoisena (http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/). Näin syksyn tullessa olenkin kovasti kaipaillut lisävaloa neulomiseen.

 • Reply maia 09.09.2014 at 9:43 am

  Olen etsinyt jo pidempään uutta pöytälamppua työpöydälle ja jalkalamppua sängyn viereen lukukuvaloksi. Filly täyttäisi molempien pestien vaatimukset. Suosikkini on FILLY long neck floor lamp valkoisena. Yhtä ihana ja työpöydälle sopiva olisi tämä arpajaisvoittokin kyllä!

 • Reply karoliina 09.09.2014 at 9:48 am

  Lemppari on ehdottomasti tämä, sympaattinen ja söpö makuuhuoneen koristus: http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/

 • Reply Susanna H 09.09.2014 at 9:59 am

  Suosikkini on ehdottomasti tämä Toad-pöytävalaisin. Kaunis muotoilu ja värimaailma olisi juuri kotiini sopiva. http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

 • Reply Milla 09.09.2014 at 10:00 am

  Aivan ihania. Puuosat ovat kauniita ja betoninen jalkaosa mielettömän hieno!
  Filly short neck floor lamp valkoisen värisenä sopisi olohuoneeseemme mielettömän hyvin.

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply sannikas 09.09.2014 at 10:17 am

  Oon aina etsinyt kunnollista valkoista pöytälamppua,koulu aikoina karmea vakiovalkoinen asentoon revittävä työpiste valaisin.Muistan sen.http://www.himmee.com/product/toad-table-lamp/ on lempparini,muotokielen perusteella.Filly on sopivan kokoinen.

 • Reply Maija 09.09.2014 at 10:34 am

  Vaikea oli päättää; Filly vai Lento, päädyin kuitenkin Lentoon http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/

 • Reply Eevee 09.09.2014 at 10:56 am

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

  Sympaattinen pallero! :)

 • Reply MarjoH 09.09.2014 at 11:10 am

  Filly long neck on mun suosikki. Nämä ovat yksinkertaisen kauniita, scandinaavisia. Tykkään kovasti!

 • Reply Minna K 09.09.2014 at 11:16 am

  FILLY long neck floor lamp olisi ehdoton olohuoneeseen! Yleisvalaistuksen lisäksi huonee kaipaa kipeästi kohdevaloa, muttei mistään ole löytynyt kelpaavaa. Filly kelpaisi, ja sitä voisi tarvittaessa siirrellä lukunurkkauksen siirtyessä.

 • Reply Jolana 09.09.2014 at 11:22 am

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/
  tumma tammi

  Ihana muoto!! Todella eleganttinen.

 • Reply Anna 09.09.2014 at 11:23 am

  Kaikki olivat ihania, etenkin katto- ja pöytämallit. Klassikkoaineksia ehdottomasti.

  Tämä oli sympaattinen ja moneen tilaan sopiva (kuten muutkin):
  http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/

 • Reply dansku 09.09.2014 at 11:38 am

  filly pöytävalaisin oli paras!!! sopis kirjoitus pöydälleni!!!

 • Reply Jasu 09.09.2014 at 11:51 am

  Ihania.. Ottaisin koko sarjan, mutta jos yksi olisi valittava, niin tuo Toad-pöytävalaisin mukaan lähtisi. Mukana arvonnassa, ehdottomasti :)

 • Reply Salla 09.09.2014 at 11:59 am

  Jalkalamppu sohvan kupeeseen on haussa, joten siksi valinta on tämä http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/. Materiaalien yhdistelmä on upea!

 • Reply AnniK 09.09.2014 at 12:09 pm

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

  tuo filly harmaana, kiitos! :)

 • Reply Päivi 09.09.2014 at 1:20 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

  Kerrankin tyylikästä ja ajatonta muotoilua. Tykkään. Meille sopisi parhaiten pitkäkaulainen versio Fillysta. Sohvan viereen asettelisin tämän kaunottaren.

 • Reply retromoderni 09.09.2014 at 2:06 pm

  Lemppari on ehdottomasti http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

  Ensiksi minulle tuli muodosta mieleen kahvikuppini väärinpäin käännettynä. Ajattelin, että tässäpä on fiksu kaveri ja on hienon mallin tehnytkin. Tämä pääsisi matalantason päälle keittiöön.

 • Reply suna 09.09.2014 at 2:26 pm

  Olen juuri maalaamassa työpöytääni (kirjaimellisesti kirjoitan tätä tee-tauolla!) ja mänty vaihtui kiiltävän valkoiseksi. Jostain kumman syystä tällä hetkellä on vaikea keksiä pöydän päälle mitään valkoista Fillya täydellisempää: http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

  (Sivuilta löytyvä valaisimen stailaus-kuva sai kyllä unelmoimaan myös harmaasta seinästä… damn!)

 • Reply merikukka 09.09.2014 at 3:15 pm

  Lempparini on Filly-työpöytävalaisin valkoisena http://himmee.com/product/filly-table-lamp/.
  Tykkään betonin, puun ja valkoisen yhdistelmästä tällä hetkellä. Myös lampun kulmikas muoto on upeata.

 • Reply Saija 09.09.2014 at 3:39 pm

  himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

  Olen jo tovin etsinyt lattialamppua eteiseemme, short neck floor lampin tamminen varsi pehmentäisi sopivasti tumman lattialaatan luomaa tunnelmaa ja Sopisi myös Hayn about a chairin pariksi!

 • Reply Petra 09.09.2014 at 3:59 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/
  Jalkalamppu olisi ihana uuteen olohuoneeseen. Kaikki oli kyllä ihan karkkeja!

 • Reply Tarja 09.09.2014 at 4:11 pm

  Pitkävartinen lattiavalaisin olisi passeli lukulampuksi nojatuolin viereen. http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply minkki 09.09.2014 at 5:18 pm

  Ääh… uusiksi. Tuo pöytävalaisin juurikin valkoisena ja puuta varsi. I like.

 • Reply essi-maria 09.09.2014 at 5:53 pm

  Meillä on ollut lamppu yöpöydälle jo pitkään hakusessa. Tämä lamppu on todella suloinen – simppeli, mutta siinä on sitä jotakin. Tahtoisin, tahtoisin!

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

 • Reply Marjo Haikonen 09.09.2014 at 6:40 pm

  Filly ihanine korvineen on suosikkini. Muoto tosiaan tuo mieleen keppihevosen, ja tämä tunneyhtymä toisi valaisimen mukana kotiin lämpöisiä muistoja ja tarinan muodon lähtökohdasta. Kekseliäs ja loppuun asti mietitty tekninen toteutus on myös vaikuttavaa valaisimessa.

 • Reply Elli 09.09.2014 at 7:36 pm

  Lempparini on ehdottomasti Toad Table Lamp! Pidän tammisesta jalasta ja muotoilun yksinkertaisuudesta.

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

 • Reply salla 09.09.2014 at 8:28 pm

  Ihanan vaikea valinta! Uskomaton mallisto. Kelpuuttaisin kaikki mallit omaan kotiini. Suosikkini on Filly table lamp valkoisena.. Toivottavasti pääsen pian ihastelemaan valaisimia. Uskon, että näistä valaisimista kuullaan vielä paljon!
  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Mikkis 09.09.2014 at 8:39 pm

  Minun valintani olisi: http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ tumman harmaana. Nostalgisen moderni ja passaisi hyvin nojatuolin viereen lukunurkkaan.

 • Reply pöllö 09.09.2014 at 8:58 pm

  Tykkään filly pöytälampusta eniten, koska siinä on yhdistetty kaikki kolme mahtavaa materiaalia.

 • Reply Päivi 09.09.2014 at 9:08 pm

  Tämä saattaisi olla etsimäni kattovalaisin olohuoneeseemme. Hieno!
  http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/

 • Reply Nadia 09.09.2014 at 9:28 pm

  Valintani on Toad table lamp (http://himmee.com/product/toad-table-lamp), koska siinä yhdistyvät kauniisti valkoinen lasi ja tammen maanläheinen sävy. Näen jo sieluni silmin, miten hyvin tämä lamppu sopisi olohuoneen lipaston päälle antamaan tunnelmavaloa pimeneviin iltoihin. Kaiken lisäksi lampun tammijalka sopisi tammiparkettiini kuin nenä päähän!

 • Reply Miia Grass 09.09.2014 at 10:18 pm

  Rakkautta ensi silmäyksellä!
  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/
  Lampusta huokuu jo nyt onnellisia tarinoita ja muistoja vaikka sen tarina on vasta alussa! Sen on tarkoitus valaista onnelliset pelihetket lasten kanssa, torkkupeittoon käpertynyt aikuinen kirjan kanssa, luoda tunnelmaa tarinatuokioihin läheisten ja ystävien kanssa, iltasadut lapsille ja vielä joskus lastenlapsillekin. Kestäviä ja laadukkaita materiaaleja ja muistoja sukupolvelta toiselle. Ihana esine!

 • Reply johanna 09.09.2014 at 11:03 pm

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/
  voi mikä yhdistelmä, ihan vaikka keskelle lattiaa laittasin.

