Kahvipurkki mun muruille / Design your own 3D coffee jar

11.09.2014

Kahvirasia on yksi keittiön tärkeimmistä esineistä. Sitä kopeloidaan heti aamusta ja se on meidän keittiössämme paraatipaikalla heti kahvinkeittimen yläpuolella hyllyssä — kaunis sen siis täytyy myös olla. Kahvirasialla on itse asiassa minulle muutakin merkitystä kuin pelkkä käyttöesine. Meillä kahvirasia on ollut joko tärkeiden ihmisten vanha tai lahja tärkeältä ihmiseltä. Tätä ajatusta pidin mielessä, kun suunnittelin oman Paulig Presidentti 3D-kahvirasian.

Pauligin kanssa toteutetussa yhteistyössä sain suunnitella itselleni oman kahvipurkkini Pauligin sivuilla avatulla 3D suunnittelutyökalulla, jolla sinäkin voit suunnitella itsellesi oman kahvirasian. Rasian voi myös halutessaan ostaa itselleen. Kun suunnitelma on valmis, se menee galleriaan josta voi äänestää parasta tykkäämällä (eli kaverit apuun!). 25 eniten ääniä saanutta saa itse suunnittelemansa kahvipaketin 3D-tulostettuna (arvo n. 300 e). Äänestää voi 12.10. 2014 saakka.

making_3D rakkaatmurut_3Vaikkei käy kieltäminen ihan oikeiden kahvinmurujen merkitystä elämässäin, omistin kuitenkin oman kahvirasiani kahdelle kullanmurulleni. Kun he heräävät aamulla, haluan että he näkevät ensimmäisenä tämän tekstin: Rakkaat murut. Ajattelin, että tekstin myötä purkki kuitenkin paljastaa sisältöään myös kylässä käyville kahvinkeittäjille. Mutta oli kyllä hauskaa tuo suunnittelu ja kyllähän mun mieltä lämmitti kun toinen murusista kommentoi suunnitelmaa varsin ihanaksi. Toinen ei vielä osaa lukea. Vähän piti tekstin kanssa kikkailla, mutta se onnistui hyvin (tein Photarilla jpeg-tiedoston, jonka koko oli 9 cm x 9 cm, tekstin asemoin aivan keskelle että osui kohokuvion päälle.)

Valmis designini on galleriassa numero 716, jota voi äänestää 30.9. 2014. Antakaahan kiitos sille paljon ääniä niin minäkin saan Pauligilta yhden rasian lunastuskoodin arvottavaksi blogiin.

Purkin suunnittelu kävi todella kätevästi ja oli oikein mukavaa. Pinnan, kohokuviot ja koristeet pystyy valitsemaan helposti valikoista ja muokkaamaan niitä sitten valinnan jälkeen. Purkin väreiksi voi valita mustan tai valkoisen. Minä otin valkoisen, koska tällä hetkellä vaaleanpunaisessa keittiössämme on menossa valkoisten astioiden kausi.
valmis_kahvirasia copy
valmis_purkki_Paulig

Design your own 3D coffee jar at Paulig. My design you can see here, number 716.

Blogipostaus toteutettu yhteistyössä Pauligin kanssa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply