Iittalan syksyn sisustustuotteet kodissamme / New Iittala in our home

13.09.2014

Keltainen Nappula-kynttilänjalka! Kun näin listaa Iittalan syksyn uusista sisustustuotteista, ajattelin heti että niitä kyllä haluan meille. Pikkuisia, tipumaisen kivoja väripläiskiä. Myös erikokoiset metalliset hyllyt aiheuttivat pahan sisustusinspiraation; mihin kaikkeen niitä voisikaan käyttää!

Tämä stailauspostaus on toteutettu yhteistyössä Iittalan* kanssa. Sain mallailla ja testailla uusia tämän syksyn Iittalan sisustustuotteita kodissamme keksien niille erilaisia käyttötarkoituksia. Vastaava postaus tehtiin jo ensimmäisestä mallistosta (Iittala Interior inspiroi). Silloisista tuotteista osa on jäänyt kotiimme ja arkeemme, ja ovat olleet käytännöllisiä ja kestäviä kodin kaunistajia. Itse olen aika tarkka tavaroista, jotka kotiimme päätyvät. Haluan pitkäikäisiä, eettisesti tuotettuja ja lapsiperheen käyttöä kestäviä tuotteita. Kauneudesta ei tietenkään saa tinkiä markkaakaan.

Psst, tässä postauksessa näkyy kodistamme sellaisia tiloja, joita ei ole ennen blogissa näkynyt (siis aiemmin todella pahoja lääväkeskittymiä). Johtuen siitä että niihin ei olla saatu lopullisia sisustusratkaisuja mietittyä — ennen kuin nyt.
piknikkikori vakka_nappulat_kitchenyellow_Nappula Nappula_keltainen_vakkaNappuloitahan* meillä on jo ennestäänkin (Nappulat ikkunalla), mutta niitä saakin olla paljon, jotta voi yhdistellä fiiliksen mukaan eri värejä keskenään. Ovat erityisen kivoja parin kappaleen settinä ikkunalla, tai isompana parvena vaikkapa kattauksessa. Ja miten ihanasti käykään keltainen meidän vaaleanpunaiseen keittiöön! Piknikkikorissa on pieni yllätys kattoremontissa kiipeilleelle miehelle, joka tuntui vähän olevan kuumalla peltikatolla pienen nesteytystauon tarpeessa.

vitriini_office vitriini_iittala vitriinitOma huone, omat tavarat. Alakerran työhuoneeni on oma paikkani sekä syventyä töihin että rentoutua. Täällä bloggaan, kirjoitan, luen ja säilytän itselleni tärkeitä tavaroita. Jos totta puhutaan, toimiston pöytä saattaa levahtaa työkiireessä useasti notkuvaksi paperi- ja lehtitorniksi, mutta sen optimaalisin tila on tämä. Tärkeät tavarat ovat selkeästi esillä, ja näköpiirissä on pelkästään kutkuttelevan inspiroivaa.

Anu Penttisen suunnittelemat uudet pyöreät Vitriinit* tuovat kivaa ylellisyyttä arkisten tavaroiden säilyttämiseen. Toiseen laitoin toimistotarvikkeita, kuten muistitikun ja nitojan, toiseen parhaillaan blogiin testauksessa olevia kosmetiikkatuotteita.

kuukuna_jakkaralla kuukuna_tolix patchwork_wallpaper tilkkutäkkitapettiLasisen Kuukuna*-valaisimen suunnitteli Oiva Toikka vuonna 1986. Tätä halusin ihan mielenkiinnosta testata, koska halusin nähdä miltä valaisin näyttää livenä ja millainen valo siinä on. Kokoa on vaikea hahmottaa kuvista. Valitsin näihin kuviin kahdesta koosta isomman. Siitä tuleva valo on todella pehmeä ja sopii mielestäni tosi hyvin makkariin ja muutenkin sellaisiin tiloihin, joissa valon ei tarvitse olla niin kauhean kirkas. Myös olkkarin iltavalaistuksessa tämä olisi loistava.

Testailin Kuukunaa sekä meidän uuden pinkin Tolix-jakkaran, että makkarissa oikeasti olevan tiikkisen yöpöydän kanssa. Valaisin tuntuu taipuvan hyvinkin monenlaiseen sisustustyyliin — riippuu vaan siitä että mitä sen kanssa haluaa yhdistää.

iittala_kettukarkki_kitchen kerros_iittalaTykkään pitää keittiössä kivannäköisiä käyttöesineitä reilusti esillä. Matti Klenellin kaksikerroksista tarjotinpöytää, Kerros nimeltään, testailin keittiössä useampaankin kohtaan, mutta parhaiten se solahti keittiön nurkassa olevaan melko käyttämättömään tilaan. Avohyllyjen alle jää paikka, joka ei oikeastaan ole yleensä missään järkevässä käytössä. Kerros on siinä todella luontevasti paikoillaan ja siihen laitoin jokapäiväisessä ruuanlaitossa käytettäviä lempparimausteita ja keittiövälineitä. Kun kokosin tarjotinta, kiinnitin huomiota sen viimeisteltyyn jälkeen. Puuosat ovat todella kauniisti hiottuja ja pinnat tuntuvat käteen pehmeiltä.

iittala_interior_aitio_vakkaiittala_harmaa_aitio iittala_hylly iittala_sisustusAitio-hyllyt. Hei nyt ollaan hyvän äärellä. Tanskalaisen Cecilie Manzin hyllysarja on tarkoitettu seinään kiinnitettäväksi, mutta hoksaisin heti että tässä on ratkaisu myös meidän eteisen säilytysongelmiin. Ennen kuin kuvaushyllyt saapuivat kotiini, jännitin monet hetket että ovatko ne tähän sopivat vai ei. Ja tadaa!

Keltainen on tässäkin väripilkkuna. Cecilie sai valita Aitio*-hyllysarjaan yhden tehostevärin mukaan harmaan ja valkoisen lisäksi, ja minulle tämä värivalinta sopii jälleen oikein passelisti. Valitsin tähän meidän kokonaisuuteen hyllysarjasta nuo syvät versiot, joihin saa heitettyä niin avaimet, hiuslenksut, taskulamput, heijastimet ja lasten lapaset ja pipot. Sarjaan kuuluu myös pidempi hylly puulevyllä ja metallihylly jossa vähän matalampi etureuna. Kiinnitin hyllyt aivan yksinkertaisesti nippusiteillä kiinni puutankoon. Nyt meiltä kotoa löytyi vain mustia, voisi vielä pitää silmät auki ja etsiä valkoisia jostain.

Aika ihana kokonaisuus tulee myös jo aiemmassa mallistossa olevista Vakka-säilytyslaatikoista* puurekin kanssa. Vakkoihin on nyt piilotettu lasten kenkämelska. Vakat ovat olleet meillä kotona käytössä jo viime syksystä, ja ovat olleet kyllä erittäin toimivia. Käytössä kestää varsin mainiosti, ei mitään jälkiä ole tullut vaikka kantta on auottu päivittäin sillä tätä ennen Vakassa on säilytetty yhden pikkutyttön vaippoja. Olisikin muuten ihana ajatus, että kun tytöt joskus muuttavat pois kotoa (joo en yhtään pitkälle koskaan ajattele tulevaisuutta), voisi heille pakata omat Vakat mukaan ja täyttää ne kaikilla ihanilla astioilla ja tavaroilla. Niisk :)

 ARVONTA

Kuten lupasin, tällä viikolla on blogissa ihania juttuja tiedossa. Iittala sponssaa kilpailun, jonka voittaja saa valita 600 eurolla uusia sisustustuotteita omaan kotiinKerro kommenttoboksissa mistä tuotteesta juuri sinä pidät eniten ja miten sitä kotonasi käyttäisit. Onko joku sisustus- tai säilytysprobleema ratkaisematta tai kaipaako joku tila tiettyä tunnelmaa?

Kilpailu on voimassa 5.10. klo 24.00 saakka, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Blogipostaus toteutettu yhteistyössä Iittalan* kanssa. Sisältää kaupallisia linkkejä.

 

You Might Also Like

328 Comments

 • Reply Maija 13.09.2014 at 4:13 pm

  Muutan juuri mieheni kanssa yhteen, ja iittalan lahjakortilla voisi sopivasti hankkia jotain yhteistä ”sun ja mun tavaroiden” keskelle!
  Itseäni miellyttää erityisesti vakka-laatikot<3

 • Reply Nina 13.09.2014 at 4:16 pm

  Vakka-säilytyslaatikot ovat olleet haaveissani jo pitkään :) Ne sopisivat lastenhuoneeseen lelujen säilytykseen tai olohuoneeseen omien tavaroiden järjestyksessä pitämiseen.

 • Reply Marjaana 13.09.2014 at 4:20 pm

  Aitiot on mun mieleen. Niihin olisi kiva kätkeä kaikki paikkaansa etsivä vaikka keittiössä ja kylppärissä.

 • Reply Saana R 13.09.2014 at 4:20 pm

  Aitiot lämmittää sydäntä – miten voi olla jotain noin uskomattoman käytännöllistä ja kaunista arjen muotoilua! Muutama Aitio olisi omiaan selventämään myös mun eteisen uskomatonta kaaosta; ehkä niiden avulla ei aina syksyllä olis käsineet hukassa jossain hattuhyllyn syövereissä, ja kesällä aurinkolasit olis siellä missä pitää.
  Mulla on myös keittiössä aika vähän laskutilaa, ja välitila on just sen korkuinen, että Kerros voisi tuoda toivottua selkeyttä arkeen – nyt tavarat seilaa siellä täällä ja vaihtaa paikkaa yhtenään, kun aina ne pitää siirtää johonkin muualle. Kaksi kerrosta helpottais elämää huomattavasti!

 • Reply Anu 13.09.2014 at 4:28 pm

  Eniten silmääni miellyttävät Kastehelmi-tuikut ja messinkiset Nappula-kynttilänjalat. Meillä kuitenkin on jo kirkkaita Kastehelmi-lautasia, joten esim. kattaus saattaisi olla liian matchy-matchy tuikkujen kanssa. Messinkiset Nappulat voisivat siis antaa ryhtiä ja mielenkiintoisen lisän meidän huusholliin.

 • Reply Titta 13.09.2014 at 4:33 pm

  Vakkoja ottaisin monta ja eri kokoisia :-) Eteinen kaipaisi selkeyttä ja säilytystilaa…

 • Reply sarianna 13.09.2014 at 4:35 pm

  Olen etsiskellyt sohvapöydälle jotain kivaa rasiaa pikkutavaran säilöntään ja pyöreä Vitriini kävisi siihen tarkoitukseen passelisti!

 • Reply Ava A 13.09.2014 at 4:37 pm

  Olen suuri Iittala-fani, joten olen seurannut innolla sisustusvalikoiman kasvua. Nappuloita jo löytyy, mutta mielellään näkisin kodissani myös pyöreän vitriinin, Aitio-hyllyjä ja Vakka-säilytyslaatikoita. Ehkä eniten miellytti nyt tuo vitriinin uusi muoto ja isompi koko.

 • Reply Maiai 13.09.2014 at 4:42 pm

  En ihan koko rahaa käyttäisi nappuloihin, mutta…! Ovat ne kyllä ihania, niitä hamstraisin useammassakin värissä. Pihajuhliin, syysiltoihin, ihan vaan arkeen ilostuttamaan! Voi että. :)

 • Reply Llena 13.09.2014 at 4:48 pm

  Kaipailen jo nyt lintuja, mitä jos talvi on taas lumeton eivätkä edes punatulkut hakeudu pihapiiriin! Olispa ihana saada siis kesäriekko tai leppärastas ikkunalaudan tälle puolelle ihastuttamaan ja kevättä odottamaan! Onhan nuo linnut sellaisia, mitä soisi löytyvän joka kodista. Tsirp, tännepäin!

 • Reply karin // tunne tilat 13.09.2014 at 4:53 pm

  Onpa vaikea vastata. Kuukuna on aivan ihastuttava valaisin. Vakka -säilyttimistä kokoaisin lukunurkkaukseeni divaanien viereen pienen pöydän. Aitiot olisivat oivalliset säilyttimet eteiseemme.

 • Reply LaJo 13.09.2014 at 4:55 pm

  Tuo Kerros-tarjotinhylly on hauska ja olisi hyvä tilansäästäjä vaikka vauvan hoitopöydän tavaroille! Tai miksei keittiöönkin.

 • Reply Tiia K 13.09.2014 at 5:00 pm

  Kaipaisin Essence viinilasisarjaa meille. <3

 • Reply minna salminen 13.09.2014 at 5:02 pm

  Mulle kelpais ihan kaikki :), Nappulat <3

 • Reply Marinoora 13.09.2014 at 5:17 pm

  Kukuuna ois täydellinen meidän uuden kodin makuuhuoneeseen joka on niin pieni ettei sinne mahdu paljon mitään kun meidän 180 leveä sänky. Ja ikkuna partsille.

 • Reply enni 13.09.2014 at 5:25 pm

  Ai että miten kaunis tuo aitio-hyllykokonaisuus! Vauh! Se sopisi myös meidän eteiseen varmasti täydellisesti ja eipä tarvis enää miettiä tuota sisääntuloa. Se kun on ollut murheen kryyni jo neljä tässä talossa asuttua vuotta. Toivottavasti onni potkaisisi oikein lujaa! :)

 • Reply Leila 13.09.2014 at 5:29 pm

  Kerrostarjotin voisi olla hyvä ratkaisu, koska pidän esillä mielelläni kauniita esineitä, teepakkauksia, lasipurnukoita jne. Tasolla joka tarvittaisiin työtilaksi myös

  • Reply Marinoora 13.09.2014 at 6:55 pm

   Kuukuna olisi ihan täydellinen meidän uuden kodin makuuhuoneeseen.Pikkuinen huone, ikkuna parvekeelle ja Kukuuna pikkupöydälle <3

 • Reply Thea 13.09.2014 at 5:34 pm

  Vakka-säilyttimet, Aitio-hyllyt ja Vitriini-rasiat antaisivat hyvän rungon uuden työhuoneen sisustukselle ja pitäisivät toimistotarvikkeet ja arkistot järjestyksessä!

 • Reply riitta 13.09.2014 at 5:35 pm

  Nyt toivon todella paljon, että onnetar olisi puolellani. Unelmieni täyttymys olisi saada vakat villalankojen ym. käsityötarpeiden säilyttämiseen! Kaunista arkea toivoen!

 • Reply Hanski 13.09.2014 at 5:46 pm

  Nappula-kynttilänjalat olisivat eniten mieleeni! Keltainen kausi menossa ja keittiötä sisustetaan pikkuhiljaa opiskelijabudjetilla. Nappulat pääsisivät aitiopaikalle keittiön pöydälle!

 • Reply Hanne 13.09.2014 at 5:57 pm

  Ihania uutuuksia! Muutama vakka ja nappula olisivat oikeen tervetulleita meille :)

 • Reply Taru 13.09.2014 at 6:09 pm

  Vakka on minun suosikkini, ja tuo tarjotinpöytä voisikin olla näppärä keittiön tasolla

 • Reply Tii 13.09.2014 at 6:18 pm

  Mä oon erityisen ihastunut aitio-hyllyihin. Passaiskohan ne kylppäriinkin? Suihkusaippuoille ei oo tyrkyllä kivoja ja kohtuuhintaisia syviä hyllyjä.

 • Reply Sarp 13.09.2014 at 6:24 pm

  Ihania uusia kuvakulmia teille.

  Arvonnassa jos voitan, niin
  Leimu valaisin harmaalla lasilla <3 ja
  lopulla rahalla Nappuloita.

 • Reply Jenni 13.09.2014 at 6:28 pm

  Tuo eteissäilytys on huippu! Itse haaveilen noista Vakoista jotka varmasti monessa eri käytössä tulisivat kodissamme toimimaan.

 • Reply Anu 13.09.2014 at 6:39 pm

  Aitiot ois kyllä tosi kivat ja näppärät.

 • Reply Talvikettu 13.09.2014 at 6:40 pm

  Nappulat ovat ihania, niitä voisi olla vaikka kuinka paljon eikä niitä silti olisi liikaa.

 • Reply Sari Vilhunen 13.09.2014 at 6:43 pm

  Vakat ratkaisisivat monta säilytyspulmaa tyylikkäästi meidän kodissamme ja tuo Kuukuna valaisin toisi ihanan tunnelmavalon lastenhuoneeseen.

 • Reply Emmi 13.09.2014 at 6:49 pm

  kerros-tarjoiluvaunu näyttää upealta! se olisi tosi kätevä lisä olohuoneen pienen sohvapöydän lisäksi.

  toivottavasti onni potkaisee!

  sokerileipurinkotona.blogspot.fi

 • Reply HannaKoo 13.09.2014 at 6:57 pm

  Syksyn uutuuksista kolahti kaikki, mutta erityisesti nappula kynttelikkö! Se on ehdottomassti saatava tunnelman luojaksi keittiön pöydälle :)

 • Reply Heini 13.09.2014 at 7:07 pm

  Vakka on suosikkini. Lapsiperheessä löytyy kaikkea piiloteltavaa ja ovat oivallisia myös yöpöytinä tai sivupöytinä. Ihania!!!!

 • Reply Hanna 13.09.2014 at 7:29 pm

  Aitio-hyllyt ovat ihan mahtavat! Ottaisin käyttöön juuri samalla tavalla kuin kuvassa on. Aivan ihana!

 • Reply Katriina 13.09.2014 at 7:39 pm

  Ihania tuotteita. Vakka, vaikka useampanakin olisi tarpeellinen :)

 • Reply EmHa 13.09.2014 at 7:50 pm

  Kuukuna on tarpeeksi sci-fi-henkinen tunnelmavalaisin olohuoneen seunustalle. Ehdottomasti siis se.

 • Reply Mimmu 13.09.2014 at 8:08 pm

  MInä olen myös ihastunut noihin vakkoihin ja harkinnut jo pidempään raaskisiko ostaa. Jos nyt onnetar suosisi niin eipä tarvitsisi enää harkita :)

 • Reply Susu 13.09.2014 at 8:24 pm

  Mielessäni siintää muutto ulkomaille, ja lähtisin mielelläni maailmalle harmaa Leimu-valaisin kainalossa. :)

 • Reply Päivi 13.09.2014 at 8:36 pm

  Vakka-laatikot olisivat kivoja lastenhuoneessa, myös pyöreät Vitriinit ovat ihania. :)

 • Reply pöllö 13.09.2014 at 8:49 pm

  Aitio hyllyt on kivoja ja laittaisin niitä ryhmäksi keittöön.

 • Reply Liisa 13.09.2014 at 8:54 pm

  No Kuukuna tietenkin! Symppis niin muodoltaan kuin nimeltäänkin! Käyttäisin tunnelmavalaisimena olohuoneessamme.

 • Reply Laura 13.09.2014 at 8:57 pm

  Kuukuna valaisin meni jo ostoslistalle. Sopisi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen tai ihan mihin vain! :)

 • Reply Kinkerik 13.09.2014 at 8:58 pm

  Keltaiset nappulat ovat hankintalistalla, mutta noi isot vitriinitkin näyttää kivoilta. Ihania värejä ja kauniita muotoja. Aijai. :)

 • Reply AnniKK 13.09.2014 at 9:01 pm

  Vakka-säilytysrasia on suomalaisuudessaan jotain mikä viehättää! Käyttäisin tarpeen mukaan yöpöytänä, kenkälaatikkona, lehtisäilyttimenä ja eteisessä tavaransäilyttimenä. :)

 • Reply Mirva 13.09.2014 at 9:06 pm

  Ihania ovat kaikki, mutta ainakin tuo Kerros -tarjotinpöytä ratkoisi keittiön säilytyspulmia.

 • Reply Simpukka 13.09.2014 at 9:09 pm

  Iskin heti keväällä silmäni Klenellin Kerrokseen, nerokas idea, kaunis toteutus! Oivan valaisin saisi seilata kotimme huoneissa aina sinne, missä tunnelma kaipaa syventämistä. Aitioille on katsottuna jo paikkakin keittiöstä. Oih arpaonni, iske kerrankin minua nopalla ottikkoon!!

 • Reply vipe 13.09.2014 at 9:14 pm

  Vakka ja Leimu ovat ollet toivelistalla kauan..Vakkaan riittäisi säilyttävää jos mitäkin ja tuo uusi harmaa Leimu sopisi uuden harmaan seinän kaveriksi hienosti!

 • Reply kirsi aa. 13.09.2014 at 9:26 pm

  voi että, nuo aitiot ja vakat puurekin kanssa näyttää niin hyvältä! ja on just sitä mitä täälläkin tarvittaisiin huivi-, pipo-, lapas- ja koiranremmimeren järjestämiseen.

 • Reply MaaritElina 13.09.2014 at 9:26 pm

  Mä tarttisin Aitioita eteisen seinään. Kotiavaimille, autonavaimille, kaikkien kaikille avaimille :)

 • Reply MarjoH 13.09.2014 at 9:47 pm

  Vakka-laatikot olisivat minunkin mieleeni. Kuukuna ja Leimukin ovat kauniita!

 • Reply Eva-Stiina Lavikainen 13.09.2014 at 9:50 pm

  Uudehkon talomme sisustus on vielä pahasti kesken ja erityisesti lastenhuoneet ja eteinen kaipaisivat säilyttimiä ja piristystä esim. Vakkojen ja Aitioiden muodossa :)

 • Reply hanna 13.09.2014 at 9:54 pm

  Kuukuna, teak ja tilkkutäkkitapetti olivat ihana yhdistelmä!

 • Reply emmi 13.09.2014 at 9:59 pm

  vakka säilytyslaatikkoon laittaisin lehtiä jotka nyt lojuvat siellä täällä :)

 • Reply Tiinaf 13.09.2014 at 10:11 pm

  Olohuoneemme valtava pöytä kaipaisi jotain ryhtiä, varsinkin kun huonekorkeus kohoaa viiteen metriin. Kolme nappulaa kynttilöineen näyttävät orvoilta pöydällämme. Oih, peukut pystyssä arvonnan suhteen!

 • Reply Sanna K 13.09.2014 at 10:22 pm

  Vakka on mun suosikki. Täyttäisin vakkani ihanilla lehdillä, puikoilla ja langoilla yms.

 • Reply Piiku 13.09.2014 at 10:23 pm

  Voi nappuloita on täälläkin toivottu niin niin kovasti :)

 • Reply Anna 13.09.2014 at 10:32 pm

  Nappulat sopisivat syysiltoja piristämään :)

 • Reply Anne 13.09.2014 at 10:36 pm

  Pyöreät vitriinit nousivat suosikeikseni näistä tuotteista. Vitriinit ratkaisevat lankarullien säilytysongelmani, enää ei tarvitse kaivaa rullia kaapin perältä vaan voin jättää ne kätevästi pöydälle.

 • Reply Sanski 13.09.2014 at 10:37 pm

  Oih, toi Aitio on tosi makee! Ja noita Nappuloita täytyy kyllä ruveta ehdottomasti keräileen uuteen kotiin.

 • Reply satu 13.09.2014 at 10:40 pm

  Vakka ja valisimet nousee mun listani kärkisijalle. Ja siis tämä lista on pitkä, niin paljon kaikkea ihanaa! :)

 • Reply PW 13.09.2014 at 10:48 pm

  Hieno arvonta! Kuukuna-valaisin olisi ihana! Samoin vakka-sailytyslaatikot…

 • Reply Satu 13.09.2014 at 10:48 pm

  Nappula kynttiläjalat ja vitriinirasiat ovat ehdottomia lemppareitani! Yksinkertaista eli kaunista!

 • Reply Heidi 13.09.2014 at 10:49 pm

  Vakka on ehdoton rakkauteni, sen syvyyksiin piilottaisin kaiken sen pienen sälän mitä on pakko pitää käden lähettyvillä, mutta ei halua katsella päivittäin.

 • Reply Marianne 13.09.2014 at 10:49 pm

  Vakka-laatikot ovat ihania, kuten myös aitiot. Olemme kuukauden päästä muuttamassa kerrostalokolmiosta vanhaan omakotitaloon, joten lisäbudjetti sisustushankintoihin olisi enemmän kuin tarpeellinen.

 • Reply Audrey 13.09.2014 at 10:52 pm

  Vakka-laatikoista olen haaveillut, sillä meillä tarvittaisiin lisää säilytystilaa tavaroille. Nuo vakat kävisivät kivasti myös pienestä sivupöydästä olohuoneessa. Ja nuo Nappulat messinkisinä olisivat aivan ihanat!