 • Reply Inka Lehtiö 09.09.2014 at 11:42 pm

  En valitettavasti osaa luurilla linkittää, mutta tämä lamppu kolahti: FILLY short neck floor lamp. Sopisi kuta kuinkim meidän kodin mihin vain huoneeseen! Ihana ajaton.

 • Reply Johanna 10.09.2014 at 12:05 am

  http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/

  Kerrassaan raikkaan komee lamppu!

 • Reply tt3 10.09.2014 at 4:46 am

  Vanhaa ja uutta tyylissä. Miellytti heti.

  http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/

 • Reply Sirkku 10.09.2014 at 8:26 am

  Ihanaa uutta ja ripaus vanhaa. Upea valaisin!

 • Reply Ripi 10.09.2014 at 8:56 am

  Aivan ihania ovat kaikki! Ehkä tällä hetkellä eniten tarpeisiini vastaisi überhieno Toad Table lamp – selkeää skandinaavista muotoilua! Olen nyt parin viikon sisällä bongannut Himmeen vähän sieltä ja täältä, eikä ihme, kyllähän noita lamppuja kelpaa esitellä.

 • Reply NennaM 10.09.2014 at 10:11 am

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/
  Tässä lampussa on jotain, mikä miellyttää kovasti silmääni. Lampun yksinkertaisuus ja muoto sopisivat täydellisesti kotiini.

 • Reply Viveca 10.09.2014 at 10:13 am

  LENTO three pendant lamp – elegantti valaisin, sopisi meidän makkariin :)

 • Reply Marjaana 10.09.2014 at 11:27 am

  Filly-pöytävalaisin (http://himmee.com/product/filly-table-lamp/) on niin upea, että se on mun suosikki. Se muistuttaa kivasti vanhoja 50-60-luvun pöytävalaisiamia, joita meiltäkin löytyy. Sopisi siis valkoisena meille loistavasti. :)

 • Reply Eve T 10.09.2014 at 11:42 am

  Filly jalkalamput ovat minun suosikkini! Syy on tuo betonin ja puun yhdistelmä, se on vaan ihana :)

 • Reply Suvi 10.09.2014 at 11:43 am

  Just katseltiin miehen kanssa Himmeen sivuja ja ihasteltiin että onpa huikeaa muotoilua! Monta upeaa, mutta ehkäpä tämä Filly jalkalamppu http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ on kaikkein hienoin :) Betoni ja massivitammi ovat hieno pari.

 • Reply Anna K 10.09.2014 at 12:53 pm

  Kyllä pöytä-Filly on ihanin:) Olisi mahtava pari 50-luvun kirjoituspöydälle, joka on odottanut sopivaa lukuvaloa jo pari vuotta.

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Mirjam 10.09.2014 at 1:30 pm

  Tässä FILLY short neck floor lampussa yhdistyy tyylikkyys, skandinaavinen muotokieli, ajattomuus ja vielä kaiken lisäksi kauniit värit. Aivan mahtava valaisin, tämä on suosikkini!

 • Reply Enmii 10.09.2014 at 3:40 pm

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/ oih niin hellyttävä että en vaan voinu valita mitään muuta!

 • Reply Johanna 10.09.2014 at 7:54 pm

  Hienot tuotteet ja mainio arvonta! Tykkään eniten Filly short neck floor -lampusta valkoisena! http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply anne 10.09.2014 at 7:57 pm

  betonia ja puuta! kuinka silmiä hivelevä yhdistelmä. kaivattua kotimaista muotoilua, ja aina on tilaa yhdelle… valintani olisi valkoinen short neck.

 • Reply päivi Mäkinen 10.09.2014 at 8:15 pm

  Toad on suosikki! Lähinnä siinä miellyttää muoto ja tunne mikä siitä tulisi omassa kodissa.

 • Reply Riikka 11.09.2014 at 8:31 am

  Upeita valaisimia kaikki, mutta eniten ihastuin Lento one pendant valaisimeen http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/. Tämä valaisin sopisi täydellisesti meidän uuteen keittiöön.

 • Reply Johanna 11.09.2014 at 8:41 am

  Aivan pitkävartinen jalkalamppu sopisi omaan sisustukseen kuin nenä päähän. Klassisen moderni! http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Rombo 11.09.2014 at 10:19 am

  http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/

  Yksinkertaista, mutta kaunista.

 • Reply Heidi 11.09.2014 at 10:19 am

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

  Olen pitkään etsinyt yöpöydälle valaisimia. Molemmat värit ovat hienot! Tuo betoni, puu ja alumiini on mainio yhditelmä. Voi kun Timo kehittelisi vielä jonkun hienon seinävalaisimen. Portaikon seinässä olisi johto jo valmiina :)

 • Reply Elise H. 11.09.2014 at 10:42 am

  Olinkin jo ehtinyt käydä tuolla nettikaupassa ihastelemassa valaisimia, ja tämä Filly- valaisin on ehdottomasti suosikkini, sekä pöytä- että lattiaversiona. Tässä linkki lattiaversioon: http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ Yksinkertainen ja selkeä muotoilu on kovasti mieleeni. Nyt peukut pystyyn!
  netteri@gmail.com

 • Reply Johanna 11.09.2014 at 11:25 am

  Olen etsinyt makkariin uutta pöytälamppua ja tämä musta Filly näyttää juuri täydelliseltä. Siinä yhdistyvät ihanasti eri materiaali,t ja se on siro ja mielenkiintoinen. Tässä linkki lenppariin: http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Satu73 11.09.2014 at 1:20 pm

  Yöpöydälle ottaisin tämän mustan lampun http://himmee.com/product/filly-table-lamp/. Hillitty tyyli miellyttää kovasti ja se sopisi hyvin makuuhuoneemme sisustukseen.

 • Reply Laura L 11.09.2014 at 2:44 pm

  Todella tyylikkäitä valaisimia! Pidän näiden yksinkertaisuudesta ja suosikki on ehdottomasti Lento one pedant. Tässä linkki: http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/

 • Reply Heintsu 11.09.2014 at 3:51 pm

  On hienolla tavalla yksinkertaisia lamppuja :) Lempparini on http://himmee.com/product/toad-table-lamp/ On söpö pyöreä malli! Valkoisen kuvun ja ruskean jalan yhdistelmä miellyttää eniten.

 • Reply AnnikaK 11.09.2014 at 7:54 pm

  Upeita valaisimia! Kyllä Filly-pöytävalaisin on lempparini – sopisi erinomaisest työpöydälle! http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ Muotoilu on yksinkertaisen tyylikäs :)

 • Reply Päivi 11.09.2014 at 8:08 pm

  Valkoinen Filly ihan helmi!

 • Reply Liisa Ketola 11.09.2014 at 8:41 pm

  Näin valaisimet eilen Habitaressa ja ihastuin ikihyviksi. :)

  Oli todella vaikea valita suosikki, mutta lopulta päädyin seuraavaan: http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/

  Valaisimen muoto ja se, miten kauniisti näin sen livenä valaisevan, ratkaisi asian. Ja lisäksi se sopisi aivan ehdottoman hyvin meidän ruokapöydän valaisimeksi… :)

 • Reply Tia 11.09.2014 at 9:16 pm

  Lemppareitani ovat kummatkin Filly-lattiavalaisimet, mutta kallistun hieman enemmän lyhyt kaulaiseen lamppuun, koska se vastaisi paremmin omia tarpeitani tällä hetkellä.

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

  Lampussa yhdistyy kauniisti eri materiaalit ja yhtään lattiavalaisinta en vielä edes omista, niin tämän yksilön kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni kotiini!

 • Reply Piia 11.09.2014 at 9:26 pm

  Kiva arvonta tosiaan! Meillä ei itse asiassa ole kovin monta (toimivaa) lattiavalaisinta, sellainen kyllä tarvittaisiin, joten valintani olisi: http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/. Hienot materiaalit!

 • Reply Karo 11.09.2014 at 9:31 pm

  Ooh, Himmeen Toad table lamp ( http://himmee.com/product/toad-table-lamp/ ) sopisi täydellisesti meidän hiukan 60-lukuhenkiseen kotiimme! Tykkään myös Toad 1Up:sta ja valinta on vaikea, mutta kyllä tuo Toad taitaa viedä voiton :)

 • Reply Saara 11.09.2014 at 9:45 pm

  Olohuoneen jalkalamppu hakusessa, ja tämä on erittäin vahvoilla. Tosin ihastuin jokaikiseen.

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Mari 11.09.2014 at 10:22 pm

  Voi miten hienoa, että pienen tauon jälkeen markkinoille tulee uusia, upeita -vieläpä suomalaisen suunnittelijan- valaisinmalleja! Juuri tällaisia, hienoista materiaaleista tehtyjä, ajattoman tyylikkäitä valaisimia olen etsinyt jo kaksi-kolme vuotta, vaan eipä ole löytynyt. Kannatti odottaa, eikä tyytyä kompromissiin. Ostoslistalle laittaisin 2 kpl Filly lattiavalaisimia (sn) sekä Filly pöytävalaisimen, kaikki valkoisina. Jos arpaonni poikkeuksellisesti suosisi minua tällä kertaa, niin tervetuloa meidän kotiin, valkoinen short neck lattiavalaisin :)

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply Sanna P-M 11.09.2014 at 10:25 pm

  Filly short -neck-floor- lamp on minun suosikki. Toivon niin kovin voittoa :)

 • Reply merja 12.09.2014 at 9:23 am

  filly jalkalamppu pitkällä kaulalla ja valkoisena olisi mukava

 • Reply Anni 12.09.2014 at 11:54 am

  Upeita valaisimia nuo kaikki, lemppariksi päätyi lopulta pitkäkaulainen Filly-jalkalamppu sen tapainoisen ja upean skandinaavisen ulkomuodon vuoksi. Juuri tälläinen meidän olkkarin nojatuolin vierestä puuttuukin! http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Usvi 12.09.2014 at 12:50 pm

  Paras on valkoinen pitkäjalkainen filly!

 • Reply Pauliina 12.09.2014 at 1:58 pm

  Olohuoneen nojatuoli kaipaisi seurakseen jalkalamppua ja mikä olisikaan parempi kuin tämä: http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/. Upeita valaisimia kaikki, sopisi meidän sisustukseen kyllä jokainen!

 • Reply Anna 12.09.2014 at 7:43 pm

  Yöpöydät ”huutaa” tehokkaampaa valaisinta lukemista varten,
  nämä olisi valintani FILLY short neck floor lamp tai http://himmee.com/product/filly-table-lamp/.
  Ja tietenki valkoisena. :)

 • Reply siili82 12.09.2014 at 8:17 pm

  http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/
  Keittiö kaipaa uutta valaisinta ja tämä olisi hyvä.

 • Reply Henna73 12.09.2014 at 8:43 pm

  http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/ Koska nykyinen keittiön lamppu on kaamee Ikea-muovikötöstys

 • Reply Tiinak 12.09.2014 at 8:59 pm

  Lempparini on http://himmee.com/product/toad-table-lamp/ , joka sopisi täydellisesti eteisen pöydälle.

 • Reply Suski 12.09.2014 at 10:45 pm

  Nyt tarpeeseen tulisi työpöydän valaisin: http://himmee.com/product/filly-table-lamp/. Hengeltään ja tarkoitukseltaan se istuisi kuin nakutettu työpöydälleni, joka on yhdistelmä vanhaa piirustuslaatikostoa ja sen päälle asetettua pitkää vahattua tammitasoa. Voih arpaonni, olisitko suotuisa toisen kerran? 20 vuotta sitten voitin viimeksi, silloin sain piparkakkutalon :). ps. Paljon menestystä suunnittelijalle. Koko mallisto on upea ja valaisi sisimpään saakka ensisilmäyksellä!

 • Reply helikaa 13.09.2014 at 8:33 am

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

  Muoto on mieleiseni.

 • Reply HannaKoo 13.09.2014 at 8:45 am

  Olipas kivoja valaisimia! Tässä oma suosikkini: http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/

 • Reply LA 13.09.2014 at 1:41 pm

  Päädyin pitkän pohdinnan jälkeen short neck Filly jalkalamppuun valkoisena. Uskon että se olisi ihana ”lukunurkkauseen” tai tunnelma valoksi!
  Tosin pöytä Filly on myös ihana. Harmaana myös!

  Vaikea valita ;)

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply Emm 13.09.2014 at 2:51 pm

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

  Tämä on suosikki, kaunis muotoilu ja puusta tehty kolahtavat.

 • Reply Liinu 13.09.2014 at 3:22 pm

  Upea mallisto, monta upeaa vaihtoehtoa, joita en ole nähnytkään. Ihana muotoilu, juuri omaan makuun passeli. Meillä ei ole lattialappua, vaikka sellainen tulisi kyllä ihan tarpeeseen, joten valitsen suosikikseni http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ .

 • Reply Jelena 13.09.2014 at 4:36 pm

  Tämä valkoisena olisi unelma. Lattialamppua olen vailla ja tämä yksilö on yksinkertaisen kaunis. http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Ipe 13.09.2014 at 4:48 pm

  Työvalaisimeksi, todella kaunis. http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Lp 13.09.2014 at 4:53 pm

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/ Olis nätti pöydällä. Yksinkertaisuus on kyllä kaunista:)

 • Reply Tiina 14.09.2014 at 12:01 am

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

  Pidin tuotteista; sopivat monentyylisiin sisustuksiin; kotiin ja mökille.

 • Reply Ada 14.09.2014 at 11:14 am

  Habitaressa asti on käyty hienoa Timon valaisin mallistoa kattomassa. Omaksi suosikiksi nousi tuo Filly pöytävalaisin valkoisena. Mielellään vaihtaisi oman pöydän muovirumilukseen!

 • Reply Tintti 14.09.2014 at 3:18 pm

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

  Olin jo ehtinyt aiemmin lamppuihin ihastua ja nyt törmäsin arvontaan!
  Aivan ihania ja juurikin lamppua yöpöydälle tai askartelupöydälle haikailen, tuollaista ihanaa Filly-lamppua.

 • Reply Jansku 14.09.2014 at 3:41 pm

  Kaikki lamput ovat niin ihania, että on vaikea valita suosikkia. Ehkä eniten ihastutti TOAD table lamp http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

 • Reply Tiinaf 14.09.2014 at 6:33 pm

  Tuo filly on kyllä kaunis! Mulla löytyis jo sille paikka meiltä :-)

 • Reply Milla 14.09.2014 at 7:16 pm

  http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/

  Mieluisen muotoinen :)

 • Reply Sakari 14.09.2014 at 8:18 pm

  Nämä ovat kaikki tuolla pelkistetyllä tavalla esteettisesti hyvin miellyttäviä, mutta tuo Filly short neck on mielestäni kaikkein tyylikkäin. Se on leikkisä, muttei kuitenkaan isoveljensä tavoin niin strutsimainen. Sopisi uuteen kotiimme makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen erinomaisesti.

 • Reply RM 14.09.2014 at 9:20 pm

  Habitaressa ihastelin pitkään Himmeen osastoa ja ihastuin myös lämpimän oloiseen Timoon, joka tervehti reippaasti ja hymyili silmilläänkin.

  Huomioni kiinnittyi ensimmäisenä osastolla Toadeihin, joista 1up on Himmee-suosikkini, mutta kaikki lamput tarinoineen ovat erittäin kiehtovia, luonnollisia ja aitoja. Aivan kuten tuotteetkin. (Mukaanlukien ihastuttava Change-valaisin, joka myös jäi mieleen! Todellinen harmi, ettei päätynyt tuotantoon. Idea oli minusta äärettömän nokkela.)
  Himmee ja Timo Niskanen ovat nimiä, jota tulen varmasti tulevaisuudessa seuraamaan.

 • Reply Nti Papu 14.09.2014 at 10:38 pm

  Suosikkini on tämä: http://himmee.com/product/filly-table-lamp/
  Pöytälapun tarpeessa ollaan, ja varsikin nyt kun illat ovat pimentyneet niin huomaa taas kuinka lisävaloa kaipaa. Lampun paikka olisi yöpöydällä.

 • Reply Jarkko 14.09.2014 at 11:29 pm

  http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/ – lähtee tilaukseen, pieni ja siro valaisin ruokapöydän päälle uuteen kotiin. Myös Toadit eri hienoja vaikka yöpöydälle, mutta ehkä vähän arvokkaita kun pitäisi kaksi ostaa.

 • Reply Elina 15.09.2014 at 10:03 am

  Hienoja valaisimia. Toivottavasti jengi löytää ja tykästyy. Mun mielestä kaunein ja näyttävin on: http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ ja juurikin noin oiva olisi sängyn viereen lukulampuksi. Valitsisin työpöydälleni myös mieluusti tuon valkoisen version pöytälampusta.

 • Reply Heidi Törmikoski 15.09.2014 at 10:18 pm

  Valkoinen filly table lamp olisi täydellinen tohon mun yöpöydälle! Tuon tyylistä lamppua olenkin etsinyt jo pitkään! <3

 • Reply Tintti 16.09.2014 at 11:30 am

  Vau! Olen elänyt aivan pimennossa kun nyt vasta Himmee tuli vastaan. Ehdoton suosikki on näyttävä ”pitkäkaulainen” FILLY-valaisin (http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/), joka sopisi makkariin sängyn viereen. Tosin kyllä pöytäversiokin hivelee silmää. Erityisesti tykkään betonisen jalan ja tammisen varsiosa materiaaliyhdistelmistä.

 • Reply Jona 17.09.2014 at 10:02 am

  Suosikkini on ehdottomasti valkoinen Filly-pöytävalaisin, jolle meillä olisikin todellinen tarve. Ja miten kaunis se on! En taida kyllästyä betoniin sisustuksessa koskaan! http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Jonna 17.09.2014 at 10:11 am

  Filly on minunkin suosikki!

