Ei niin täydellinen reissu täydelliseen paikkaan / Unperfect trip to a perfect place

02.10.2014

Olipa kerran täydellinen lomamatka paratiisiin. …No ei todellakaan, ihan sairaan kiireinen ja onnettomuustäyteinen työmatka konferenssiin Mallorcalle. Mutta hotelli jossa yövyin sen yhden yön oli niin upea, että siitä on pakko näyttää kuvia. Ne maisemat. Nämä kaikki kuvat on samasta paikasta Mallorcan saaren pohjoisrannikolla sijaitsevan Soller-kylän kukkulalta. Hotellin nimi oli Jumeirah Port Soller hotel & spa. Katselkaa kuvat, en laita nyt sen tarkempaa selostusta paikasta. Saa kysyä jos tulee jotain mieleen.
uskomaton_maisema_lores Jumeirah_deck_lores

Mulla on siis paha taipumus lentopahoinvointiin, eikä tällä kertaa kivat pikku ulkomailta ostetut inkiväärimatkapahoinvointilääkkeet nyt ihan osuneet kohilleen. Säästän teidät kuitenkin tuskaisilta yksityiskohdilta, joihin liittyy lentokone, oksennuspussi, lentokentän piha, migreeni ja puolikuolleena elbailu hotellihuoneessa. Kun sain vähän nukuttua, pääsin vielä iltapäiväauringossa ihailemaan uutta majapaikkaani. Juuri kun ajattelin, että kyllä tää tästä, kompuroin hevosenkengän muotoista lahtea tuijottaessa johonkin kivipaasiin ja sain aika kirpeät nirhaumat sääriin. Lohduttauduin heittämällä biksut päälle ja menemällä altaaseen.jumeirah_hotel_lres port soller_lr poolbar_jumeirah_lr pool_lr pool_jumeirah_lores Mallorca_lr Mallorca_Jumeirah_Port_soller_lr kaari_loresThänkkaad pahimmat vastoinkäymiset oli siinä, mutta ehkä aavistuksen harmitti päivän pirtsakan olotilan aiheuttama ruokahaluttomuus, kun meidät vietiin kylän upeimpaan näköalaravintolaan syömään viiden ruokalajin illallista. Viineineen. Kyllä nolotti, pystyin vaan järsäisemään pikku palat jokaisesta annoksesta, viinin suuntaan en uskaltanut edes katsoa. Onneksi vieressä istuvat italialaiskollegat olivat ymmärtäväisiä ja sain kuitenkin mukavaa juttuseuraa koko illaksi.

Kun palasin illalla hotellille, oli yläaltaalle vievä portaikko valaistu ihanasti. Ja tässä hotellissa sai uida ihan vapaasti vaikka keskellä yötä, altaat olivat aina auki. Ihana aamupala, ehkä paras ikinä missään. Joudun lähtemään uudestaan Mallorcalle pelkästään tuon appelsiinihillon takia. Ja vähän vahvemmat lääkkeet kassissa.

valoportaat_1hotellin_aamupala_lrMy work trip to Mallorca was placed in a quite beautiful spot.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Johanna 02.10.2014 at 8:46 pm

  Näyttää ihanalta paikka, mutta voi sua! Joskus sitä kompuroi väärällä jalalla vähän pidempäänkin kuin aamun. :D

  • Reply Maire 04.10.2014 at 7:29 pm

   Kyllä näin jälkikäteen vois joo kuitenkin sanoa, että plussan puolelle jäätiin :). Mustelmista huolimatta…

 • Reply modernistikodikas 02.10.2014 at 9:57 pm

  Ai että mikä paratiisi! Harmi, että reissusi ei mennyt kuin Strömsössä. Mutta sait ainakin hyvän tarinan kerrottavaksi ;)

  Kerttu

  • Reply Maire 04.10.2014 at 7:31 pm

   No ainakin tää reissu jää todellakin mieleen!
   Tuo paikka oli kyllä niin upee, että sinne ois joskus päästävä uudestaan. Nyt ainakin osaan varoa niitä kiviportaita ja mutkaisia vuoristoteitä…

  Leave a Reply