Pikaräpsy uudesta keittiöstä / Snapshot from the new kitchen

07.11.2014

mustapinkkikeittiöulvsboTuon ihanan vastaremontoidun keittiön kuvaaminen kuumottaa, ja varsinkin ennen-kuvien vertailu nykytilaan. Mutta valivali ei ole ollut aikaa. Itse asiassa mulla on työn alla varsin iso ylläripylläri, josta olen nipin napin pystynyt olemaan hiiskumatta vaikka tekisi mieli heti kertoa. Nyt on hommat täällä kuumimmillaan ja kerron asiasta ihan pian (joo tiiän, ärsyttävää pihtaamista), eli tämä on siis syönyt jo muutenkin vähissä olevan työajan ja oma fiilis on joka toinen päivä sellainen ranteet auki tai innostuneen kupliva.

Hei tuossapa on yksi ihan pikapikaa otettu kuva keittiöstä, ja uusi musta kahva siinä näkyy myöskin. Tämä Ikeasta löydetty Ulvsbo-kahva oli ihan ehdoton valinta kun päätettiin keittiö sutaista mustaksi (siis suomennettuna, mun muut ehdotukset esim. nahkaisista teetetyistä vetimistä ei menneet läpi). Palaan tähän remppa-aiheeseen siis pian ja kerron miten kaikki meni. Nyt ihanaa ja rentoa perjantai-iltaa tyypeille!

The BIG project has taken all my time (whining, whining etc.) and the photoshoot in our just renovated kitchen has delayed becouse of that. But here’s a quick snapshot and you can see the new handle we found from Ikea. So cheap and so beaufiful!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Karin // Tunne tilat 08.11.2014 at 7:30 pm

    Aikas hyvältä näyttää!

  • Leave a Reply