 • Reply maarit 17.09.2014 at 3:35 pm

  Filly short -neck-floor- lamp

 • Reply Lauruska 17.09.2014 at 7:38 pm

  Kaikki hienoja, mutta ehdoton suosikkini on Lento One (http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/)
  Sopisi niiiiin hyvin retron modernilla ilmeellään meidän ensi kesänä remontoitavaan eteiseen.

 • Reply Kata 17.09.2014 at 7:57 pm

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ tämä ois ihana! Sopis yöpöydälle tai työpöydälle!

 • Reply Hanne 17.09.2014 at 9:54 pm

  Suosikkini on Table lamp valkoisena, nam! Lampussa on todella kaunis muotoilu ja materiaalien yhdistely. :)

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Katja 18.09.2014 at 9:57 am

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

  Rakkautta! Niin kaunis ja nään jo tämän sieluni silmin yöpöydällämme.

 • Reply Maru/Nuapurissa 20.09.2014 at 11:18 am

  Suosikkini on tämä:
  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

  Tarpeeseen tulisi molemmat – pöytävalaisin ja tämä linkissä oleva ”pitkäkaulainen”. Molemmat on upeita!

 • Reply Mimosan kotona 20.09.2014 at 11:27 am

  Juurikin tuo esittelemäsi Filly-pöytävalaisin valkoisena on ehdoton suosikkini. http://himmee.com/product/filly-table-lamp/
  Se sopii mielestäni hyvin moneen eri tilaan.

 • Reply Auri 20.09.2014 at 11:31 am

  Olemme nyt kaksi vuotta etsineet sopivia lukuvaloja makuuhuoneeseen. Tämä valkoinen Filly pitkällä varrella iski heti silmääni ja sydämeeni. Se sopisi kaikessa yksinkertaisuudessaan makuuhuoneemme väreihin kuin nakutettu. Enää tarvitsisi kiistellä valaisinhankinnasta. http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply Viivi / Valkoinen Soihtu 20.09.2014 at 11:46 am

  Oooh, mikä ihana arvonta! Ehdottomasti mukaan! Lamppuhulluna voin sanoa, että tämä palkinto on aivan mahtava! Fillyt ovat suosikkejani; pöytä- ja lattiamalli, molemmat♥

 • Reply Heidi H 20.09.2014 at 11:53 am

  Suosikkini on tämä Filly jalkavalaisin http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ valkoisena, mutta Filly pöytävalaisimellekin löytyisi sopiva paikka.

 • Reply Minni 20.09.2014 at 12:05 pm

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ Tämä on aivan ehdoton suosikki!! Valkoisena sopisi täydellisesti makkariin sängyn viereen. Pidän erityisesti tuosta puun ja valkoisen yhdistelmästä, hivelee omaa silmääni kovasti. Ja sitten yllärinä lampun jalusta, joka onkin raffimpi. Tässä on jotain sellaista, että voisi luulla klassikoksi vuosien takaa mutta kuitenkin täydellisen moderni. Oliskohan tässä ylistystä jo niin paljon, että pistän jalkalampun tilauksen menemään? :D

 • Reply Laura 20.09.2014 at 12:09 pm

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

  Tuo Filly jalkalamppu olisi niin kaunis meidän olohuoneessa! Ja pöytälamppu taas työhuoneessa. Toivottavasti arpaonni suosii!

 • Reply Anni 20.09.2014 at 12:11 pm

  Mä niin rakastuin näihin valaisimiin. Ostaisin heti, jos en ois just alkanu opiskeleen eikä opiskelijalla vara oo mitään ostaa.

  Erityisesti tämä jalkavalaisin valkoisena on lähellä sydäntäni, siinä on vaan kaikki just niinku pitääkin.http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

  Voi, nyt täytyy toivoa, että kerrankin onni potkaisisi. Meillä ois paikka kaikille himmeen valaisimille! :)

 • Reply Annenenne 20.09.2014 at 12:49 pm

  Kaikki hienoja! Toad table lamp olisi ystävällisellä ilmeellä hyvä lastenhuoneen hyllyn päälle himmeällä polttimolla yövaloksi ja siitä sitten muksun kasvaessa aina omaan kotiin asti mukaan.

 • Reply Kati 20.09.2014 at 1:01 pm

  Ihania kaikki. Piti oikein urakalla miettiä olisiko pöytälamppumalli vai lattiamalli Fillystä kivempi. Päädyin tähän pitkäkaulaiseen versioon http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/.

 • Reply Satu 20.09.2014 at 2:42 pm

  Lento One Pendant on ehdoton lempparini: http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/
  Huikean kaunis ja sopivan eleetön moneen erilaiseen tilaan ja sisustukseen. Valo jakautuu kauniisti ja muotokieli on klassikoille tyypilliseen tapaan ajaton. Iso peukku Timo Niskaselle!

 • Reply Maari 20.09.2014 at 2:49 pm

  Koko Filly sarja on tulevaisuuden klassikoita. Valkoinen pöytälamppu on kaunein.

 • Reply Sarastus 20.09.2014 at 2:50 pm

  Onpa vaikea valinta, kaikki ovat oikeasti upeita. Toad sopisi meille, koska yleisvaloa antavalle pöytävalaisimelle on varsinkin talvella tarvetta. Toisaalta tykkään kauheasti Fillyjen muotoilusta, joten suosikki olisi ehkä kuitenkin Filly jalkavalaisin pidemmällä kaulalla. Olohuoneen nurkkaa kaunistamaan ja valaisemaan. Uudelle valaisimelle on tarvetta, joten jompi kumpi näistä mainitsemistani tulee varmaankin hankittua :).

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Salla 20.09.2014 at 2:52 pm

  FILLY long neck floor lamp
  Tämä oli lempparini :)

 • Reply Annukka 20.09.2014 at 3:51 pm

  Kyllä tuolle Fillylle olisi käyttöä, kaunis design ja juuri sopivan kokoinen meikäläisen pöydälle. Valintani on siis: http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Jenn-na 20.09.2014 at 4:03 pm

  Ihania ihania kaikki,
  Mutta tämä FILLY olis aivan täydellinen meijän olohuoneen nurkkaan! :)
  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply Laurs 20.09.2014 at 4:27 pm

  Kyllä tuo Filly on vain nätti! Isompi jalkavalaisin Filly olisi omiaan sohvannurkkaan neulomis- ja näpertelyvaloksi, mutta tuo pieni kelpaisi enemmän kuin hyvin myös hoitamaan valaisimen virkaan jonkin pöydän nurkalle :)

 • Reply Riitta L 20.09.2014 at 4:32 pm

  Filly olisi kyllä mieleeni. Uusi ja erilainen muotoilu.

 • Reply Hetsku 20.09.2014 at 4:53 pm

  Lempparini on juurikin tuo FIlly. Lattiavalaisin olisi täydellinen just nyt, mutta ei epäilystä etteikö pöytäversiollekkin löytysi meiltä monta ihanaa paikkaa!
  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply Tuija 20.09.2014 at 6:29 pm

  Ihastuin ensinäkemältä tuohon työpöytävalaisimeen ja sen yksinkertaisen tyylikkääseen ulkonäköön betonijalkoineen mutta nettikaupassa mieli muuttui ja tämä lyhytkaulainen jalkalamppu http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ olisi kyllä ihan ykkönen antamaan valoa neulontanojatuoliini.

 • Reply Karoliina 20.09.2014 at 8:18 pm

  FILLY short neck floor lamp on kuin tehty tammisen luku- /neulontatuolini pariksi!

 • Reply Aurinko 20.09.2014 at 8:23 pm

  Onpa kauniita valaisimia, kiitos vinkistä – päätyvät unelmalistalleni :) Etenkin valkoisen värin ja puun yhdistelmä tässä jalkalampussa miellytti silmää: http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply Jutta 20.09.2014 at 8:27 pm

  Aivan ihana valaisin, ja upea betonijalka:
  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply Elina 20.09.2014 at 8:39 pm

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

  Uusi koti, johon muutamme ensi viikolla, kaipaa kipeästi uutta pöytälamppua lukuvaloksi. Etsitty on ja tässähän se olisi!

 • Reply Mankku 20.09.2014 at 10:00 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

  Täydellisiä lamppuja kaikki, tää rouva meni nyt aivan pähkinöiksi… Pakko saada oma Filly niin jalkaisena kuin myös pöytäversiona :)

 • Reply Henni 20.09.2014 at 10:12 pm

  Minäkin ottaisin kovin mielelläni tähän työpöydälle tai yöpöydälle tuon Filly pöytälampun. Fillyn muotokieli ja materiaalit on kyllä juuri minun makuuni täydelliset. http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Anniina 20.09.2014 at 10:48 pm

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/ on ehdoton suosikkini! :) Aivan upea materiaalien yhdistely ja kokonaisuutena upea ja ajaton valaisin, jolle löytyy aina priimapaikka.

 • Reply Meiju 21.09.2014 at 7:13 am

  Vau! Filly short neck floor lamp olisi täydellinen sängyn viereen lukulampuksi. Mielettömän hienoja valaisiamia!

 • Reply Ulla 21.09.2014 at 8:28 am

  Valkoinen pöytä-Filly ehdoton suosikkini :)

 • Reply laura heinonen 21.09.2014 at 8:58 am

  Olipa vaikea valinta. Moni näistä kelpaisi omaan kotiini, vaikka kalusteiden ja valaisimien suhteen olenkin melko tarkka. Tällä hetkellä eniten silmääni kuitenkin miellytti Toad Table Lamp. Se tuntuu kaikkein innovatiivisimmalta, mutta samalla klassikolta. Muodot tässä lampussa ovat hyvinkin paljon mieleeni ja kokonaisuus on yhtä aikaa mielenkiintoinen ja simppeli.
  https://himmee.com/product/toad-table-lamp/

 • Reply Laura 21.09.2014 at 11:02 am

  Minun suosikki on tämä http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ valkoisena. Tälle olisi juuri sopiva paikka olohuoneen lukunurkkauksessa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis valaisin.

 • Reply Elisa 21.09.2014 at 11:08 am

  Oma suosikkini on ylväs, mutta kuitenkin siro ja hienostunut Filly short neck floor lamp! Upeita kaikki.
  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply Henna 21.09.2014 at 1:18 pm

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/ olisi ihanan ajaton materiaalien yhdistelmä. Samoin kaikki Fillyt.

 • Reply Jaana 21.09.2014 at 1:18 pm

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ tämä suosikki, yksinkertainen mutta kuitenkin näyttävä.

 • Reply AnnaH 21.09.2014 at 1:43 pm

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

  Tässä mittasuhteet ovat jotenkin parhaiten kohdillaan ja valkoinen väri yhdistettynä tammen lämpöön toimii.

 • Reply Päivi 21.09.2014 at 6:05 pm

  Filly short neck floor lamp olisi loistava lukuvalo joko makuuhuoneeseen tai sohvan viereen.

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply Iida 21.09.2014 at 7:33 pm

  Toad table lamp, koska se muistuttaa minua!

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

 • Reply Suvi 21.09.2014 at 8:28 pm

  Nää on kyllä huippuhienoja lamppuja, ja mietintämyssyni alle pääsi Lento One- kattolamppu, joka olisi just passeli tulevaan keittiöömme. Se on moderni, mutta saa inspiraatiota sopivasti menneiltä vuosikymmeniltä, joten se olisi täydellinen vanhan rintamamiestalomme sisustukseen. Ois aika hienoa, jos sen nyt onnistuisinkin voittamaan, ettei tarvitsisi ostaa :)

  http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/

 • Reply nnea 22.09.2014 at 8:18 am

  Voi että, hienoa saada kuulla uusista suomalaista muotoilijanimistä!
  Pidin monista Himmeen lampuista, mutta erityisesti tämä teki vaikutuksen: http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/
  Mittasuhteet,muoto, materiaalit.. minun silmääni täydellinen!

 • Reply P 22.09.2014 at 9:40 am

  Ehdottomasti tämä http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/, sopii työvaloksi, yölampuksi, lukuvaloksi… ja valkoisena tietty!

 • Reply saara 22.09.2014 at 11:12 am

  http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/

  Asunnostani puutttuu kaksi kattovalaisinta, ja tämä sopisi muotokieleltään jo olemassaoleviin 50-luvun valaisimiin.

 • Reply Katja 22.09.2014 at 11:49 am

  Olen etsinyt täydellistä valaisinta yöpöydälle pitkään, ja nyt se löytyi!

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Anna 22.09.2014 at 12:52 pm

  Tämä olisi kovasti mieleen: http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ eli Long Neck Floor Lamp valkoisena, korvaisi ihanasti IKEAn ookoot mutta todella tylsät lattiavalaisimet meillä…

 • Reply AnneH. 22.09.2014 at 1:53 pm

  Suuri, siis SUURI tarve pöytävalaisimelle! Juuri tuollainen sopisi olkkarimme tyyliin, oi arpaonni ole suotuisa!

 • Reply anna/kotiAni 22.09.2014 at 2:07 pm

  IHANA! Ihastuin äsken piipadoon puolella lattiavalaisimeen, ja kyllä se se lemppari olisikin filly short neck lattiavalaisin! Jes! Hyvä suomalainen design, way to go!! ;) Ehdottomasti näin huikeessa arvonnassa mukana!

 • Reply Hantsuki 22.09.2014 at 5:19 pm

  Kattolamppuja on viimeaikana etsitty tarpeeseen, ja koska mieleni yhä vain niiss,ä valintani on Lento2. On se vaan kaunis. :) http://himmee.com/product/lento-two-pendant-lamp/

 • Reply LiiSukkaT 22.09.2014 at 7:08 pm

  Ehdottomasti suosikkini on
  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/
  valkoisena.
  Sopisi makuuhuoneeseen sekä olohuoneeseen.
  Upeaa suomalaista design’a .

 • Reply Eve 22.09.2014 at 7:17 pm

  Huikean hienoja! Mun lemppari on tuo filly valkoisena pöytälamppuna tai jalkalamppuna, jotain jota toivoin, mutten tiennyt olevan olemassa edes!

 • Reply Eeva-Maria 22.09.2014 at 8:50 pm

  Filly on mahtava!! Sen voisin haluta pojan huoneeseen :D

 • Reply Kaisa 22.09.2014 at 8:59 pm

  Aivan ihana arvonta. Suosikkini ovat toad1up sekä valkoinen filly pöytälamppu.
  http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/

 • Reply Emmi 22.09.2014 at 9:01 pm

  Fillyn pöytävalaisin on lempparini; http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

  Ps. Kuvien juliste on hieno! :)

 • Reply julia 22.09.2014 at 9:07 pm

  Tuo filly on kyllä hieno! Pöytämallille olisi tällähetkellä suurempi tarve, mutta lattiamallikin on huikea.http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Lilian 22.09.2014 at 9:16 pm

  Valaisimeen on koottu meidän uuden kodin sävyt eli betoninharmaa, puu ja valkoinen. Se olisi niin täydellinen työpöydälläni. Kunpa onni kerrankin osuisi kohdalleni.

 • Reply Henna 22.09.2014 at 9:17 pm

  Ihana valaisin. Valaisimille löytyisi paikkoja uudesta kodistamme :) kaikki sarjan lamput kelpuuttaisin.

 • Reply -Johku- 22.09.2014 at 9:20 pm

  Voi huokaus, miten kauniita valaisimia! Minun valintani olisi ehdottomasti juuri tuo pöytämalli valkoisena. Rakenteilla olevaan kotiimme se muuttaisi kolmen metrin keittiön saarekkeen päätyyn. Olis ihanan himmeetä syödä siinä aamupalaa päivän lehden kera

 • Reply Jenni 22.09.2014 at 9:21 pm

  Kaunista ja ajatonta muotoilua. Lämmintä ja kylmää, henkii scandinaavista tuulta parhaimmillaan. Itseäni sykähdytti tämä upea pitkäkaulainen valaisimien unelma: http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Ak 22.09.2014 at 9:24 pm

  Suosikkini on kyllä tuo filly lattiavalaisin :) kaikki muutkin kyllä kelpais, mahtavaa!

 • Reply Tiia / Black + White = Grey 22.09.2014 at 9:26 pm

  FILLY short neck floor lamp (http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/) : olohuoneeseen pitäisi löytää uusi jalkavalaisin, ja tämä valaisin valkoisena on itse asiassa yksi vaihtoehto, jota olen harkinnut : ). Tammi ja betoni yhdistettynä valkoiseen on vain jotain niin kaunista <3.

 • Reply Marika M 22.09.2014 at 9:32 pm

  http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/

  Tämä on upea. Löytäisi meillä paikkansa olohuoneen senkin päältä.

 • Reply Sari 22.09.2014 at 9:36 pm

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ On mieluisin! Kaikki tosin ovat ihania

 • Reply Yorkki 22.09.2014 at 9:36 pm

  Suosikki http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ olohuoneeseen lukulampuksi sohvan viereen. Kaunis :)

 • Reply Jaana 22.09.2014 at 9:52 pm

  Valkoinen filly on minunkin lemppari, täydellinen värikombo!

 • Reply Cartsa 22.09.2014 at 9:53 pm

  Filly short neck mustana, kaunis muotoilu!

 • Reply Tanjuska 22.09.2014 at 9:55 pm

  Tuo pitkävartinen Filly valkoisena on unelma. Tosin pidän tuosta pöytämallistakin todella paljon. Kaunista ja simppeleitä muotoilua!

 • Reply Maria 22.09.2014 at 10:08 pm

  Ihana lamppu! Toinen suosikkini on FILLY short neck floor lamp. Molemmat sopisivat täydellisesti ikiomaan lukunurkkaukseeni.

 • Reply Eve 22.09.2014 at 10:17 pm

  Arvonnassa mukana! Tämä pieni hurmaava Filly on sopivan siro ja kapoinen meidän sängynpäädyn päälle valaisemaan iltalukemisia. Valkoinen on varma värivalinta lampuissa! http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ Kaunis valaisinsarja Himmee.

 • Reply Johanna 22.09.2014 at 10:22 pm

  Ihana arvonta ja ihana uutuus Himmee. Uusi asia haavelistalle lisättäväksi. :) Olen pitkään haaveillut meille jalkalamppua ja filly long neck floor lamp ois just hyvä. Puhelin ei suostu liittämään linkkiä.

 • Reply Mitahei 22.09.2014 at 10:36 pm

  Muistan tuon Change-panttivalaisimen! :) Sääli, ettei se koskaan päätynyt tuotantoon. On nimittäin edelleen erittäin hyvän näköinen lamppu ja vieläkin tuo pantti-idea tuntuu fiksulta.

  Se olisi ehdottomasti ollut suosikkivalintani! Mutta koska pitää valita toteutuneista vaihtoehdoista, päädyn pitkäkaulaiseen Fillyyn. (http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/) Hieno sekin!

 • Reply Jonna 22.09.2014 at 10:47 pm

  FILLY table lamp, koska sille olisi meillä niin monta paikkaa ja siihen yksinkertaisesti vaan ihastuin heti!:)

 • Reply Jenni 22.09.2014 at 10:52 pm

  http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/ Minusta tämä on kaunein. Olisi upea keittiön pöydän päälle.

 • Reply Inttu 22.09.2014 at 10:57 pm

  Oi, kerrassaan upeita lamppuja! Fillyn ottaisi koska tahansa kotiamme somistamaan. Työpöydän lampun paikkakin on avoinna, ja kiivas haku käynnissä! ;)
  Silti, aivan eniten mallistossa sydäntäni sykäytti tämä Lenton kolmoissarjan yksilö: http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/
  Materiaalina suupuhallettu lasi vain on ylitse muiden, ja muotokieli istuisi kotiimme täydellisesti. Lisäksi lampussa hymyilytti sen sienimäisyys.

 • Reply Laura 22.09.2014 at 11:05 pm

  Lyhtkaulainen lattia-Filly sulatti sydämen!

 • Reply Jenni 22.09.2014 at 11:08 pm

  Hei! Löysin blogisi tänään kahden kautta ja osallistun samantien arvontaan – töykeää. Näet minut kuitenkin uutena lukijana tästä eteenpäin!

  Mun lemppari on pitempikaulainen jalka-Himmee (http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/), koska tälläinen olisi omassa kotosessa käytännöllisempi kuin pöytälamppu.

  Kiitoksia mahdollisuudesta osallistua!

 • Reply Sinde 22.09.2014 at 11:19 pm

  Suosikkini on palkintonakin oleva Filly-pöytävalaisin (http://himmee.com/product/filly-table-lamp/). Se palvelisi yöpöydälläni, johon olen jo pitkään etsinyt kaunista valaisinta. Olisi ihanaa, kun voisi vaan napsauttaa valon kiinni ilman, että tarvitsisi nousta sängystä ja kävellä huoneen toiselle puolelle kattovalaisinta sammuttamaan. Povaanpa minäkin tästä kaunokaisesta klassikkoa!

 • Reply Henna 22.09.2014 at 11:22 pm

  Kaikki mallit miellyttävät silmää, mutta lemppari on http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/
  Se näyttää tukevalta ja olisi hyvä lukuvalo sohvan viereen!

 • Reply Mari 22.09.2014 at 11:31 pm

  Oumaigaad, miten hieno lamppu!
  Pöytävalaisin oli hieno, mutta valitsisin meille lyhytvartisen jalkalampun.
  Lamppu sopisi hyvin meille olkkaritilaan. Lattia on betonia, viereinen ruokapöytä tammea ja valkoiset on seinät.
  Materiaalien yhdistely lampussa on just eikä melkein. Kaunis ja mielenkiintoinen valaisin.

 • Reply Iiris 22.09.2014 at 11:54 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ vaikea valinta, kaikki hienoja!

 • Reply Miinamiina 23.09.2014 at 12:00 am

  Ihania valaisimia ja ihan uusi tuotemerkki minulle :) Kiva kun kotimaasta löytyy tällaisia uutuuksia. Pöytälampun tarpeessa olisin, joten sanon suosikikseni FILLY table lampun. Edellinen pöytälamppuni tipahti lattialle ja hajosi, mutta näin ihanaa yksilöä en varmasti päästäisi niin reunalle. Työpisteeni suorastaan huutaa tuota lamppua puoleensa :)

 • Reply Saara 23.09.2014 at 1:39 am

  Jalka- ja pöytälamppua kaivattaisiin molemipia meidän olohuoneessa! Siksipä valitsisin valkoisen Fillyn pidemmällä varrella . http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply EmmaPo 23.09.2014 at 5:14 am

  Pienin Filly on ehdottomasti hurmaavin. Arvonnassa siis mukana!

 • Reply Saia 23.09.2014 at 7:22 am

  Kaikki Lento-valaisimet iskee minuun ja lujaa!

 • Reply Elma 23.09.2014 at 8:51 am

  Mukava juttu, kun toit esille uuden superfineen suunnittelijanimen. Siis mulle uuden. Missähän pussissa oon elellyt… Kaikki valaisimet kelpais meille, mutta tälle olisi todellinen tarve; http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

  – Elma –

 • Reply Naana 23.09.2014 at 9:02 am

  Upeita valaisimia kaikki! Meille sopisi parhaiten filly lattiavalaisin pidemmällä varrella olohuoneeseen tai kirjastohuoneeseen”.http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/?

 • Reply VaSi 23.09.2014 at 9:07 am

  Ajattoman kaunis http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/

 • Reply kat8a 23.09.2014 at 9:08 am

  Filly- pöytälamppu on suosikkini, http://himmee.com/product/filly-table-lamp/. Se on ajaton, kaunis sekä sopiva yöpöydän valaisimeksi.

 • Reply rgyji 23.09.2014 at 9:14 am

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/
  Pimenevät illat kutsuu taas viettämään iltoja kotona ja pieni näpertäjä sisälläni herää.. On hankala esim virkata sohvalla muiden seurassa, kun olohuonetta valaisee vain yksi lamppu.

 • Reply rgyji 23.09.2014 at 9:16 am

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/
  Pimenevät illat kutsuvat viettämään enemmän aikaa kotona ja pieni näprääjä sisälläni herää.. On hankalaa esim virkata sohvalla muiden seurassa, kun olohuonetta valaisee vain kattolamppu.

 • Reply Elisa 23.09.2014 at 9:27 am

  Lento-sarjan tämä lamppu on niin meille sopiva:
  http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/

  Mukana arvonnassa!
  Elisa

 • Reply Heidi K 23.09.2014 at 9:37 am

  Valkoinen Filly pitkällä varrella sopisi ku nakutettu minun olkaarin lukunurkkaukseen, johon olenkin jo pidemmän aikaa etsinyt sopivaa kaunokaista. Ihanista materiaaleista on valaisin valmistettu <3
  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply ENKM 23.09.2014 at 9:44 am

  Juurikin tuo valkoinen Filly pöytävalaisin on ollut lempparini! Ompas ihana arvonta!

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Leena 23.09.2014 at 9:45 am

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/
  Filly pöytälamppu tummanharmaana, aivan täydellinen tähän työpisteeseeni!

 • Reply Susanna 23.09.2014 at 9:57 am

  http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/ Tää valaisin on niin kaunis etenkin mustalla jalalla, se sopisi niin mahtavasti minun mustavalkoiseen sisustukseen :)

 • Reply annastiina 23.09.2014 at 10:19 am

  Arvonnassa mukana! Upea pöytävalaisin :)

 • Reply paula miettinen 23.09.2014 at 10:19 am

  Pitkäjalkainen Filly sopisi ihanasti sängyn viereen ja lyhyjalkainen työpöydälle.

 • Reply Annina 23.09.2014 at 10:56 am

  Tosi kauniita valaisimia! Filly kelpaisi kaikissa versioissa. Valintani olisi kuitenkin pitkäkaulainen lattiversio valkoisena. vihttp://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ Oikein näen silmissäni, kuinka kivasti se kurkottelisi olohuoneen sohvan vieressä. Pimenevät illat ovat ovat saaneet tajuamaan, että uuden kotimme valaisturatkaisut ovat vielä aika puutteelliset…

 • Reply Annika 23.09.2014 at 11:01 am

  Filly pöytävalaisin on kaunein.

 • Reply Elina S 23.09.2014 at 11:09 am

  FILLY short neck floor lamp olisi minun valintani sohvan kaveriksi. Ihana!

 • Reply Sanna 23.09.2014 at 11:13 am

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

  Pöytävalaisin miellyttää minua eniten. Erityisesti pidän tammen ja valoisen yhdistelmästä!

 • Reply Maija 23.09.2014 at 11:24 am

  Pieniä jalkalampuja olen katsellut lukuvaloiksi makuuhuoneeseen, mustalla kuvulla.
  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Suvi L 23.09.2014 at 12:04 pm

  Tarvitsemme olohuoneeseen jalkalampun ja tämä on iiihana http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ :)

 • Reply Eerika 23.09.2014 at 12:16 pm

  Päätös oli todella vaikea, mutta suosikiksi valikoitui kuitenkin pieni Filly. Siinä yhdistyy kaikki tulevan kodin materiaali/väripaletti: valkoinen, puu ja betoni.
  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply emmi 23.09.2014 at 12:25 pm

  Filly jalkalamppu olisi kyl erittäin tarpeellinen pimeneviin iltoihin ja niin magee!:)

 • Reply Jolli 23.09.2014 at 12:37 pm

  Ihana! Ja mitkä materiaalit! Ja sopii mihin tahansa sisustukseen!
  Kaikki koot söpöjä, lyhytvartinen jalkalamppu meille ehkä kompaktein.

 • Reply Katja 23.09.2014 at 1:18 pm

  Kiitos postauksesta! Olenkin etsinyt tämän tapaista lamppua keittiön pöydälle: http://himmee.com/product/lento-one-pendant-lamp/. Valintani Himmee tuotannosta on siis Lento kattolamppu! Toivottavasti arpaonni suosii ja saan pöytälampun koristamaan vaarin vanhaa billnäs pöytää.

 • Reply Kiira L. 23.09.2014 at 1:45 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ ehdottomasti tämä jalkalamppu pitkällä varrella ja valkoisena, koska eilen kotiini rantautui ihana iso nojatuoli syysiltojen lukuhetkiä varten! Tämä nojatuoli kaipaa juuri tuollaisen ryhdikkään ja muotoilultaan yksinkertaisen mutta paljonpuhuvan lampun kaverikseen. :)

 • Reply Marjo 23.09.2014 at 1:50 pm

  Sillä on ihana, mutta tähän mä kyllä rakastuin heti ❤️ Ihanat muodot

 • Reply Johanna 23.09.2014 at 2:42 pm

  Fillyn muotokieli ja materiaali valinnat puhuttelevat minua.

 • Reply Suvi 23.09.2014 at 2:43 pm

  Kaunista. Ihana materiaalikombinaatio, tarpeeksi simppeli makuuni. Lemppariksi valikoitui tämä:
  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Anjuska 23.09.2014 at 6:09 pm

  Fillyn ottaisin mielelläni työpöydälle!

 • Reply Sanna T. 23.09.2014 at 6:21 pm

  Upeita valaisimia nämä! voisin ottaa kaikki kotiini, suosikki filly-lattiavalaisin, pöytävalaisinkin olisi tarpeen :)

 • Reply Anna 23.09.2014 at 6:44 pm

  Koko valikoima on upea, mutta FILLY pöytäversiona on ihanin! <3

 • Reply Anita 23.09.2014 at 7:46 pm

  Nyt se täydellinen yksilö löytyi http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/. Tämä sopisi täydellisesti olohuoneeseen nojatuolin viereen lukuvaloksi. Persoonallinen valaisin jossa puhuttelevaa teollista rouheutta ja hienoja ajattomia yksityiskohtia. Tuleva klassikko sanoisin.

 • Reply Sanna 23.09.2014 at 8:26 pm

  Mukana arvonnassa! Pöytämalli on hieno, mutta eniten tällä hetkellä tarvetta olisi pitkävartiselle lattiavalaisimelle, joten se kiehtoo nyt pöytävalaisintakin enemmän: http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Maarit 23.09.2014 at 9:04 pm

  Vaikea valinta, sekä jalka- että pöytävalaisimet ovat upeita. Päädyin kuitenkin lyhyempään jalkalamppuun http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/. Se on tasapainoisen kaunis ja sopisi meidän vastaremontoituun kotiin valkoisena ihan loistavasti.

 • Reply Mintts 23.09.2014 at 10:57 pm

  Mun suosikki on Filly long neck floor lamp (http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/), joka sopis just eikä melkein mun olohuoneeseen!

 • Reply matonen 23.09.2014 at 11:00 pm

  Minun suosikkini: http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/
  Tässä yhdistyvät jollain kauniilla tavalla uutuus ja nostalgia.

 • Reply Jenni / 2 x ILO 24.09.2014 at 1:03 am

  Oiii onneksi kerkeän vielä osallistua tähän! :) Olen niin ihastellun noita Himmee-valaisimia nyt kun ne ovat tulleet! Aivan ihania. Ja nimen omaan tuo filly on suokkarini http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ ja juurikin valkoisena! :)

 • Reply Jonna 24.09.2014 at 9:14 am

  Filly on kyllä suosikki, käy meiän tyyliin täydellisesti! :)

 • Reply Nina 24.09.2014 at 10:02 am

  Lempparini on ehdottomasti Filly-sarjan pöytävalaisin, koska siinä ovat mielestäni eniten mittasuhteet kohdallaan. Ja materiaalit ovat ihanat!

 • Reply Riksu 24.09.2014 at 1:25 pm

  Filly-pöytälamppusi sopii sisustukseesi kuin nakutettu! Minusta Filly-pöytälamppu on klassinen muotoilultaan ja valo kohdistuu tyylikkäästi alas eikä katsojan silmiin. Tässä mielestäni menestyksen salaisuus. Meille sopisi työpöydälle musta Filly-pöytälamppu. Se on kaunis ja toivon hyvää onnea arvonnassa :).

 • Reply satu h 24.09.2014 at 3:23 pm

  filly long neck floor lamppu valkeana olisi ihana sohvan viereen, toisi sopivasti valoa lukuhetkiin, sopusuhtainen ulkonäkö on plussaa…

 • Reply Hanna 24.09.2014 at 3:45 pm

  Kyllä ehdottomasti suosikkini on juurikin tämä http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ eli Filly-pöytälamppu. Se on jotekin sympaattisen oloinen, ja sopisi paremmin kuin hyvin yöpöydälle, josta vielä lamppu uupuu.

 • Reply JenniJ 24.09.2014 at 4:03 pm

  Tämä (http://himmee.com/product/lento-two-pendant-lamp/) lamppu sopisi kivasti keittiöömme. Pidän kovasti myös fillystä ja sen laittaisin työpöydälle.

 • Reply Make 24.09.2014 at 6:19 pm

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/
  Vaimo ilahtuisi

 • Reply Aurora 24.09.2014 at 9:59 pm

  Oma suosikkini on ehdottomasti Filly long neck floor lamp. Tykkään erittäin paljon sen muotoilusta, keveydestä ja modernisuudesta. Myös materiaalivalinnat toimivat loistavasti. Filly on tulevaisuuden klassikko. http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Kati 24.09.2014 at 10:02 pm

  Fillyn valkoinen pöytävalaisin sopisi täydellisesti meidän työhuoneen pöydälle valoksi. Valaisin on niin kaunis!

 • Reply Teija 24.09.2014 at 10:23 pm

  Tuo Filly long neck sopisi hienosti uuden sohvan taakse lukulampuksi!

 • Reply Nanna 24.09.2014 at 10:45 pm

  Himmeen hyvä arvonta!:) Ehdoton suosikkini on Valkoinen Filly pöytäversiona http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ syystä että tässä koossa sen kaunis muotoilu tulee parhaiten esille pienessäkin tilassa! Meidän makkari on tällä hetkellä liian himmee, sillä se odottaa oikeita elämänkumppaneita sekä kattoon että yöpöydille..

 • Reply mimmama 25.09.2014 at 12:51 am

  Kyllä se Filly pitkäkaulaisena lattiamallina olisi THE lamppu. Juuri täydellinen sängyn vierelle lukulampuksi. http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Virpih 25.09.2014 at 8:57 am

  Aivan ihana tämä pöytälamppu, juuri tuollainen , mulle kelpaa…

 • Reply Sirkus 25.09.2014 at 10:45 am

  Iittala-postaukseen jo kommentoinkin valaisintarpeista. Himmeen valaisimista kyllä tuo suloinen jalkalamppu vei voiton. http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/ Sillä on niin nöyristelevä ja suloinen olemus!

 • Reply KatjaM 25.09.2014 at 11:25 am

  Mukavan simppelin näköinen valaisinmallisto. Eniten sitä katselee sellaista mille olisi omassa kodissa käyttöä, niin tuo Fillyn lattiavalaisin, pitkällä kaulalla, olisi se.

 • Reply SannaS 25.09.2014 at 1:00 pm

  Sopis kyllä meidän taloon tää lamppu!
  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/
  Sannas

 • Reply leena 25.09.2014 at 2:07 pm

  En osaa vslita kauneinta valaisinta. Pidän kuitenkin valkoisesta fillystä eniten. Mukana arvonnassa

 • Reply Essi 25.09.2014 at 3:44 pm

  filly ois paras meille, :)

 • Reply Heidi Starck 25.09.2014 at 5:03 pm

  FILLY long neck floor lamp, tummanharmaana. Valaisisi sohvannurkkaa pimeinä syys- ja talviöinä, kun lapset nukkuvat ja äiti valmistautuu tentteihin.

