Huomenna sisustusbloggaajien kirpputori / blogger fleamarket tomorrow

12.09.2014

sisustusbloggaajien_kirppiskirppis_juliste_A2_RGB_syksy2014_700px Tällä kertaa tulen kirppikselle myymään omia vaatteitani ja kuvaan laitoin nopsaa muutamat myyntiin tulevista sisustuskamoista. Koska tapahtumaan on ilmoittautunut paljon porukkaa, kannattaa tulla julkisilla paikalle. Parkkipaikkoja ei tule riittämään kaikille. Mukaan tuttuun kirppistapaan paljon kolikoita, käteistä (tosin minulle voi maksaa myös kortilla). Viime kerralla paljon myytävää oli myös alkuryysiksenkin jälkeen, joten kannattaa tulla vielä iltapäivälläkin pöytiä tutkimaan. Moni ei vissiin malttanut kunnolla penkoa pöytiä, joiden uumenista löysin itse ainakin iltapäivällä vielä muhkeita aarteita.

Huomenna Pasilan Veturihalleilla klo 10-16, tervetuloa — tulkaa moikkaamaan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply