Itsetehty vaaterekki lastenhuoneeseen / DIY cloth rack

20.10.2014

vaaterekki_2 vaaterekki_1

Pikkuisemme huoneeseen piti tempaista vaaterekki lähes tyhjästä ja tämä kyhäelmä tehtiin muutamassa minuutissa yhtenä muutonjälkeisistä illoista viime syksynä. Lähes vuoden tämä systeemi on ollut käytössä ja erittäin hyvin pelaa. Vaatelipasto kasattiin yhdestä vanhasta Muuramen Kolmosestamme, jonka viereen laitettiin talon entisiltä asukkailta ostetut kaksi vielä vanhempaa, puurunkoista Muuramen laatikostoa. En ollenkaan pistänyt pahakseni sitä, ettei lastenhuoneista löytynyt vaatekomeroita tai vastaavia valmiita ratkaisuja, sillä nyt päästiin kerrankin itse miettimään sitä kivointa ratkaisua.

2-vuotiaan vaatteet mahtuvat tähän settiin mainiosti, ja rekkikin riittää hienosti mekoille (joita sekä minä että 2-vuotias käymme hypistelemässä). Tarkoitus oli tähän jossain vaiheessa pykätä joku vähän mietitympi ratkaisu, mutta tämä jämäkamoista tehty versio saa ainakin toistaiseksi jäädä. Materiaalina meillä oli talosta löytynyttä köyttä, pyörökeppiä ja 4 kpl lenkkiruuveja.

Vaaterekki lastenhuoneessa toimii siitäkin syystä hyvin, että vaatteet ovat vielä kooltaan niin pieniä eivätkä vie juurikaan tilaa. Ja onhan niitä vaatteita ihana vaan katsella.

vaaterekki_lastenhuoneessapikatchu pokemonboden_dressroikkuva_vaaterekkipalapelitornit itsetehty_vaaterekkivaaterekki_puuta

Just after moving here about a year ago, we needed quicly some space for the little one’s clothes. This DIY cloth rack was made only in a few minutes and the stuff we used was just some leftovers found from the house. It’s been working great.

ylakerta_Lastenhuone_2_painted

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply scaredy-cat 20.10.2014 at 1:47 pm

  Kivalta näyttää – itselläni on samanlainen pyörörimaratkaisu tekeillä eteiseen. :) Ensin oli tarkoitus ripustaa se jollain kauniilla narulla (tosin epäilytti, osaisinko tehdä kauniita solmuja…),mutta nyt yritän löytää nahkahihnaa jostain ja ompeluttaa suutarilla siitä kannattimet.

  • Reply Maire 20.10.2014 at 2:06 pm

   Sellainen nahkahihnainen olis ihana! Tähän kans mulla oli suunnitteilla joku värikkäämpi köysi + tuo kepukka maalattuna, mut edelleen vuoden jälkeen mennään tällä naturel-versiolla :D

 • Reply TanjaP 01.11.2014 at 7:31 pm

  Kiva idea,itse voisin täyttää tämän ripustimen t-paidoilla. :)

 • Reply Virpi 02.11.2014 at 12:54 am

  Tulin kurkkaamaan blogiisi, kun tykkään sun värikkäistä kuvista instagramissa. Saisimpa aikaiseksi tehdä vaikka tuollaisen vaaterekin. Viimeksi tänään ja eilen jne tuskailin seikaisia vaatekaappejamme.

 • Leave a Reply