 • Reply laurar 13.09.2014 at 11:00 pm

  Vakat, Meno-kassi, Lanten-valaisin.. vain joitain lemppareita mainitakseni :)

 • Reply hukka 13.09.2014 at 11:10 pm

  Tuo Kerros-tarjoitinpöytä olisi tosi hyvä ratkaisu meidän pieneen olohuoneeseen tilaksi johon voi asettaa astioita, sille olisi juuri sopiva tilakin valmiina. Myös Aitio-laatikot vaikuttavat superkäteviltä, ja Leimu-valaisin olisi varmasti poikaystävänkin nirsoon makuun sopiva. ;)

 • Reply Hanna 13.09.2014 at 11:12 pm

  Kuukuna-valaisin ja noi ihanat keltaiset Nappulat olis ku tehty meidän muutoksen kokeneeseen olkkariin! :)

 • Reply piitzi 13.09.2014 at 11:15 pm

  Tuo lamppu olis kyllä kiva testiä miten sopis kämppään, olkkariin tarttis jonkun tunnelmavalaisimen. Nappula kynttilänjalka keltaisena kelpais myös =)

 • Reply nalle 13.09.2014 at 11:33 pm

  Vakka-säilyttimistä voisi pinota kivan kokonaisuuden ja päälle pieni Kuukuna.

 • Reply Maiju 13.09.2014 at 11:55 pm

  Ainakin Aitioita haluaisin meidän keittiöön, juuri noille pienille ja korkeille olisi sopiva paikka valmiina. Olen kyllä ihastunut siihen vaneriseen isompaan hyllyynkin. Nuo Nappulatkin on kyllä ihania :)

 • Reply Jonna 14.09.2014 at 12:03 am

  Oi! Aitio- hyllysarja olisi täydellinen meidän kapeaan pikkueteiseen, vakka- laatikoineen tietysti! Pääsisivallan kehuskelemaan suomalaista muotoilua täällä ulkomailla ;)

 • Reply Joska 14.09.2014 at 12:54 am

  Noita Aitioita olen katsellut vaan en ole vielä keksinyt paikkaa. Kenties meilläkin eteiseen?

 • Reply Elise H. 14.09.2014 at 2:09 am

  Tuollainen iso pyöreä vitriini olisi tosiaan kiva vaikka kosmetiikan säilytykseen, ja muutaman vakkalaatikon voisi laittaa eteiseen säilömään harvemmin käytettäviä pipoja ja huiveja. Parille Nappula-kynttilänjalalle löytyisi hyvä paikka lipaston päältä. Ihania tuotteita on nyt kyllä Iittalalla :) Peukut pystyssä odotellaan arvontaa :)

 • Reply Liina-VillaIlona 14.09.2014 at 6:57 am

  Vakka-säilytyslaatikot olisivat tarpeelliset syksyn pipokaaoksen kesyttämiseen. Muutama uusi Nappula omistamani yhden kaveriksi olisi myös tosi kiva saada. :)

 • Reply merja hämäläinen 14.09.2014 at 8:01 am

  Iittalan astiasarjoista on monet ihan päivittäisessä käytössä. Festivo- kynttilänjalat on jo lapsuudesta asti tutut ja ihanat. Lasiset Vitriini- rasiat säilöö koruja ja Vakka- laatikot on haaveena…
  Voi kun onni suosisi!!

  -mertsi-

 • Reply julie 14.09.2014 at 8:36 am

  Meillä olisi muunmuassa aihiolle suuresti käyttöä. Tyylikkäästi sinne sujahtaisivat pipot, hanskat ja varmasti paljon muuta! :)

 • Reply Tiina 14.09.2014 at 8:46 am

  Aivan loistava eteis säilytys ratkaisu. Meillä kanssa ongelma just eteisen säilytys kun on niin ahdasta. Vakkoja olen ihaillut kauan ja yhden jo ostanut. Eli lisää Vakkoja.

 • Reply satut 14.09.2014 at 9:07 am

  Kaikkea ihanaa! Juuri nuo Vakat ovat olleet mietinnässä meilläkin eteiseen, lapsen ulkovermeitä voisi niissä säilyttää, että kaikki eivät lojuisi samassa läjässä naulakossa. Eteisuudistus on muutenkin menossa.

 • Reply Nannil 14.09.2014 at 10:05 am

  Ihastuin todella Vakka-säilyttimiin. Pinoisin niitä päällekkäin olkkarin yhdelle seinälle eri korkeisiin pinoihin, ihan mahtava ja kaunis säilytysratkaisu! Lempeä puun sävy tuo ihanaa lämpöä ja kodikkuutta.

 • Reply Anna 14.09.2014 at 10:18 am

  Hei, vielä sisustuksen osalta keskeneräiseen kotiin mielelläni ottaisi Vakan *2kpl, johon saisin villalangat yms. piiloon ja samalla saisi näppärästi apupöydän vierashuoneeseen. Lisäksi syksyyn pientä tunnelmantuojaa, kuten Nappulaa.

 • Reply Annika 14.09.2014 at 10:48 am

  Vakka-laatikot, Leimu valaisin ja nappulat on mun suosikit.

 • Reply Riikka 14.09.2014 at 10:58 am

  Kerrostarjoiluvaunulla olisi käyttöä

 • Reply Mariiam 14.09.2014 at 11:04 am

  Pidän eniten noista Vakka-säilytyslaatikoista, sillä ne ratkaisisivat ahtaan eteisen säilytysongelmat, kun kenkiä ja huiveja ei meinaa saada mahtumaan minnekään. Noita laatikoita voisi pinota useamman päällekäin ja ne näyttäisivät huomattavasti paremmalta kuin nykyiset säilytysratkaisumme.

 • Reply Fabulous 14.09.2014 at 11:10 am

  Nuo uudet isot pyöreät Vitriinit ovat todella tyylikkäitä!

 • Reply Sanna 14.09.2014 at 11:11 am

  Crazy candle lady fanittaa tietysti Nappuloita joka värissä!!

 • Reply Saija 14.09.2014 at 11:14 am

  Kerros tarjotinpöytä, upea esine! Sitä himoitsen keittiöön kauniiden käyttöesineiden säilytykseen..ihania purkkeja ja purnukoita kun on niin sääli säilöä kaapinovien taakse piiloon, ja keittiöremontti avohyllyineen saa vielä odottaa!

 • Reply Ritva 14.09.2014 at 11:24 am

  Kivojahan kaikki olivat, ehkä Kuukuna-valaisin oli kivin.

 • Reply Pii 14.09.2014 at 11:36 am

  Täyttäisin asunnon Vitriineillä! Joka puolella on pieniä juttuja lojumassa: korviksia, kolikoita, klemmareita, postimerkkejä, paristoja, kaikkea epämääräistä. Ehkäpä imurista tarvitsisi onkia vähemmän tavaraa, jos käsillä olisi aina kaunis lasirasia johon sijoittaa tavarat suoraan käsistä.

 • Reply Sirpa 14.09.2014 at 12:03 pm

  Vakka-säilytyslaatikoille olen jo pitkään nähnyt eteisen peilin alla erinomaisen paikan!

 • Reply Heli 14.09.2014 at 12:39 pm

  Yksi valkoinen Vakka meillä jo on, mutta olisihan se mukava jos niitä olisi enemmän.

 • Reply Maija P. 14.09.2014 at 12:42 pm

  Valaisinfanaatikkona ihastuin tietysti eniten valloittavaan Kuukuna-lamppuun! Pidän kovasti valaisimissa selkeästä ja minimalistisesta muotokielestä, ja Kuukuna onkin kaikkea tätä – ripauksella huumoria. Itse asettaisin Kuukuna-valaisimen joko makuuhuoneeseen tunnelmaa luomaan, tai olohuonetta koristamaan esimerkiksi tv-tason kulmaan.

  maija.penttinen [at] hotmail.com

 • Reply Anniina 14.09.2014 at 1:16 pm

  Noista vakoista olen jo liian pitkään haaveillut. Niihin saisi ihanasti keskeneräiset neuletyöt ja lankakerät piiloon mutta kuitenkin käden ulottuville sohvan viereen.

 • Reply Zai 14.09.2014 at 1:35 pm

  Parin Vakan päälle laitettu Kuukuna-valaisin olisi upea hämyisiä iltoja valaisemaan.

 • Reply Jenni S 14.09.2014 at 1:41 pm

  Kuukuna sekä keltaiset nappulat ovat mieleeni. Kaipaan yksityiskohtia, kauniita esineitä ja valaisimia, joilla muuttaa tunnelmaa sekä täydellistää sisustusta. :)

 • Reply Ransu 14.09.2014 at 1:52 pm

  Leimu-valaisin harmaana sopisi täydelliseseti pimeneviin iltoihin. Ja miksei muutama keltainen Nappulakin :)

 • Reply Heidi 14.09.2014 at 3:21 pm

  Aitio-hyllyt olisi todella monikäyttöiset.

 • Reply Jansku 14.09.2014 at 3:45 pm

  Iittala on todella onnistunut näissä uusissa tuotteissa! Leveimmän Aitio-laatikon laittaisin kylppäriin pitämään pullot ja purnukat järjestyksessä.

 • Reply Soile 14.09.2014 at 4:41 pm

  Vakka säilytyslaatikot näyttävät mielettömän käteviltä ja auttaisivat saaman sekalaisen siirrä-tänne-kaikki-kamat-huoneen (kutsutaan myös vaatehuoneeksi) näyttelykelpoiseksi.

 • Reply Mintsu 14.09.2014 at 5:40 pm

  Tarjotinpöytä, Kerros on suosikkini. Saisi keittiöön lisää säilytystilaa purkeille yms. Käytännöllinen ratkaisu mm. pieneen keittiöön, jossa on vähän tasoja.

 • Reply suna 14.09.2014 at 6:08 pm

  Ehdottomasti suurempi Kuukuna-valaisin, sillä se on ollut mielessäni aina Iittalan uutuuksien julkistamisesta lähtien! Tällä hetkellä on jopa vaikeuksia päättää sen sijoittelusta, sillä se tuntuisi antavan sen kuuluisan ”viimeisen silauksen” eteisestä makuuhuoneeseen. Viime kerralla Nuutajärvellä vieraillessa bongasin itse Toikan ja se teki reissusta jotenkin vielä ihmeellisemmän :)

 • Reply nnu 14.09.2014 at 6:14 pm

  Uudet keltaiset nappulat iski tosi kovaa. Sopisivat olkkarin pöytää koristamaan. Pitkään olen myös haaveillut noista vakka rasioista. Olisivat kauniita ja käteviä.

 • Reply Petra 14.09.2014 at 6:28 pm

  Leimu-valaisin helpottais mun betonin kaipuuta! :D

 • Reply minkki 14.09.2014 at 6:41 pm

  Vakka kantensa valitsee ;-) Tykkään Vakkojen muotokielestä. Nappulatkin huolisin, mustana ja valkoisena :-D

 • Reply Talvilapsi 14.09.2014 at 6:44 pm

  Aitio-hyllyt kelpuuttaisin kotiini mielellään! Eteisessä on todella vähän säilytystilaa, joten noiden avulla sinne voisi tuoda lisätilaa pikkujutuille, kuten lapasille ja avaimille. Myös Vakka-säilytyslaatikoita ottaisin kotiin mielelläni, sillä käsityöhullulla noita lankoja tahtoo olla vähän kaikkialla…

 • Reply Henna73 14.09.2014 at 7:33 pm

  Vakoilla voisin sisustaa kotiani sillä ne sopivat kaikkialle :D

 • Reply Minna 14.09.2014 at 7:48 pm

  Ihastuin heti Kuukuna-valaisimeen. Se sopisi kotona oikeastaan moneenkin paikkaan ja etenkin olohuoneessa voisi olla sopiva tunnelman luoja :)

 • Reply Maikki 14.09.2014 at 8:31 pm

  Valkoiset Vakka-laatikot olisivat kaunis ja käytännöllinen ratkaisu yöpöydäksi. Siihen päälle muutama nappula, pari uutta keltaista jo olemassa olevien valkoisten viereen.

 • Reply Lotta 14.09.2014 at 8:45 pm

  Nuo ihanat vakat voisivat ratkaista meidän ikuisuusongelman, eteisen pipo-hanska-huivi -säilytyksen.

 • Reply Hennas 14.09.2014 at 9:03 pm

  Kuukuna -valaisin sopisi täydellisesti olohuoneemme tasolle: toisi sopivasti pehmeyttä ja pyöreyttä muuten kulmikkaaseen sisustukseen!

