Viisi väriä: pihka / Five colors: pihka

25.10.2014

arabia_verkko_ruutu Brown_jarsarabia_verkko iittala_leimuSuhteeni ruskeaan väriin seilaa välillä Ei missään tapauksessa ja Suklaassa jees. Mutta kun tarkemmin asiaa miettii, pihkanruskea on kuitenkin säilynyt jo vuosia yhtenä lemppareista, nimenomaan lasin värinä. Otin vastaan Modernisti Kodikkaan -blogin Kertun värihaasteen, jossa kuvataan viitenä eri päivänä viisi kodista löytyvää väriä. Meillä on kyllä aika värikäs koti, muttei ehkä mitään tiettyä väriä ole toista enemmän, ja olin utelias vähän itsekin miettimään että mistä väreistä oikeastaan meillä pidänkään. Aloitin tästä pihkanruskeasta, koska ruskea väri on itselleni todella haastava ja vaikeasti sulateltava.

Pihkaa meiltä löytyy jo vuosien ajan keräämästäni Arabian Verkko-sarjasta, Iittalan Jars-purkeista ja Leimu-valaisimesta. Nämä ruskeat Jarsit olivat ne ensimmäiset ja alkuperäiset tuon purkkisarjan värit yhdessä tummanvihreän ja mustikansinisen kanssa. Tuo korkea pastapurkkihan ei ole ollut tuotannossa enää vuosiin, joten hyvä että tein hankinnat heti ensimmäisestä aallosta.

Haaste lähtee eteenpäin Marialle Diagnoosi: sisustusmania -blogiin! Maria on muuten ihan huipputyyppi, ja jos ei blogi vielä jostain syystä ole tuttu niin nyt viimeistään kannattaa mennä inspiroitumaan jos pidät vanhoista esineistä ja rohkeista tuunauksista.

The first color I’m presenting from our house is amber brown. My on-off-relationship with color brown changes if I have chocolate or not, but the yellowish amber I like alot, especially in glass products. These stuff are Arabia plates and Iittala Jars and Leimu lamp.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Martza 25.10.2014 at 3:50 pm

  Heeey Foxy Lady! haaste vastaanotettu.

  • Reply Maire / Kettukarkki 25.10.2014 at 4:09 pm

   Uujee! Jään odottamaan mitä neonpinkki-paljastuksia sun kodistas teet :D

   • Reply Martza 25.10.2014 at 9:21 pm

    Haha, tuut pettymään. Mulla on täällä vaan näitä ”likasia” sävyjä :D

 • Reply Jokke 25.10.2014 at 5:16 pm

  oho, ompa aika erikoiset lautaset, en ole ikinä nähnytkään, jännät!

 • Leave a Reply