Kettukarkin Instagram-kisa! / Instagram photo challenge

12.10.2014

arabia_piilopaikka_teema teehetki_piilopaikka teekattausInstagramin puolella eletään ihan omaa elämää, ja moni teistäkin on tullut paremmin tutuksi sitä kautta. Lisäksi on tietysti aivan mahtavaa lurkkia teidän muiden sisustus- ja kotiprojekteja. Itsekin nappailen kuvia sinne monesti ihan hetken mielijohteesta sen kummemmin suunnittelematta ja moni nurkka täältä meidänkin kodista näkyy Instagramissa, vaikkei blogissa ole vilahtanut kertaakaan.

Aivan pian Kettukarkin Instagramista putkahtaa kuvahaaste, jonka palkinto on näkyvissa alhaalla. Haasteessa haluan tietää sinusta lisää ja tulen kysymään yhden kysymyksen. Ole valppaana — Instagramista minut löydät nimellä kettukarkki_maire.
arvontapalkinto

An Instagram photo challenge is starting soon at kettukarkki_maire. Be ready!

Prize: by Arabia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply