Iloinen tunnustuksesta / Getting a small award

26.10.2014

kettukarkki_iittalavalokuvakilpailuKiitoksena Divaanibloggareiden kanssa tehdystä sisustustuotekamppiksesta (Iittalan syksyn sisustustuotteet kodissamme) me mukana olleet bloggaajat saimme Iittalalta kutsun rennolle brunssille. Saimme kutsua mukaamme myös ystäväbloggaajat, ja minun mukanani oli Cosy Home -blogin Saija. Iittalan uuden Aitio-hyllyn muotoilija Cecilie Manz kilpailun tuomarina oli valinnut minun kuvani parhaaksi sisustuskuvaksi. Tuntui tosi kivalta saada vähän tunnustusta työstä, tämä kuvaaminen ja bloggaaminen kun on vähän sellaista yksin puurtamista.

Myös ystäväbloggaajille oli annettu stailaus- ja kuvaushaaste Aitio-hyllystä, ja Cecilie valitsi heidän joukostaan voittajaksi inspiroivan säilytyskuvan, jonka oli kuvannut Home via Laura -blogista Laura.

Cecilie Manz – the designer of Iittala Aitio shelves – chose my basket photo as a winner. The competition ”The best interior photo” was between the Divaani bloggers who made the campaign for Iittala last month. I was so happy to get a small award.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sarp 26.10.2014 at 2:42 pm

  Onnittelut ihanainen!
  Sinun kuvia on kyllä aina nautintoa katsella.
  Monta ihastuksen hetkeä olet jo tarjonnut.

 • Reply Johanna 26.10.2014 at 6:09 pm

  Hienoa! Kuva onkin tosi kiva.

 • Reply nalle 27.10.2014 at 3:34 pm

  Onnittelut!

 • Leave a Reply