Tällainen trendiosasto tuli / trend show design

18.09.2014

brush_strokes_loresiris_hantverk_lores brush_lores osasto_formamessut_loresvintage_florals_loresSkippaan valitusosuuden kamalasta työkiireestä ja menen suoraan asiaan. Ihania duuneja saan tehhä — kuten tämä Forma messujen trendiosasto aivan vastikään. Ulkomailla, varsinkin sisustusmessuilla, on tapana teettää suunnittelijalla tai suunnittelijaryhmällä näyttelyn tapainen osasto kauden trendeistä ja vähän tulevaankin kurkkaavista kuluttajtrendeistä. Osasto suunnitellaan hyvissä ajoin ennen messuja ja esille nostetaan näytteilleasettajien tuotteita. Tää oli hauska homma, pistin pensselin kanssa sutien ja muutenkin löytyi mageita tuotteita näytteilleasettajilta. Messuilla on aina oma kiva pöhinä, ja oon siinä ympäristössä erittäin kotonani. Jonkun verran on tullut näitä tehtyä ja messuhalleissa raksattua vuosien varrella.

(Nyt anteeksi, poistun olkkariin hierottavaksi ja rukoilen että lapset olisivat yläkerrassa unten mailla hyvin pian. Jos teillä herää kysymyksiä tästä projektista, laittakaapa kommenttilootaan! Nyt kaadun sohvalle, tai ehkä en ehdi sinnekään asti.)

Trend show designed by me at Forma Fair, Helsinki.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply scaredy-cat 18.09.2014 at 9:37 pm

  Mistä nuo valkoiset pyöreät pöydät on? Olen etsiskellyt jotain vastaavaa…

  Tosi hauska tuo sudittu seinä ja lattia!

  • Reply Maire 19.09.2014 at 8:15 am

   Moi! Pöytien valmistaja on ruotsalainen Plexus Möbler – maahantuoja Suomessa on Oy Winter Textiles Ab, jonka kautta voi kysyä jälleenmyyjiä.

   Kiitti :), suditusta tuli kyllä aika hyvä lopputulos, ja sitä oli tosi mukava tehdä.

 • Reply Merja 19.09.2014 at 8:03 am

  Kenen valmistajan kangas/viltti? mahtaa olla tuo joka roikkuu seinällä koukussa?

  • Reply Maire 19.09.2014 at 8:16 am

   Moi Merja, tarkoitatko tuota ylimmäisen kuvan seinään nojaavaa mustavalkoista kangasrullaa? Se on Eurokankaasta. Valitettavasti sen nimeä minulle ei ole tallessa.

  Leave a Reply