Skittles-synttärit / Skittles birthday

05.10.2014

multistripe_colorskoriste paperikoriste skittles_cake synttärikoristelutSynttärikoristelut järkätään meillä yleensä lähes tyhjästä paria tuntia ennen kuin ovikello soi. Myös 2-vuotiaan synttärisankarin juhlamekko valittiin vaaterekistä puolisen tuntia ennen H-hetkeä. En siis juurikaan etukäteen stressaile juhlien järkkäämistä, eihän sitä voi etukäteen tietää millainen värifiilis ja kokkausfiilis sitä tulee olemaan juhlan kynnyksellä. Kaapista sattui löytymään pussillinen ulkomailta tuotuja amerikkalaisia Skittles-karkkeja, jotka päätin laittaa kakun päälle. Pirtsakka multicolor-värivalinta ohjasi pöytäliinan (Marimekkoa) ja kattaustavaroiden valinnassa, samoin sopivan värinen Tigeristä ostettu paperikoriste joka ripustettiin pöydän yläpuolelle. Kaveri tuossa mietti synttärikemuissa, että miten ihmeessä synttärit koristeltiin ennen Tigeriä? Ei hajuakaan!

Kuis muilla, koristellaanko 2 kuukautta vai 2 minuuttia?

The multicolor birthday party for our 2-year-old was decorated with inspiration from Skittles candy on the cake.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jenni 05.10.2014 at 8:42 pm

  Siltä väliltä. Kaupassa saattaa tulla vastaan joku kiva juttu olkoot vaikka servetit tm ja siitä saattaa idea lähteä. Ostan paljon sellaista mitä voi käyttää monissa juhlissa ja yhdistää moneen. Nyt olisikin kolmet juhlat edessä, myöhässä olevat 6v, sekä 9v ja 11v synttärit.

  • Reply Maire 06.10.2014 at 6:14 pm

   Moi Jenni! Hei tuo on ihan loistoidea – hankkia jotain kestävämpää koristelua monia juhlia ajatellen. Yritän kyllä tuonkin paperikoristeen vielä viikata kasaan, josko siitä olisi iloa myöhemminkin.

 • Reply LaJo 05.10.2014 at 9:55 pm

  Ihana kangas! Osaatko kertoa sen nimeä ja saako sitä yhä Marimekolta?

  • Reply Maire 06.10.2014 at 6:17 pm

   Moi LaJo!
   Kangas (valmis pöytäliina) on ostettu jokunen vuosi sitten Chicagon Crate & Barrelista, eikä paketissa tainnut edes lukea kuosin nimeä. Tietäisiköhän joku lukijoista tarkempaa tietoa tälle Marimekon kuosille?

 • Reply phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä 06.10.2014 at 11:26 am

  Mulla ainakin lähtee ihan lapasesta koristelujen kanssa, mutta on se värkkääminen vaan ihanaa!
  Aikuisten synttäreiden koristelujakin hääräsin parina iltana eikä yhtään harmittanut.

  http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/pukeudutaan-outoihin-vaatteisiin-ja-koruihin-laitetaan-varivalot
  http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/sneak-peak

  • Reply Maire 07.10.2014 at 8:05 pm

   Hei lähetäs tänne mulle vähän koristelutaitoja & aikaa siihen!

 • Reply nessuliini 06.10.2014 at 5:52 pm

  Onko sinulla ohjetta nuihin ihaniin koristekukkiin vai oletko ostanut ne valmiina?

  • Reply Maire 07.10.2014 at 8:07 pm

   Nessuliini: koristekukat on ostettu Tigeristä valmiina pakkauksena ja se vaan viritettiin paikoilleen. Yleensä aina tuossa kaupassa on jokin vastaava tällainen paperikoristenauha, jos tuo kukkajuttu on sattunut jo loppumaan. Niitä oli tuossa n. kuukausi sitten ainakin Helsingin Citykäytävän kellarikerroksen (vai mikä se on siinä rautatientoria vastapäätä) Tigerissä.

  Leave a Reply