 • Reply Eeva 25.09.2014 at 5:22 pm

  Kaikki oli tosi ihania, mutta tämä http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ passais meidän olohuoneeseen.

 • Reply Maikki 25.09.2014 at 5:28 pm

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

  Tämä vaan jotenki uppos muhun parhaiten. :)

 • Reply Niinnu 25.09.2014 at 5:59 pm

  Suosikkini noista valaisimista oli tämä: http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/ ihana pöytävalaisin. Keksin sille heti monta paikkaa kodistamme.

 • Reply kirsi 25.09.2014 at 10:51 pm

  Siis vau!! Mä ottaisin tuon jalkalampun kyllä!

 • Reply Ariel 26.09.2014 at 12:06 am

  Ihana kilpailu! Mahtavaa suomalaista suunnittelua!
  Kotini todella kaipaa valoa, varsinkin olohuoneeseen. Lukunurkkaus saisi mahtavan lisän lattialampusta.

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Saila 26.09.2014 at 2:49 am

  Tämä jalkavalaisin on minun suosikkini. http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Sanna 26.09.2014 at 8:04 am

  Uusi työpiste kaipailisi uutta valaisinta ;)

 • Reply lentura 26.09.2014 at 8:39 am

  Ihana muotoilu ja materiaalit. Tykkään pöytä Fillystä http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply ae 26.09.2014 at 11:55 am

  Suosikkini on juuri valkoinen Filly pöytälamppu: http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ Sen ulkonäkö on raikas ja miellyttää kovasti silmää. :)

 • Reply Reeta 26.09.2014 at 12:42 pm

  Tää Filly on ehdottomasti se lempparein! Olis täydellinen mun yöpöydälle, oih!:’))

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Krisu 26.09.2014 at 2:35 pm

  Mäkin tykkään eniten Fillyistä ja mieluiten ottaisin itselleni tämän jalkalampun (http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/), mutta pöytäversiokin sopisi työ- tai yöpöydälle mainiosti.

 • Reply Tuikku 26.09.2014 at 2:55 pm

  Minä olen ihastunut Fillyn muotoon. Meille sopisi jalkalamppu
  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/.

 • Reply suvi 27.09.2014 at 11:39 am

  Arvonnassa mukana. Filly-lamppu lempparina, koska on toisaalta yksinkertainen, mutta silti monimuotoinen, jossa on useaa materiaalia yhdistelty..

 • Reply Elina 27.09.2014 at 2:16 pm

  Long neck floor lamp
  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp

  Siro mutta näyttävä

 • Reply anni 27.09.2014 at 7:57 pm

  Toad ja Filly molemmat aivan ihania! Ihastelinkin näitä jossakin lehdessä jo aiemmin syksyllä. Löytyisi monta paikkaa mihin sijoittaa tuo Filly..

 • Reply nanna 28.09.2014 at 1:35 pm

  FILLY;n ”short neck floor lamp” lattiavalaisin olisi ehdottomasti eniten tarpeen. Kaunis on tuo pöytävalaisinmallikin. Upeita! Uusi tuttavuus.

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

 • Reply jennie 28.09.2014 at 3:54 pm

  Filly on paras!

 • Reply hannah 28.09.2014 at 4:23 pm

  Ah, valkoinen Filly! ihana muotoilu ja monen matskun yhdistelmä. Kaunis!

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Misu 28.09.2014 at 7:35 pm

  Harmaa Filly on mahdottoman viehättävä. Se on suosikkini, tällä hetkellä. ;)

  http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Reply Maria 29.09.2014 at 7:13 am

  Filly short Neck floor lamp, valkoinen. Mikä ihastus! Senhän voisi sijoittaa ihan mihin vaan, niin kaunis se on!

 • Reply Heli 29.09.2014 at 9:08 am

  Monta ihanaa valaisinta, joten vaikea valita vain yhtä! :) Ehkä tämä kuitenkin olis mun valinta http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/

 • Reply riksu 29.09.2014 at 9:16 am

  Ihana pöytävalaisin, sopisi varmasti kotiin kuin kotiin ja niin myös meidänkin kotiin! Tuo kuvissa oleva valkoinen on kaunis!

 • Reply -A- 29.09.2014 at 11:18 am

  Siis aivan mielettömän upeita valaisimia! Ihastuin varsinkin tuohon Filly pöytävalaisimeen.<3 Ja sille sopiva paikka olisi kyllä meillä eteisaulassa olevan lipaston päällä ja luultavasti se olisi tuo valkoinen.

  -A-

 • Reply Kaisu 29.09.2014 at 5:14 pm

  Kauniita valaisimia kaikki. Retro päivitetty modernilla tatsilla. Tykkään muotokielestä!
  Suosikki: http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

 • Reply Susanna 29.09.2014 at 8:00 pm

  Juuri etsin pojan työpöydän viereen lattiavalaisinta, koska tarvitsee lisävaloa ja tilaa pikkusotilaidensa maalailuun ja liimailuun. Siksi valinta olisi: http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/ Aivan upeita!

 • Reply Kirsi 29.09.2014 at 9:42 pm

  On kyllä upeita ajattomia valaisimia, ihana uusi tuttavuus. Valintani http://himmee.com/product/filly-table-lamp/ tulisi käyttöön työhuoneen valaisimena.

 • Reply hukka 30.09.2014 at 9:13 pm

  FILLY long neck floor lamp olisi suosikkini valkoisena. Aivan upea ja yksinkertainen tyyli sopisi täydellisesti olohuoneen rauhalliseen lukunurkkaukseen, joka on vielä vailla lamppua. :)
  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/

 • Reply Katri 01.10.2014 at 5:36 pm

  Filly long neck floor lamp on todella kaunis. http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/
  Sijoittaisin sen paraikaa valmistuvaan saunatupaamme luku-/tunnelmavaloksi :)

 • Reply Katja 03.10.2014 at 10:34 am

  Mä tarvitsisin ehdottomasti Filly short neck:in valkoisena. Ihanan leikkisä ja moderni <3

 • Reply Marjo 03.10.2014 at 11:55 am

  http://himmee.com/product/lento-three-pendant-lamp/ Klassinen ja selkeä lamppu

 • Reply Jjenskuu 03.10.2014 at 5:51 pm

  Oi että! Olen jo vuosia metsästänyt kivaa ja tyylikkään ajatonta jalkalamppua ja täähän se olis:

  http://himmee.com/product/filly-short-neck-floor-lamp/

  Voi nenä, miten himmeen hieno! Samoiten toi pöytämalli, työpöydän lamppu onkin jostain alakouluajoilta, joten ehkä päivitys vois olla poikaa :)

 • Reply Jonna 03.10.2014 at 11:23 pm

  Lempparini on FILLY long neck floor lamp http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/. Olohuoneemme saisi ihanan lukunurkkauksen tämän lampun avulla.

 • Reply Essi 04.10.2014 at 8:26 am

  TOAD table lamp (http://himmee.com/product/toad-table-lamp/) vetoaa minuun suloisella muodollaan.

 • Reply murmelina 04.10.2014 at 9:24 am

  Vähänks toi Change olis siisti, harmi ettei päässyt tuotantoon…just kivan scifistinen idea saada valoa pantilla.
  Mun suosikki näistä oli TOAD table lamp.

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/

  Sarjasta tulee loogisesti mieleen Mario-pelit (kun se toinenkin on vielä 1up;), ja sehän on ihan bonusta.
  Musta tuo valaisin on söpö, ja mä pidän muotopuristetusta puusta…

 • Reply ahle 05.10.2014 at 9:22 am

  http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/ on suosikkini, koska uskon tästä valon heijastuvan kaikkein kauneimmin.

 • Reply Paula 05.10.2014 at 11:28 am

  Kyllä tuo pöytävalaisin on ihanin http://himmee.com/product/filly-table-lamp/.
  Tästa valaisimesta voi oikeasti veikata tulevaa klassikkoa! Kyllä suomalainen muotoilu on kaunista, sitä pitäisi suosia huomattavasti enemmän, mutta itselläni tuntuu olevan vaikea löytää tällaista uusista ihanuuksistä tietoa… Onko jotain sivustoa tai paikkaa mihin näitä olisi kerätty yhteen…? Pitäisi olla!

 • Reply Rossu 05.10.2014 at 5:57 pm

  http://himmee.com/product/toad-table-lamp/ söpö

 • Reply Samsam 05.10.2014 at 6:02 pm

  http://himmee.com/product/filly-long-neck-floor-lamp/
  Tämä olisi olkkariin omiaan

 • Reply Jenny 05.10.2014 at 9:51 pm

  http://himmee.com/product/toad-1up-table-lamp/
  Toad table lamp, väri ja muoto miellyttävät silmää eniten:)

 • Reply Heidi Lithenius 12.09.2016 at 12:15 pm

  Timo on ihana, keskustelin messuilla hänen kanssaan. Symppis taiteilija/suunnittelija, upeat lamput. Valkoinen pöytälamppu nyt juuri kiinnostais todella paljon. http://himmee.com/product/filly-table-lamp/

 • Leave a Reply