 • Reply lasikyynel 14.09.2014 at 9:37 pm

  Meille tulis ehdottomasti aitio! Huikee keksintö toi sun avainten ripustaminen noihin koukkuihin, meillä on nyt nimittäin ollut jo tosi pitkään hakusessa joku kiva säilytysjuttu tuohon eteisen puolelle. Toimis ihan todella hyvin…

 • Reply Merja 14.09.2014 at 9:42 pm

  No aika ihana arvonta!

  Leimu-valaisimen ottaisin kiljuen, varsinkin nyt iltojen taas pimetessä.

 • Reply Heini 14.09.2014 at 10:33 pm

  Pyöreä Vitriini on ihana! Sitähän voi käyttää ihan mihin säilytykseen vain! Itse keräisin siihen keittiön pöydällä aina ajelehtivat, ah niin tarpeelliset, pikkutavarat :)

 • Reply Anu B 14.09.2014 at 11:29 pm

  Kuukuna tai Leimu, klassikkoainesta molemmat. Säilytys on ikuisuusongelma jonka helpottamiseksi kyllä kelpaisivat Vakat ja Vitriinit, sopivat ihan mihin tahansa kodin tilaan!

 • Reply JohannaL 15.09.2014 at 7:18 am

  Oih, ihana arvonta. Iittalalta löytyisi vaikka mitä kivaa, mutta valitsen hyllysarjan, olisi loistava mm. tyttöjen huoneeseen.

 • Reply kirsi 15.09.2014 at 8:31 am

  Harmaa leimu valaisin olkkariin ois ihana. Ja ne keltaiset nappulat ja aitio hyllyt….

 • Reply lentura 15.09.2014 at 8:36 am

  Ihastuin Aitio sarjaan. Voisin kuvitella käyttäväni niitä kylppärissä wc:ssä kodinhoitohuoneessa tai keittiössä. Vakkaan tykästyin jo viime syksynä. Vitriinin laittaisin eteisen lipaston päälle pienien tavaroiden säilytykseen tai paikaksi kaiken sorttisille kaulakoruille.

 • Reply mia 15.09.2014 at 9:06 am

  Vakka-laatikot ja aitiohyllyt sopisivat minun kotiini. Vakat sijoittaisin eteiseen,kylpyhuoneeseen ja olohuoneeseen tuomaan tyylikästä säilytystilaa ja silmäniloa

 • Reply Kaisu 15.09.2014 at 9:12 am

  Keltaiset Nappulat ovat ihanat ja tuovat kivasti väriä myös syyskotiin! Yleensä sitruunankeltainen kuuluu kevääseen, mutta enemmän väri piristäisi pimeän aikaan :) Valkoiset Vakka-laatikot ovat tyylikkäät, kätevät ja monikäyttöiset. Niille löytyisi kotona käyttöä!

 • Reply Elina 15.09.2014 at 10:13 am

  Kyllä tulisi tuon palkinnon myötä kotiimme yöpöytien valaisimiksi kaksi pienempää Kuukuna-valaisinta. Olisi mahtavaa.

 • Reply Inna 15.09.2014 at 10:46 am

  Harmaa Leimu- valaisin on todella kaunis, klassikon aineksia.

 • Reply Hoo 15.09.2014 at 11:10 am

  Minä pinoaisin parista Vakka-säilyttimestä yöpöydän. Toisaalta pidän kovasti Oiva Toikan töistä, ja Kuukuna olisi kiva tunnelmavalaisin makuuhuoneen lipaston päällä.

 • Reply Niina 15.09.2014 at 11:11 am

  Arvonnassa mukana! Aitio-hyllyt ja Vakka-laatikot sopisivat meille sekä työ- että lasten huoneisiin, jossa paljon tarvetta säilytysratkaisuille. Aivan upeita tuotteita kyllä kaikki, mielellään ottaisin kaikki kotiimme, kaikelle löytyisi paikka :).

 • Reply Eve T 15.09.2014 at 11:30 am

  Ihana Kuukuna-valaisin olisi niiiin sopiva meille!

 • Reply Emily 15.09.2014 at 12:04 pm

  Olen suunnitellut jonkin kauniin tunnelmavalaisimen hankkimista olohuoneeseemme. Kuukuna olisi söpö, mutta myös Leimun hankkiminen houkuttelisi…

 • Reply Sisko 15.09.2014 at 12:42 pm

  Vakka- laatikko olisi täydellinen. Olohuoneeseen sen laittaisin ja sinne sisälle säilöisin mm. kynttilöitä sekä pieniä sisustusjuttuja, jotka eivät ole jatkuvasti esillä. Vakka- laatikko on yksinkertaisen kaunis ja ajaton, sen muoto on mieletön. Keltainen nappula taas on ihan herkku!

 • Reply Saagasofia 15.09.2014 at 12:53 pm

  Oih, ihan mielettömän kivasti olet stailannut uudet Iittalan tuotteet! :) Itseäni uutuuksista sykähdyttää ehdottomasti eniten tuo harmaa Kuukuna-valaisin sekä Kerros-tarjotinpöytä. Kuukuna pääsisi makuuhuoneen ikkunalaudalle valaisemaan syysiltoja ja Kerros helpottamaan keittiön tason ikuista säilytysongelmaa! :)

 • Reply AnnikaK 15.09.2014 at 3:22 pm

  Olen tosi ihastunut Aitio-hyllyihin! Ne toisivat mukavasti lisää säilytystilaa pieneen keittiöön. Myös Leimun hankkiminen polttelee sormissa :)

 • Reply Sussu 15.09.2014 at 3:37 pm

  Keltainen Nappula houkuttelee ja on melkein aiheittanut pakkosaada-olon, kun näin mitä syksyn uutuuksia oli tulossa! Hyvänä kakkosena on Leimu-valaisin ruskeansävyisenä. No, oikeastaan ihan mitä vain Iittalalta, koska uskon jokaisen tuotteen kestävän aikaa!

 • Reply Sari 15.09.2014 at 3:52 pm

  Työhuoneeni kaipaisi hyllyä tai kippoa kynille ja saksille, joten Aitio-seinäsäilyttimet tulisivat hyvää tarpeeseen

 • Reply Kaisa 15.09.2014 at 4:33 pm

  Tuollainen puolapuu-tyyppinen naulakko olisi aivan täydellinen ratkaisu meidän pikkuruiseen eteiseen! Onko tuo itse tehty vai jostain hankittu?

 • Reply Bluebirdy 15.09.2014 at 4:43 pm

  Kompakteissa neliöissä elelevänä lapsiperheen tarpeisiin olen haaveillut Vakka-laatikoista. Ovat niin nättejä, että niitä ilomielin katseleekin!

 • Reply Merja 15.09.2014 at 6:18 pm

  Olohuone kaipaisi lisää tunnelmavalaistusta. Kuukuna ja nappulat tulisivat tarpeeseen.

 • Reply Elsa K. 15.09.2014 at 6:38 pm

  Vakka-laatikot vetäisivät sisäänsä vieraspetivaatteet ja langat tyylikkäällä tavalla. Pienen asunnon pula säilytystilasta olisi ratkaistu!

 • Reply -Hanna K- 15.09.2014 at 7:19 pm

  Aitio-hyllyt sopisivat täydellisesti keittiön pientavaroille.

 • Reply Saara 15.09.2014 at 7:49 pm

  Harmaa Leimu on täydellinen ja sopisi joka huoneeseen :)

 • Reply Kielo 15.09.2014 at 8:06 pm

  Vitriinit olisivat todella monikäyttöisiä kaiken pikkusälän säilytyksessä tai vaikka hedelmä- tai salaattikulhona.

 • Reply Kisuli 15.09.2014 at 8:26 pm

  Vakka-laatikko leluille ja pyöreä Vitriiini koruille. Lisäksi himoitsen Leimua, minut vei tosin mennessään alkuperäinen väri, harmaa taitaa jäädä kakkoseksi :)

 • Reply anskuk 15.09.2014 at 10:30 pm

  Niin ihania kaikki nuo! <3 Harmaan Leimun sijoittaisin olohuoneemme pikkupöydälle ja keltainen nappula kävisi meille melkein joka huoneeseen.

 • Reply Jaana 15.09.2014 at 11:05 pm

  Vakat ovat minunkin suosikkini.

 • Reply Hukka 16.09.2014 at 6:27 am

  Vakka-laatikoita ottaisin pinon pitämään piilossa erinäisiä kasoja, mitä jostain syystä syntyy sinne tänne. Tulisi varmaan pidettyä laatikoiden sisältö kuitenkin siistinä, kun ovat niin kauniita.

 • Reply Liinu 16.09.2014 at 9:47 am

  Kaikki uutuustuotteet ovat hyviä, mutta suosikkejani ovat ehdottomasti keltaiset Nappulat ja pyöreät Vitriinit. Nappulat näyttävät mielestäni hauskimmalta juuri suurena rykelmänä. Vitriineissä säilyttäisin kaula- ja rannekoruja.

 • Reply Mari 16.09.2014 at 11:21 am

  Aitiot toimisivat varmasti vielä keskeneräisessä kodinhoitohuoneessa, toisivat väriä ja käytännöllistä säilytystilaa. Ihanat!

 • Reply Katja 16.09.2014 at 12:57 pm

  Vakka-laatikot ovat haavelistallani, ja nyt uutuksista käyttöä löytyisi erityisesti Aitio-hyllyille. Voi kun onni suosisi kerrankin :)

 • Reply Paula K. 16.09.2014 at 1:53 pm

  Vakka on ihana ja noi nappulat! <3
  Toimisi meillä vaikka yhdessä, kuten yhdessä sinun kuvassasi!

 • Reply Tuulia 16.09.2014 at 1:57 pm

  Valkoisilla Vakoilla saisin pikkuruisen eteiseni ojennukseen. Urheiluvermeille, opiskelukamoille, askartelutarpeille ja villasukille omat, erilliset Vakat voisi pinota pöydäksi. Toisaalta Aitioilla voisi järjestää keittiön kapustimet, aterimet ja mausteet sievästi seinälle. Tykkään kyllä kovasti myös uusista Lempi -laseista, joita olenkin jo ostanut.

 • Reply Anniina 16.09.2014 at 2:16 pm

  Täälläkin on yksi, joka on palavasti rakastunut Aitio-hyllyihin. Sopisivat mainioisti meillä eteiseen ratkaisemaan säilytysongelmaa. Myös Nappula-kynttilänjalat kolahtavat kovaa. Ottaisin niitä monissa eri väreissä niin, että niitä voisi yhdistellä sitten fiiliksen mukaan.

 • Reply Mari 16.09.2014 at 3:20 pm

  Kuukuna olisi upea tunnelmanluoja, ja jotenkin kaunis sellaisenaankin.

 • Reply JenniP. 16.09.2014 at 4:32 pm

  Leimulla ja Kuukunalla saisi sitä valoa syksyyn!

 • Reply Teija 16.09.2014 at 5:47 pm

  Vakka- laatikot sopisivat tulevaan kotiimme ja toisivat samalla piristystä pitkällisen remontin keskelle. Toki kaikki muutkin IIttala tuotteet olisivat ihania :)

 • Reply Karoliina 16.09.2014 at 6:21 pm

  Vakka-säilytyslaatikoille löytyisi monta käyttötarkoitusta. Aitiot myös ihania.

 • Reply Hanna 16.09.2014 at 6:26 pm

  Vakka-laatikot ovat ihan huippuja ja ajattomia, niin monikäyttöisiä. Myös yksi yksinäinen Nappulani kaipaisi kavereita rinnalleen. Muutenkin kotimme on sisustukseltaan vähän keskeneräinen; huimasti ideoita mutta opiskelijana ei niin suurta budjettia shoppailuun..

 • Reply Miia 16.09.2014 at 7:25 pm

  Vakka on minun suosikkini. :)

 • Reply Peppi 16.09.2014 at 8:13 pm

  Kaksikerroksinen tarjotin vaikuttaa kivalta. Käyttäisin sitä keittiön pöydällä yrttipöytänä.

 • Reply Tiina S 16.09.2014 at 8:39 pm

  Miten ihmeessä olen voinut ohittaa tämän arvonta-osuuden!? Huh, onneksi ehdin :D Ja ihastuin valtavasti tuohon Kerros-tarjottimeen, sellainen (tai pari) ratkaisisi osan keittiön pitkän tason ”ongelmasta”. Meillä on keittiössä toinen seinä lähestulkoon pelkkää ikkunaa ja sen edessä mahdottoman pitkä taso, jolle sitten tuppaa kertymään kaikenlaista :P Erityisesti olen etsinyt ratkaisua kahvien ja teelaatujen kauniiseen säilyttämiseen. Oi, tuossahan se olisi :)

 • Reply MariA 16.09.2014 at 9:07 pm

  Ihania kaikki:) Jos saisin, ottaisin Vakkoja. Olisivat ihan superit lastenhuoneissa. Mahtuisi vaikka mitä ja samalla olisivat superkauniit.

 • Reply Jonna / suolaa&hunajaa 16.09.2014 at 9:47 pm

  Noista uutuuksista tykkään erityisesti Vitriineista, ottaisin ne mieluusti käyttökorujen säilytykseen. Mutta myös vanhasta mallista hankintalistalla on mm. Meno eteiseen.

  PS Tuo teidän eteinen näyttää todella kivalta noiden säilytyslaatikoiden kanssa.

 • Reply Tiina Helimäki 16.09.2014 at 10:13 pm

  Noi keltaset nappulat on niin syötävän suloisia!! Mutta päätyisin varmaan hankkimaan noita isoja Vakkoja, niihin sais hillottua kaiken mahdollisen lapasista lankoihin :)

 • Reply Henni 16.09.2014 at 10:54 pm

  Haaveissa kaksi tai kolme Vakkaa, olohuoneessa ajelehtivaa pikkutavaraa säilyttämään!

 • Reply Jonna 17.09.2014 at 9:57 am

  Vakka on kyllä silmissäni ihan täydellinen säilytin. Mutta Nappulat jaksaa ihastuttaa aina vain, keltaiset iski nyt ihan täysillä. Valkoisia meillä jo onkin!

 • Reply Ellu 17.09.2014 at 10:14 am

  Minun suosikikseni nousi Kerros-tarjotinpöytä sen kauniin muotoilun ja monikäyttöisyyden vuoksi. Sijoittaisin sen juuri samalla tavalla kuin sinulla keittiön tasolle nurkkaan lisäsäilytystilaa tuomaan. Lisäksi käyttäisin sitä varmasti tarjottimena, sillä olen haaveillut pitkään jämäkästä tarjottimesta, jolla voisin kuljettaa herkkuja olohuoneen puolelle. Tämä olisi juuri sopiva siihen tarkoitukseen, varsinkin kun meillä ei ole sohvapöytää.

 • Reply Kata 17.09.2014 at 10:30 am

  Pyöreät vitriini rasiat on mun suosikkeja. Ne sopii moneen käyttöön ja moneen tilaan. Tyhjänäkin kauniita koristeita.

 • Reply Suvi 17.09.2014 at 10:46 am

  Vakkoja minäkin haluaisin… Olen haaveillut kahdelle tyttärelleni vakoista jo pitkään, itse sain vanhan vakan kotoa, jossa säilön nykyään tärkeimmät paperit ja pikkumuistot. Säästäisin tytöille ekat maitohampaat ja ukkeli-piirustukset vakoissa (toinen tytär nyt 1, toinen 3). :)

 • Reply Mimosan kotona 17.09.2014 at 12:16 pm

  Leimu-valaisin on ehdoton suosikkini ja se pääsisi olohuoneessa keskeiselle paikalle tilaa sulostuttamaan. Myös Vakka-laatikot ovat kauniita ja monikäyttöisiä. Aina löytyy tavaraa, joka täytyy olla helposti saatavilla, mutta välillä pois katseiden alta.

 • Reply MaijaB 17.09.2014 at 1:10 pm

  Meidän uuden kodin ongelmakohta on (ylläri) eteinen, siihen mietin noita Aitioita, keltaisena tietty :)!

 • Reply Arie 17.09.2014 at 3:25 pm

  Kiitos ihanasta kilpailusta! Vaikea valinta- mutta Vakka- sisustuslaatikot ovat todella mahtavat. Ajattomat, joita ei tarvitse piilottaa, mutta jotka kätkevät sisälleen kaiken sen piilotettavan. Iittalan uusi sisustusmallisto on hieno.

  x

 • Reply Vili 17.09.2014 at 3:34 pm

  Aitio-hyllyt tulisivat meille kovaan käyttöön.

 • Reply Jenni.. 17.09.2014 at 4:35 pm

  Pyöreät vitriinit olisi aivan ihania. Samoin vakka säilyttimet. Ne ainakin ostaisin lahjakortilla :)

 • Reply Tanja 17.09.2014 at 7:02 pm

  Pyöreät vitriinit miellyttävät just nyt – säilöisin koruja, avaimia ja kaikkea pikkutavaraa mikä lojuu pöydillä … ;o)

 • Reply retromoderni 17.09.2014 at 7:38 pm

  Aitioo koko rahalla ;)

 • Reply Tiinak 17.09.2014 at 8:13 pm

  Nappula-kynttilänjalat sopisivat niin sohvapöydälle kuin ruokapöydällekin tunnelmaa tuomaan. Ja Vakka säilytyslaatikoihin saisi piiloon kaiken pienen ylimääräisen tavaran helposti.

 • Reply P 17.09.2014 at 11:59 pm

  Kuukuna- valaisin ja Vakka-säilyttimet, kaunista ja yksinkertaista makuuhuoneeseen.

 • Reply Anniini 18.09.2014 at 2:23 am

  Iittalalla on niin paljon ihania tuotteita… Vitriinit olisivat ihania pikkuiselle tavaroille. Ja nappulat ja erilaiset tuikkujutut olisivat kivoja tunnelman luojia syksyyn…

 • Reply Kivi 18.09.2014 at 2:43 am

  Pienempi Kuukuna-valaisin olisi täydellinen eteiseemme sivupöydälle tunnelmaa luomaan :)

 • Reply Elisa 18.09.2014 at 6:38 am

  Nuo syksyn uutuudet ovat aivan ihania!! Harmaa leimu-valaisin ihastutti minut välittömästi, se pääsisi sohvapöydälle tai minne nyt ikinä tunnelmaa haluankin. Aitio-hylly eteiseen, siihen tuo pyöreä kannellinen lasipurkki aurinkolaseille ym! Keittiön seinälle aitiohyllyjä myös maustepurkeille,öljypulloille,keittiön miniradiolle ja siihen voisi laittaa myös kynttilän. Inhoan tavaraa tasoilla ja ajelehtimassa ilman paikkaa joten nuo ratkaisisi eteisen ja keittiön murheen kryynin!

 • Reply Ella 18.09.2014 at 7:19 am

  Ihana blogi, ihana postaus, ihana kilpailu! Meidän puutalokodin eteinen ja pikkuveski molemmat kaipaisivat Aitioita, pikkuveski lisäksi vitriinejä missä muodossa hyvänsä. Keittiö ja kakluunin reunus rakastaisivat nappuloita ja kummallekin olohuoneen ikkunalle on hankinnassa harmaat, pienemmät Leimut.

 • Reply Katja 18.09.2014 at 9:52 am

  Huippu arvonta! Koko 600 eurolle keksisin kyllä helposti käyttöä :) Ensimmäiseksi hankkisin ainakin muutaman Aition.

 • Reply Annariikka Qvist 18.09.2014 at 11:10 am

  Kaikki iittalan uutuudet ovat ihania, mutta jos joku pitäisi valita niin ehkä veikeä Kuukuna-valaisin. Se on kuin turvonnut mentos-pastilli. Rakastan tunnelmallista valaistusta ja erityisesti pöytälamppuja! Blogi on ihana ja talo kaunis. :)

 • Reply Mirka 18.09.2014 at 11:30 am

  Tuo Kerros-tarjotin sopisi meidän keittiöön kuin nenä päähän. Kunpa arpaonni suosisi :)

 • Reply Milla 18.09.2014 at 11:59 am

  Makuuhuone kaipasi jotain uutta piristystä ja Leimu olisi sopiva juuri siihen tarkoitukseen :)

 • Reply Marika 18.09.2014 at 1:00 pm

  Ihana arvonta! Olemme juuri muuttaneet uuteen isompaan kotiin, joten monikin asia ja tavara vielä etsii paikkaansa. Todella kivoja uutuuksia!

 • Reply Anis 18.09.2014 at 2:23 pm

  Leimu-valaisin toisi keittiöömme varmasti ihanaa hämyistä tunnelmaa. Syysaamut lähtisivät sen äärellä varmasti paljon helpommin käyntiin hitaasta aamiaisesta nauttien!

 • Reply Tuula 18.09.2014 at 3:58 pm

  Kerros hylly näyttää tosi hienolta! Semmoinen keittiön tasolle, kiitos.

 • Reply P 18.09.2014 at 5:18 pm

  Aitiot on lemppareitani, etenkin tuo keltainen. Niille olisikin kovasti käyttöä uunituoreen pojan hoitopöydän lisäsäilyttiminä.

 • Reply Johanna 18.09.2014 at 5:56 pm

  Leimu uutuusvärissään harmaana on haaveissani. Vakka-laatikoita kasaisin päällekkäin pieneksi sivupöydäksi, jonne saisi kivasti pikkutavaraa piiloon. Muutama erivärinen Nappula vielä luomaan tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin.

 • Reply Annu 18.09.2014 at 6:03 pm

  Aitiot ovat tämän hetken suosikkini, lisää järjestystä pienen keittiön säläsäilytyksiin!

 • Reply Anna 18.09.2014 at 9:39 pm

  Kerros olisi upea apu tuomaan lisää säilytystilaa keittiöömme. Kippoja ja kuppeja kun on tullut hamstrattua aivan liikaa, eivätkä ne mahu mihinkään enää!

 • Reply jenni 18.09.2014 at 10:43 pm

  Vakka-säilytin <3
  upea ja ajaton lahja esim. kummilapselle. Äitikin on varmasti mielissään, kun tällaiseen laatikkoon saa säilöä kaikki pienimmätkin mutta sitäkin kallisarvoisemmat aarteet ja muistot lapsuuden ajalta…

 • Reply Sannah 18.09.2014 at 11:17 pm

  Kotona on yksi pimeä nurkka, joka tarvitsisi valaistusta… Olen etsiskellyt sopivaa valaisinta jo pitkään, mutta mikään ei ole tuntunut ”oikealta”. Iittalan Kuukuna on varmaan ensimmäinen, joka on miellyttänyt silmää, ja se olisi oikein tervetullut tänne! Kotona on joitain muitakin ovaaleja muotoja, joiden kanssa se näyttäisi varmasti kivalta.

 • Reply Riksu 19.09.2014 at 1:29 pm

  Hieno arvonta ja kiitos myös kivasta blogista :)! Nappulat ja kuukuna sopisivat takkatulen kaveriksi tuomaan valoa syysiltoihin.

 • Reply Kaarina 19.09.2014 at 2:03 pm

  Aivan superihanat Iittalat! Haluaisin kovasti Leimu-valaisimen valaisemaan olohuonetta uudessa kodissamme.

 • Reply Viveka 19.09.2014 at 2:23 pm

  Kerros-hylly on mun ehdoton lemppari! Meidän pieneen olkkariin just sopiva ”sohvapöydäksi”, tilanpuutteen takia sinne ei oikein isompaa mahdu. Lisäksi vaalea puu toisi kaivattua pehmeyttä mustavalkopainotteiseen sisustukseen.

 • Reply Julsputin 19.09.2014 at 2:25 pm

  Vakka-säilytyslaatikot olisivat kauniita lasten leluille olohuoneeseen. Sekä lapset, että äiti olisi tyytyväisiä. :)

 • Reply Lea 19.09.2014 at 3:27 pm

  Kuukuna ja Aitiot, yli-ihania. Eteisessä olisi tilaa vaikka kuinka monelle, sinne kännykät, avaimet, käsineet ja…

 • Reply Sanna 19.09.2014 at 7:42 pm

  Täällä yks suuri Iittala-fani! Haaveilen harmaasta leimusta makkariin! Sopisi täydellisesti sinne. Ja myös vakkalaatikoille löytyisi tarvetta. Messinkiset nappulat ottaisin kanssa mielelläni olokkaria tai ruokapöytää koristamaan :))

 • Reply annak 19.09.2014 at 7:58 pm

  Vakka-laatikot ovat minunkin lemppareitani, ja ratkaisisivat pientavaroiden säilytyspulmia. Tämän syksyn uutuuksista erityisesti ilahduttaa Leimu uudessa värissään ja Nappulat!

 • Reply Elina 19.09.2014 at 11:05 pm

  vaikka nuo vakka-laatikot niin ihania ovatkin niin ehdoton suosikki olisi harmaa leimu. niin kaunis!!

 • Reply tanja aaltonen 20.09.2014 at 5:30 am

  Pyöreä vitriini ja mustat nappulat sopisi minun kotiini.

 • Reply Sanna 20.09.2014 at 9:57 am

  Ihana arvonta, toivottavasti onni suosii minua :-)

  Näistä uutuuksista ihastuin eniten Kuukuna-valaisimiin ja aitio hyllyihin.

  Kuukunan laittaisin yöpöydälle, kuten sinäkin olit tehnyt. Toinen kiva paikka olisi keittiön avohylly, jossa se saisi olla tunnelman luojana.

  Myös Aitiot olivat minulle mieleisiä. Yhden sellaisen laittaisin tyttäreni huoneeseen, nojatuolin yläpuolelle. ’Klipsivalaisin siihen kiinni – näin olisi lukunurkkausvalmis ja kesken olevaa kirjaa voisi säilyttää Aitiossa.

  Myös eteisen tuulikaapissa se voisi olla hyvä, siihen saisi laskea postit ja lisävarusteena olevaan koukkuun voisi ripustaa avaimet.

 • Reply Piia/Piipadoo 20.09.2014 at 10:01 am

  Vakka-laatikot ovat vain niin ihania! Olkkari suorastaan huutaa niitä! ;D

 • Reply Armi 20.09.2014 at 10:17 am

  Suosikkejani ovat Vitriinit! Lahjakortin turvin aloittaisin vihdoin oikean kodin rakentamisen nykyisten väliaikaisten ratkaisuiden sijaan – ja minä kun olen sitä mieltä, että Iittalan sisustusesineiden kaltaisilla yksityiskohdilla se oikea koti tehdään.

 • Reply Annenenne 20.09.2014 at 12:42 pm

  Keittiöön parinkin yläkaapin tilalle voisi laittaa Aitio-hyllyjä. Ja Nappulat toimii myös keltaisena.

 • Reply Jutta 20.09.2014 at 1:28 pm

  Nappuloita tänne :)! Niitä pitkään halunnut ja nyt olisi oiva tilaisuus niitä kotiimme saada.

 • Reply Heidi H 20.09.2014 at 3:05 pm

  Vakka laatikot miellyttävät silmää ja olisivat tarpeellisia, täyttäisin ne langoillani ja kasaisin sohvan viereen pieneksi ”pöydäksi”. Nappula kynttelikkö olisi upea (tai ehkä joku muu Nappula). Paljon kaikkea ihanaa ja käytännöllistä.

 • Reply Marlee 20.09.2014 at 3:35 pm

  Vakka-säilytyslaatikoista olen haaveillut jo jonkin aikaa. Ne auttaisivat eteisen kaaoksen hallinassa. Tai sitten voisin piilottaa sinne lankavarastojani tai keskeneräisiä neuletöitä :)

 • Reply Jutta 20.09.2014 at 8:35 pm

  Harmaa Leimu, rakkautta ensi silmäyksellä! :)

 • Reply Mankku 20.09.2014 at 9:55 pm

  Meiltä uupuu vielä yöpöydät, joten Vakka-laatikot voisivat olla ratkaisu tähän. Myös Leimu-valaisimesta unelmoin….

 • Reply Veera 20.09.2014 at 9:56 pm

  Noihin aitioihin olen ihan rakastunut. Sopivat niin moneen paikkaan kodissa!

 • Reply Henni 20.09.2014 at 10:20 pm

  Aitio-hylly pääsisi meillä minun puolelleni yöpöydän tilalle. Myös eteisessä voisi olla hyllylle paikka. Vakka-laatikko pääsisi olohuoneeseen neuletarvikkeiden säilyttämiseen.

 • Reply Minna 20.09.2014 at 10:26 pm

  Kaikki uutuudet aika ihkuja. Säilytysjutut aina tarpeellisia ja ajankohtaisia ikuusuusprobleemia. Vakka tosi kiva ratkaisu. Harmaa Leimu kuitenkin suosikkini, olkkarissa paikka jo katsottuna:)

 • Reply Mia 21.09.2014 at 10:58 am

  Helppo. Leimu harmaana! Perfect!

 • Reply hhanna 21.09.2014 at 12:52 pm

  Suosikkini Iittalan sisustustuotteiden valikoimasta on ehdottomasti Leimu-valaisin! Olen vasta muuttanut nykyiseen asuntooni ja makuuhuoneeni leveä ikkunalauta huutaa jotain valaisinta. Leimu olisi erittäin varteenotettava vaihtoehto siihen. :)

 • Reply Maria 21.09.2014 at 3:32 pm

  Suosikiksi nousee leimu valaisin, se toisi kauniisti valoa keittiöön näin syksyn pimeinä iltoina.

 • Reply Anne 21.09.2014 at 4:40 pm

  Pientavaraa pyörii siellä täällä eli Vakka-laatikoille olisi eniten tarvetta.

 • Reply Iida Rosenberg 21.09.2014 at 7:23 pm

  Vakka laatikot ovat minun suosikit. Sopisi nyt tosi hyvin uuteen asuntoon! Muutan 1.10 pienempään ja säilytystilaa tarvitsen. Pienellä opiskelijabudjeetilla ei aina saa niin paljon. Ja olisi kerran kivaa ostaa ihan uutta, eikä aina kirpparilta. Toki sieltä tekee löytöjä!! :) Mutta vakka ja aitio olisivat niin hienoja :)

 • Reply Henna 22.09.2014 at 12:40 am

  Aitiot tai Kerros pöytähylly olisivat hyviä ja toimivia säilytysratkaisuja pieneen yksiööni!

 • Reply Minna 22.09.2014 at 7:36 am

  Hei,
  monelle Iittalan uutuustuotteelle olisi käyttöä, mutta tällä hetkellä eniten tarvitsisin säilytyspaikkaa kaikelle pienelle ja tärkeälle työpöydällä tarvittavalle tavaralle eli pyöreä Vitriini on noista nyt ykkönen.
  Toivottavasti ei tarvitse tuota lisätä joululahjalistalle. :)
  T. Minna L

 • Reply saara 22.09.2014 at 11:18 am

  Aitio oma valintani, taltuttaisin näillä eteisen tavarakaaosta!

 • Reply Katja 22.09.2014 at 11:42 am

  Paljon kaikkea ihanaa ja kaunista, mutta Aitio hyllyt tulisi todelliseen tarpeeseen.

 • Reply Phocahispida 22.09.2014 at 12:55 pm

  Isot vitriinit pääsisivät tilpehöörikaaoksen hallitsemisen aitiopaikat eteisen tasolle.

 • Reply tarja kuronen 22.09.2014 at 4:12 pm

  Vakka-laatikot, Nappulat, Essence viinilasisarja jne. kaikkea sitä haluisi säilytystilastan tuomasta siisteydestä pieniin kauniisiin yksityiskohtiin saakka varsinki syksyn tullessa kynttilät tulee kaivettua esiin.

 • Reply MariKo 22.09.2014 at 4:14 pm

  Vakkaa meiltä kotoa jo löytyykin kahdessa koossa. Lisääkin ottaisin, tällä kertaa yöpöydäksi.

 • Reply Ritva 22.09.2014 at 4:15 pm

  Vakka-säilytyslaatikko on ollut suosikkini niin pitkään kuin se on ollut saatavissa ja kaksi niitä minulla jo onkin. Aitio-hyllysarja on haaveena seuraavaksi keittiöön muumimukien ja pikkutavaroiden säilytykseen.

 • Reply Tuija 22.09.2014 at 4:17 pm

  Vakka laatikoille olisi käyttöä eteisessä ja nappula kynttilänjalkoja voisi tulla lisää olohuoneeseen. :)

 • Reply Saila 22.09.2014 at 4:19 pm

  Vakka-laatikot ovat ihania. Ehkä ostaisin niitä lahjakortilla.

 • Reply essih 22.09.2014 at 4:21 pm

  Lantern kynttilänjalka tai valkoinen vakkalatikko mun suosikit!:)

 • Reply Liisa 22.09.2014 at 4:26 pm

  Vakka (tai kaksi) lankajemmaksi ja muutama Vitriini kaikelle olemattomalle mitä säilyttän tällä hetkellä kirjahyllyjen reunoilla

 • Reply Severi 22.09.2014 at 4:28 pm

  Kuukuna-valaisin sopisi ammattikoulun opiskelija-asunnon yöpöydälle :3

 • Reply Eero 22.09.2014 at 4:33 pm

  Vaikeaa on mutta Vakka ja Aitio olis kyllä säilytykseen ja sisustukseen juuri ne oikeat
  Ps. Mitkäs näistä sitten sinulle jääkään, yhteistyössä sovitellaan!?

 • Reply RK 22.09.2014 at 4:35 pm

  Noi keltaset Nappulat on tosi makeita ryhmään mustien ja valkoisten kans.

 • Reply Eerika Moilanen 22.09.2014 at 4:40 pm

  Ison Vakan tarvitsisin ehdottomasti! Yksiööni ei valitettavasti mahdu kunnolla yöpöytää sängyn viereen. Mutta Vakka olisi sopivan kapea ja sinne menisi kaikki suosikki-lehteni sisään,joita tykkään iltaisin sängyssäni lukea. Sen päälle sopisi myös parit keltaiset nappulat tai joku pieni valaisin ;)

 • Reply Elina 22.09.2014 at 4:40 pm

  Aivan ihana postaus ja keksisin aivan varmasti Iittalan lahjakortille käyttöä. Silmääni miellyttivät erityisesti Nappula -kynttilänjalat, aivan ihana Kuukuna -valaisin sekä upeat pyöreät Vitriinit. Vitriinit vaikuttivat käyttökelpoisimmilta kuin vanhemmat ja pienemmän oloiset neliskanttiset Vitriinit. Minulla on edessä luultavasti piakkoin muutto omaan, uuteen kotiin ja saisin varmasti Iittalan tuotteet mahtumaan asuntooni! :)

 • Reply iisamai 22.09.2014 at 4:44 pm

  Omia suosikkejani ja valintojani olisivat Taika- ja Muumi- astiastot ja -tekstiilit. Samoin Vakka-laatikoille olisi paljon käyttöä. Opiskelijana ei ole varaa satsata uusiin tai mieleisiin asioihin, joten tavarat ja sisustus ovat moneen otteeseen kierrätettyjä ja valinnat pakostakin käytännöllisiä :)

 • Reply piia 22.09.2014 at 4:49 pm

  Harmaa Leimu sopisi loistavasti olohuoneeseemme! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Reply Susanna 22.09.2014 at 4:53 pm

  Ei olisi ongelmaa tuon lahjakortin käytössä.. :) Iittalalla on niin paljon kaikkea ihanaa, sisustukseen haluaisin juurikin noita keltaisia nappuloita. Kattaukseen ottaisiin musta-valkoisia Taika-astioita ja Essence viinilaseja. Nämä nyt näin aluksi :)

 • Reply Noora 22.09.2014 at 4:55 pm

  Leimu -valaisin olisi ihan huikean hieno! Lisäksi kaikkia kivoja pienempiä sisustustavaroita, esim. noita nappula -kynttilänjalkoja olisi kiva hankkia, sekä säiltykseen sopivia esineitä. Iittalalla on kaikkea ihanaa <3

 • Reply Mr 22.09.2014 at 5:05 pm

  Nappulat ilostuttaisivat ihanasti ruokapöytää, varsinkin keltaiset:)

 • Reply Inka Nillukka 22.09.2014 at 5:14 pm

  Keltainen nappula olisi kiva väriläiskä kotona. Olen hiljattain alkanut mieltyä keltaiseen, ja sitä löytyisi myös pieni vitriini…

 • Reply Tuulis 22.09.2014 at 5:33 pm

  Kuukuna valaisin olohuoneeseen tunnelmavaloksi ja pyöreät Vitriini astiatioihin laittaisin jotakin tarjottavaa.

 • Reply Kira 22.09.2014 at 5:38 pm

  Tällä hetkellä kodin säilytyshaasteena olisi saada lisää säilytystilaa tupakeittiööni/olohuoneeseen. Kerros tarjotinpöytä ja Vakka-säilityslaatikko vaikuttaisivat kivoille ratkaisuille ja sopisivat retrohenkiseen sohvaanikin. Pidän myös Aalto-maljakon uudesta käyttötavasta säilytysastiana. Niitä haluaisin lisää kotiini. Tällä hetkellä minulla on pieni matala tummanharmaa Aalto kylpyhuoneen pöydällä, jossa säilytän hajuvesiäni. Se tuo kylppäriin heti pientä ylellisyyttä. Maljakoita voisin ottaa lisää kotiani piristämään. :)

 • Reply Toni 22.09.2014 at 5:52 pm

  Vakka ja Leimu-valaisin ovat suosikkejani, niille löytyisi kyllä käyttöä heti.

 • Reply Reetta 22.09.2014 at 6:05 pm

  Jos vain yhden saisi valita, olisi se ehdottomasti Toikan suunnittelema Riihipöllön poikanen. Laittaisin sen työhuoneeseeni, jossa sen herkkä ja suloinen katse rauhoittaisi ja rentouttaisi minua stressaavien koulutehtävien äärellä.

 • Reply Katja 22.09.2014 at 6:06 pm

  KUUKUNA olisi täydellinen olohuoneen nurkkapöydälle tuomaan valoa pimeneviin syysiltoihin!

 • Reply Elina Suomela 22.09.2014 at 6:11 pm

  Leimu valaisin, pyöreä vitriini, vakka säilytyslaatikot olisivat ihania!! Tykkään monesta Iittalan tuotteesta.

 • Reply Sami 22.09.2014 at 6:43 pm

  Iittalan vitriini-rasiat ovat aivan mahtavia!

 • Reply Päivi Nikkanen 22.09.2014 at 6:51 pm

  Olen hulluna lamppuihin ja kynttilänjalkoihin. Ihanat keltaiset ja sopivasti pyöreät kynttilänjalat Iittalasta, ne haluan saada.

 • Reply piketär 22.09.2014 at 6:53 pm

  iittalan uutuuksista harmaa iso leimu-valaisn on ihana ja myös valkoiset nappula-kynttilänjalat. niile löytyisi taatusti kodistamme paikka.

 • Reply Minna H 22.09.2014 at 7:42 pm

  Vakat toisivat ihanan tuulahduksen sekä menneitä ajoista että tulevista virtauksista…

 • Reply Emmi 22.09.2014 at 7:52 pm

  Vakka-laatikot sopisivat mahtavasti meille yöpöydiksi! :)

 • Reply Paula 22.09.2014 at 8:53 pm

  Eteisen seinälle olen katsellut Aitioita.

  -Paula

 • Reply Laura 22.09.2014 at 9:08 pm

  Ihastuin noihin pyöreisiin Vitriineihin ensisilmäyksellä. Varmasti menevät pakko saada -listalle! Myös Nappulat pomppivat hyvällä tavalla silmiin kaikkialta, eikäpä tuo Vakkakaan hassummalta säilyttimeltä näyttäisi. Ihania kaikki.

 • Reply julia 22.09.2014 at 9:13 pm

  Vakkalaatikoista haaveilen kaiken leluroinan kauniiseen säilytykseen.

 • Reply Japsuli 22.09.2014 at 9:38 pm

  Tykkään ehdottomasti eniten noista aitio säilyttimistä. Seitsemällä lapsella riittää säiytettävää sitä sun tätä, ovat aivan paikallaan tässä huushollissa. Lisäksi taipuvat moneen, tarpeet vaihtuu, jolloin ovat käteväsi käytettävissä monessa tilassa; ompelukaapissa, hanskojen ja pipojen säilytyksessä, keittiössä ym.

 • Reply Emm 22.09.2014 at 9:51 pm

  Vakka-laatikot ovat ihania, rakentelisin niistä vaikka yöpöydän makuuhuoneeseen.

 • Reply Liisa 22.09.2014 at 9:54 pm

  Aitiolle ja vitriineille yrittäisin mieluusti löytää kotoa paikat. Ja varmasti löytyisikin! :)

 • Reply Jenni K. 22.09.2014 at 10:09 pm

  Leimu-valaisin, vakka-säilytyslaatikot, nappula-kynttilänjalat….löytyisihän Iittalalta vaikka mitä ihanaa <3

 • Reply aj 22.09.2014 at 10:20 pm

  Aitio-hyllyt syvinä versioina pääsisivät kylpyhuoneeseen järjestystä pitämään, ehdottomasti tuo keltainen harmaan ja valkoisen ohella piristämään jokaista aamua.

  Kolme Vakkaa pitkälle eteisen tasolle, jokaiselle perheenjäsenelle oma. Samalle tasolle muutama Nappi kotiintulijaa ilahduttamaan.

 • Reply Anni 22.09.2014 at 10:23 pm

  Aivan ihania tuotteita! <3

  Useampikin nappula kelpaisi meille tunnelmaa tuomaan! Ja nuo vakka-säilytyslaatikot olisivat niin käteviä vaikkapa leluja piilottamaan…

 • Reply Inttu 22.09.2014 at 10:38 pm

  Voi, vaikean valinnan äärellä jälleen! Vakkoja olen himoinnut jo pidemmän aikaa. Silti, Aitiot olisivat valintani. Eteisemme kapea seinämä suorastaan huutaa ihanasti muotoiltuja ja väritykseltään pirteän keltaisia sekä vakaan harmaita säilytyshyllyjä. Siinäpä olisi täydellinen ratkaisu tilaan, johon tarvittaisiin pientavaralle säilytystilaa, ja johon mikään senkki tai sivupöytä ei vain mahdu!

 • Reply Tanja 22.09.2014 at 10:42 pm

  Vakka-säilytyslaatikot ovat ihastuttaneet ensinäkemästä lähtien. Ensimmäisenä piilottaisin niihin tavaroita kylpyhuoneessa. Ja uskoisin, että niille löytyisi käyttöä muuallakin. Myös Aitio-hyllyt viehättävät.

 • Reply Velmu 22.09.2014 at 10:47 pm

  Leimu olis pähee olkkariin!

 • Reply Sinde 22.09.2014 at 11:25 pm

  Vakka-laatikoista kasaisin pöydän sohvan viereen. Niihin voisi ihanasti piilottaa mm. ajelehtivat puhelimen ja läppärin laturit sekä sisustuslehdet.

 • Reply Iiris 22.09.2014 at 11:56 pm

  Harmaa Leimu on super ihana! <3

 • Reply Jaakko 23.09.2014 at 12:16 am

  Aitioille olisi käyttöä keittiössä.

 • Reply Saara 23.09.2014 at 1:43 am

  Harmaa Leimu-valaisin saa minun ääneni!

 • Reply Minna 23.09.2014 at 8:45 am

  Ihana blogi ja mahtava arvonta! Uudet vitriini -rasiat herättivät heti mielenkiintoni, niitä olisi kiva yhdistää sarjaksi eri väreissä. Lasi tuo keveyttä ja arvokkuutta kodin sisustukseen.

 • Reply MKP 23.09.2014 at 9:32 am

  Aitio-hyllyjä keittiöön! Ja Vakka-säilyttimiä lasten legoille.

 • Reply Riina 23.09.2014 at 11:48 am

  Voi ei, noihan on kaikki niin ihania. Kotiini haluaisin ainakin keltaisia nappula-kynttilänjalkoja sekä olohuoneeseen vakka-rasioita, mihin saisi piilotettua esim. mieheltä pleikkarin ohjaimet :)

 • Reply Suvi L 23.09.2014 at 12:12 pm

  Aitio-hyllyt löytäisivät meidän huushollissa paikkansa. Muutamat nappulat olisivat myös kivoja :)

 • Reply Katja 23.09.2014 at 1:24 pm

  Iittalan Leimu-valaisimen haluaisin kotiani koristamaan! Lisäksi pari vakkaa voisi meille muuttaa. <3 Mukana arvonnassa!

 • Reply Marjo 23.09.2014 at 1:46 pm

  Meillä olisi kovasti tarvetta Vakka-laatikoille. Niihin saisi mukavasti sukkakutimet piiloon sekä lasten sormusta että koiran tassuilta. Toki meille sopisi myös tuo uusi Hehku… :)

 • Reply Naana 23.09.2014 at 2:01 pm

  Monelle tuotteelle olis kyllä käyttöä kodissamme, erityisesti leimu valaisin ja vakka laatikoita olisi mukava saada. :)

 • Reply moonangel 23.09.2014 at 4:28 pm

  Vakka-laatikoista olisi moneksi, niitä voisi käyttää missä huoneessa tahansa ja laittaa niihin piiloon tavaraa. Kuukuna-valaisin olisi myös ihana makkariin.

 • Reply Jounass 23.09.2014 at 7:12 pm

  Aitio-hyllysarjaan saisi komeasti kaikki lankakerät säilöön!

 • Reply heiniim 24.09.2014 at 12:01 pm

  Meiltä kodin löytäisi Nappula-kynttelikkö, joka toimisi ruokapöydän kruununa! Ei harmaa Leimukaan huonolta näytäisi makuuhuoneessa.

 • Reply Marjutti 24.09.2014 at 2:35 pm

  Kodissamme huutaa tyhjyyttään niinkin yksinkertainen ja arkinen paikka kun olohuoneen ikkunalauta! Olen tänä syksynä hurahtanut jostain syystä totaalisesti keltaiseen ja haaveissa on ollut pitkään saada ikkunalaudalle jotkin klassikko kynttilänjalat joten arvata saattaa että keltaiset Nappulat piristäisivät syksyäni ja ikkunalautaa huimasti! :)

 • Reply JenniJ 24.09.2014 at 2:54 pm

  Aitio-hyllyt ovat kauniita, sopisivat meille keittiötä koristamaan.

 • Reply Emmi 24.09.2014 at 4:01 pm

  Vakka säilyttimet olisi aivan mahtavat olohuoneeseen Artekin ritiläpenkin alle..

 • Reply Pirkko 24.09.2014 at 6:27 pm

  Kuukuna valaisin olisi upea saada yöpöydälle.

 • Reply Sirkus 25.09.2014 at 10:40 am

  En oikein osaa päättää, onko tuo säilytyshyllykkö ihanan boheemi vai ärsyttävän sekava, mutta loistava idea hurmaavan näköinen toteutus! Iittalan tuotteista valaisimet on kuitenkin se ykköshaave. Opiskelujen alussa ostetut plafondit ja spottivalot pistää päivä päivältä enemmän silmään ja käyttöä kyllä olisi tunnelmalliselle pöytävalaisimelle.

 • Reply SannaS 25.09.2014 at 1:09 pm

  Vakkalaatikoista haaveillut pitkään. Kaiken maailmaan johdot ja laturit sais piiloon

 • Reply Nopa 25.09.2014 at 8:48 pm

  Pari Vakkaa mulle yöpöydäksi, kiitos!:)

 • Reply Kiti 26.09.2014 at 10:07 am

  Kuukuna ja Leimu-valaisimet ovat ehdottomasti suosikkejani. T. Lamppufriikki ;)

 • Reply ae 26.09.2014 at 12:07 pm

  Tykkään Vakka-säilytyslaatikoista. Asun pienessä asunnossa, joten kaikki monikäyttöinen säilytystila on tervetullutta. Noista saisi esim. hyvät yöpöydät/apupöydän, joihin voisi piilottaa vaikka käsityötarvikkeet.

 • Reply Laura 26.09.2014 at 5:29 pm

  Nappulat messinkisinä, niistä saisi näyttävän sommitelman kruunaamaan pikkujoulu- ja joulupöytien kattauksen.

 • Reply Sakasu 26.09.2014 at 7:46 pm

  Hienosti keksitty noiden Aitio-hyllyjen hieman erilainen käyttö. Tuota voisin kopioida joskus tulevaisuudessa. Nyt kuitenkin ajankohtaista on saada kevyt, tyylikäs ja helposti liikuteltava järjestelmä pian syntyvän muksun lelujen, lattiahuopien ja muiden tarpeellisten tavaroiden säilyttämiseen. Siihen nuo Vakka-säilytyslaatikot sopisivat mitä parhaiten.

 • Reply Maija 27.09.2014 at 3:09 pm

  Iittalan ihanat ja ajattomat tuotteet ovat löytäneet tiensä sydämeeni, mielelläni kuljen kyseisen merkin kanssa käsi kädekkäin loppuun asti.

  Uusista tuotteista harmaa Leimu sulostuttaisi syysiltojani ja pääsisi oikeuksiin 60-luvun kerrostaloasunnossa.

  Aitio hyllyt toisivat selkeyttä ja silmäniloa eteiseen.

 • Reply Marko 27.09.2014 at 7:19 pm

  Vakka säilytyslaatikot olisi käteviä erinäisten tavaroiden säilytykseen erinäisissä paikoissa ja vieläpä niin ajattomia ja hianoja!

 • Reply Emmiina 27.09.2014 at 10:44 pm

  Meille varmaankin sopisivat parhaiten nuo pyöreät Vitriinit. Keittiön hyllystä löytyy kamalan ruma muovilaatikko täynnä kaikenlaista pientä rojua ja roinaa, joille on säännöllisesti käyttöä kuitenkin. Ne kun asettaisi näkyville vitriineissä niin muuttuisi arki heti kauniimmaksi. Toisaalta myös keltaiset Nappulat toisivat yhtenäisyyttä olohuoneesta löytyvien keltaisten jakkaroiden kanssa.

 • Reply pinka 28.09.2014 at 11:10 am

  Kimppakämppäasuminen asettaa haasteita ja sen myötä myös oma huone on aina pienessä myllerryksessä. Pikkutavarat meikeistä koruihin tuntuu vaeltelevan aina ympäri huushollia, joten vitriinit voisivat olla ihan paikallaan. Pitkäaikainen haaveeni on kuitenkin tuo Vakka <3

 • Reply Piipi 28.09.2014 at 2:03 pm

  Harmaa Leimu-valaisin olisi toivelistalla ykkösenä: takkanurkkaus kaipaa uutta valaisinta hajonneen jalkavalaisimen tilalle ja pienellä sivupöydällä Leimu olisi siihen ihan täydellinen <3. Vakka-säilyttimet tekisivät naulakon alustasta siistimmän ja messinginvärinen Nappula-kynttilänjalka tarvitsisi muutaman eri värisen kaverin :). Myös tuo kaksikerroksinen tarjotin näyttää näppärältä! Voi kun onni suosisi…

 • Reply jennie 28.09.2014 at 4:02 pm

  Kuukuna-valaisin <3

 • Reply Päivi 28.09.2014 at 4:06 pm

  Ruskea Leimu-valaisin on kaunis ja kestää aikaa.

 • Reply Jenna 28.09.2014 at 8:37 pm

  Ihastuin keltaisiin Nappula-kynttiläjalkoihin heti kun ne näin! Sopisivat erinomaisesti musta-valko-harmaaseen makuuhuoneeseen tuomaan hieman väriä pimenevään syksyyn.

 • Reply Tanja 28.09.2014 at 10:53 pm

  Vakka-laatikot voisivat toimia yöpöytinä. Niile löytyisi kyllä käyttöä myös eteisestä. Kauniita ja käytännöllisiä. Myös pyöreä vitriini -rasia olisi monikäyttöinen.

 • Reply Hanna 28.09.2014 at 11:18 pm

  Kuukuna on ihana.

 • Reply Kiti 28.09.2014 at 11:28 pm

  Yksi valkoinen Aitio jo löytyy, mutta keltaisen sävy jäi mieleen ja löytäisi myös paikkansa eteisestä. Vakka säilytyslaatikot ovat käytännöllisiä ja todella kauniita muotoilultaan!

 • Reply Marjut 29.09.2014 at 7:52 pm

  Tosi hyvä idea tuo miten käytit Aitio-hyllyjä. Itse tarvisin säilytystilaa kaikkialla pyörivälle sälälle eli itselleni kelpaisi ainakin Vitriini-rasiat ja Aitio-hyllyt. Vakkojakin tänne mahtuisi lisää

 • Reply Heidi 29.09.2014 at 9:01 pm

  Kaikki uutuude ovat vieneet sydämeni. Muutama uutuus onkin jo meille kotiutunut. Suurin haaveeni on tuo harmaa Leimu, mutta myös kynttelikkö ja tarjotinpöytä ovat toivelistalla.

 • Reply Kirsi 29.09.2014 at 9:29 pm

  Aitiot ovat kyllä tosi näppärän oloisia ja niille löytyisi monta eri käyttötarkoitusta. Mutta monta muutakin ihanuutta oli mukana ja kaunis stailaus kokonaisuudessaan :-)

 • Reply Heli 29.09.2014 at 10:09 pm

  Savunharmaa Leimu valaisin on aivan ihana ilmestys ja valon tuoja pimeneviin iltoihin. Se löytää aina paikkansa. Pyöreästä kannellisesta Vakka-rasiasta tarjoilisin salaattia. Mikäli sitä sattuisi vähän jäämään, voisin laittaa sen ilman elmukelmua jääkaappisäilyytkseen. Kyllä Vakoillekin löytyisi aina säilytyskäyttöä ja niillä voisi tosiaan myös sisustaa.

 • Reply Johanna 29.09.2014 at 10:51 pm

  Haaveilen joka päivä harmaasta Leimu valaisimesta. Se sopisi täydellisesti meidän olohuoneeseen.

 • Reply hennariikka 29.09.2014 at 10:51 pm

  Voi leimulle löytyisi täydellinen paikka takan reu alta!!!

 • Reply Satu 29.09.2014 at 11:13 pm

  Kerros tarjoilupöytä kutsuu illanistujaisiin ja tunnelmallisten aperitiivien äärelle pimeneviin syysiltoihin.. Aivan ihana. Pakko saada!

 • Reply Johanna 29.09.2014 at 11:56 pm

  Ihastuin ensisilmäyksellä harmaaseen Leimuun joten se on ainakin ostoslistalla / haavelistalla.

  Meiltä puuttuu tällä hetkellä yöpöydät kokonaan ja Vakka-laatikoilla olen suunnitellut korjaavani tämän puutteen. Toivottavasti arpaonni suosisi ;0)

 • Reply Elsa 30.09.2014 at 12:26 am

  Leimu valaisin on upea, ja se toisi kaivattua tunnelmaa olohuoneeseen

 • Reply Virve Luomaniemi 30.09.2014 at 1:16 pm

  Vakka! Tai siis Valkkoja! :) Lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, eteiseen… Voi niin niin niin toivon että onnetar suosisi tällä kertaa minua!:)

 • Reply anni 30.09.2014 at 2:28 pm

  Nappuoita, vakkoja, vitriinejä, aitioita…
  Kaikki nuo sydämellisesti tervetulleita meille koska tahansa:)!

 • Reply Minttu-Susanna 30.09.2014 at 4:52 pm

  Aitio-hyllyt ovat todella kätevän oloisia, näyttävät hyvältä noin ripustettunakin. Omani laittaisin myös eteiseen keräämään kaikki pikkutavarat ympäriinsä kuljeksimasta.

  Ja ihana tuo rykelmä keltaisia Nappuloita! Omistan ennestään mustia, valkoisia ja messinkisiä ja mielelläni huolisin näitä väripilkkujakin joukkoon mukaan.

 • Reply Kaisu 30.09.2014 at 10:58 pm

  Koko rahalla valkoisia vakkoja. Voin kuvitella miten ihanan värikkäät lankavarastoni täyttävät ne. Elämäniloinen kokonaisuus!

 • Reply ayla 01.10.2014 at 1:14 am

  Nuo on kaikki niiiiiiiiiiiiin ihania!! Jostain kumman syystä sitä säilytystilaa ei ole koskaan liikaa, kaikki paikat on täynnä, joten nuo aivan upeat Vakka-säilytyslaatikot olis ihanat ja tarpeelliset.

 • Reply Velmu 02.10.2014 at 8:32 pm

  Vakkalaatikot on sopivan särmiä miehiseenkin sisustukseen!

 • Reply Tiina 03.10.2014 at 1:26 am

  Kelpuuttaisin näistä kotiini kaikki – niin kertakaikkisen ihania! Tällä hetkellä tarvetta olisi uudelle valaisimelle. Kuukuna sopisi täydellisesti vanhan, entisöidyn senkin päälle, josta valaisin vielä puuttuu.

 • Reply Laurasini 03.10.2014 at 9:07 am

  Nuo nappulakynttilät ovat aivan ihanat! Ja loistava idea nuo aitio-hyllyt tikkaissa! Mistä nämä tikkaat on hankittu?

 • Reply bikke 03.10.2014 at 10:30 am

  VAKKA! Pojilla on paljon rakkaimpia legoja. Haluaisinkin vakkoja heille säilytykseen. Pienestä ne pojatkin pitää opettaa sisustuksen maailmaan. Saa heistä sitten jouku vaimo hyvän miehen :))

 • Reply JoHanna 03.10.2014 at 2:49 pm

  Aitiot ovat kyllä huippuja ja oma lempparini! Monta käyttötarkoitusta löytyisi mutta ensimmäisenä löytäisivät paikan keittiöstä

 • Reply Ray 03.10.2014 at 4:31 pm

  Hi

  Very nice nice photos and home you have!

  May I ask is the wooden hanger for hanging the Aitio containers also from iittla?
  I would love to have one.
  Thanks!

 • Reply Nanna 03.10.2014 at 9:57 pm

  Vakka-laatikoista haaveilen varmaankin niin kauan kuin niitä raaskin ostaa. Olen etsinyt täydellisiä yöpöytiä makuuhuoneeseen kauan ja laatikot olisivat huippu ratkaisu, sillä niillä voisi myöhemmin sisustaa muitakin huoneita:)

 • Reply Make 04.10.2014 at 7:34 am

  Vaimo ilahtuisi Kuukuna valaisimesta missä tahansa kotonamme :)

 • Reply Heini 04.10.2014 at 11:37 am

  Valitsisin vitriinejä eri kooissa pikkutavaran säilytykseen. Kauneimmat korut saisi niihin nätisti säilöön!

 • Reply Vakka-fani 05.10.2014 at 5:08 pm

  Vakka-säilytysrasioista rakentaisin meidän pieneen olkkariin sohvapöydän. Sopivaa olemme etsineet jo kuukausikaupalla, ja tässähän se olisi – samalla saisi kaukosäätimet, kannettavat tietokoneet ja irtopaperit piiloon katseilta mutta helposti saataville!

 • Reply Tytti 05.10.2014 at 9:07 pm

  Haaveissa ruskea Leimu-valaisin makuuhuoneen yöpöydälle :)

 • Reply Junnu 05.10.2014 at 9:07 pm

  Vakka mikä vakka. Siitä ei pääse yli. Tai harmaa Leimu. Oih. Pure love.

 • Reply scaredy-cat 05.10.2014 at 9:17 pm

  Olen ehtinyt tänä syksynä kotiuttaa jo keltaisen Nappulan… Vakat ovat pitkäaikainen haave, ja niillä ratkaisisin olkkarin säilytysongelmia. Esimerkiksi lehdet tai villalangat menisivät siististi Vakka-pinoon.

 • Reply Marianna 05.10.2014 at 9:19 pm

  Kerrostarjotin olisi loistava ratkaisu keittiöön! Vuokrakämpän keittiössä kun ei ole laskutilaa tarpeeksi, ja kaikennäköisiä purnukoita ja astioita saisi ihanasti esille tuolle tarjottimelle! Love it!

 • Reply Jenny 05.10.2014 at 9:38 pm

  Vakka-säilytyslaatikot, sinne saisi mukavasti piiloon kaiken pikkusälän yms. Rajattomasti käyttömahdollisuuksia:)

 • Reply Tipsuttaja 05.10.2014 at 10:05 pm

  Kuukuna olisi täydellinen pikku Piparimme huoneeseen! Haaveilen myös lohenpunaisesta Aalto-maljakosta keittiöön, siihen voisin laittaa kahvikapselit.
  Loppurahalla pyöreitä vitriineitä. :-)

 • Reply Maiju 05.10.2014 at 10:19 pm

  Kaikki vitriini-rasiat ovat ehdottomasti suosikkeja! Erikokoisia rasioita hyödyttäisi monella tapaa sisustuksessa mutta erityisesti korujen säilytykseen <3 iso pyöreä vitriini on UPEA!!

 • Reply Satu 05.10.2014 at 10:42 pm

  Pieni poikamme on saamassa oman huoneen. Pienen pojan suuret aarteet säilyisivät erittäin hyvin Vakka-laatikoissa. Äidin toivelistalla on Leimu- valaisin.

 • Leave a Reply