Kettukarkki SHOP on auki! / My shop is open!

15.11.2014

kettukarkkishop_grafiikkahamam-pyyhe iris_hantverk_harjat rikkalapio_ja_harja

Mua todellakin jännittää kertoa tästä. Yhdestä pienestä ajatuksesta pihakeinussa kesällä on muovautunut syksyn uurastuksen aikana minulle iso juttu – oma sisustusnettikauppa. Myös totaalinen hurahtaminen hamam-pyyhkeisiin oli viimeinen sysäys oman kaupan perustamiselle. Kettukarkki SHOP tarjoaa sellaisia arjen kauniita käyttötuotteita, joita omassakin kodissamme käytetään. Kaupassa myydään ihanien turkkilaisten hamam-pyyhkeiden lisäksi tuotteita keittiöön, kodinhoitoon ja kylpyhuoneeseen. Valikoima tulee kasvamaan jatkossa, esimerkiksi hamam-pyyhe on tuote, joita tulee uusia kauppaan sitä mukaa kun niitä saapuu varastoon ja pääsen kuvaamaan.

Olen miettinyt valikoimaa tarkasti, ja varsinkin luonnonmukaisuuden ja tuotannon eettisyyden kanssa olen ollut todella tarkka. Haave omasta sisustusliikkeestä on muhinut taustalla monta vuotta, mutta muiden töiden vuoksi ei ole ollut mitään mahiksia sellaisen pystyttämiseen. Keksin tässä muutama kuukausi sitten, että omakotitaloon muuton jälkeenhän meillä on sen verran tilaa, että kellariin mahtuisi yhden pienen nettikaupan varasto ja pakkaamo. Uskalsin varovasti ehdottaa ajatusta perheelle, ja kaikkien mielestä ajatus oli loistava. Duuni oli oikeasti aivan valtava – mutta opin ihan hirveästi tässä prosessissa.

Nyt ollaan tässä pisteessä että kauppa on valmis, pakkaamossa odottavat laatikot, tarrat ja silkkipaperit ensimmäisiä tilauksia. Ei ole minkäänlaista haisua siitä, voiko sisustusnettikauppaa pyörittää harrastuksena ilman että se veisi hirveästi varsinaisesta työajasta, mutta katsotaan miten käy! Postituspäiviä on viikossa kaksi (maanantait ja torstait), joten ihan joka päivä kusti ei valitettavasti polje. (Edit. 9.1. Polkee sittenkin!) Ja toimitukset toistaiseksi vain Suomeen.

Perhosia vatsassa, ensimmäisiä tilauksia odottaen, tervetuloa! Kertokaa jos sivulla joku ei toimi tms., ja pientä viilausta sinne on vielä tulossa. Kauppa löytyy osoitteesta www.kettukarkkishop.fi

Psst, käy tykkäämässä kaupan facebook-sivusta, niin saat nopeasti tiedon uusista tuotteista ja kivoista kamppiksista -> KLIKS!

 

Seuraa Kettukarkki-blogia myös Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa tai Blogilistalla.

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply suvi m 15.11.2014 at 7:38 pm

  Wautsi! Onnea uudelle kaupalle! :)

 • Reply Johanna 15.11.2014 at 8:08 pm

  Tästä se lähtee! Jeee!!!

 • Reply Annika 15.11.2014 at 8:17 pm

  NO NYT!! Huippua Maire!

 • Reply Peppilotta 15.11.2014 at 8:42 pm

  Kauniita ja käytännöllisiä juttuja. Sivutkin ovat tosi kivat. Pelastit minut lahjojenhankinta-stressiltä. Anopin, äidin ja siskon voi vetää listalta yli.

  • Reply Maire / Kettukarkki 18.11.2014 at 8:49 am

   KIITOS Suvi, Johanna ja Annika!

   Peppilotta – ihanaa kuulla että tykkäät ja kiitos paljon tilauksesta! Kuorma on jo matkalla :)

 • Reply Joanna 15.11.2014 at 10:10 pm

  Kivoja tuotteita, jokaisen voisin kotiuttaa :) Isosti onnea!

 • Reply Lyde 15.11.2014 at 10:14 pm

  Oi vau! Oikein paljon onnea uudelle yritykselle :-)

 • Reply nalle 15.11.2014 at 11:22 pm

  Onnea! Nyt tulee pyyhkeitä lahjaksi♥

 • Reply Vilja @ muotoseikka 16.11.2014 at 8:15 am

  Oi oi! Menen heti selailemaan. Ekologista ja eettistä käyttötavaraa – mikä parempaa.

  • Reply Maire / Kettukarkki 18.11.2014 at 8:51 am

   Kiitos paljon Johanna, Lyde, nalle ja Vilja! Olen tosi iloinen kannustavista kommenteistanne!

 • Reply Piia 16.11.2014 at 7:11 pm

  Hieno homma Maire, onnea!

 • Reply naku 17.11.2014 at 9:29 am

  Hienoa Maire! Paljon onnea uudelle kaupalle!

 • Reply anna/kotiAni 17.11.2014 at 11:52 am

  Hei ihan huippu juttu!!! Onnittelut kaupan johdosta! Nostan hattua ^_^

  • Reply Maire / Kettukarkki 18.11.2014 at 8:52 am

   Kiitos Anna! Oon itsekin aika täpinöissäni. Tän eteen on tehty töitä tosi paljon ja imeissäni olen että se on vihdoinkin valmis :)

 • Reply Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 17.11.2014 at 3:21 pm

  Onnittelut kaupan johdosta! Hyvältä näyttää :)

 • Reply Thea 17.11.2014 at 4:19 pm

  Ihana kauppa, onnittelut siitä!

 • Reply Saija 17.11.2014 at 5:13 pm

  Mahtavaa!!! Hieno kauppa!

 • Reply heli 17.11.2014 at 9:57 pm

  Täällä toinen oman työn ohella verkkokauppaa pitävä. Vinkiksi että paketteihin reilusti pehmusteita, posti kohtelee niitä todella kaltoin (säästyy palautuksilta) ja hyvin ehtii jos ulkoistaa kaiken minkä pystyy eli kirjanpito ammattilaiselle, tuotteita vaan toimittajilta joilla on tuotekuvat valmiina (menee kaikki aika muuten tuohon kuvaamiseen ja käsittelyyn), postitus joka päivä on ihan ehdoton eli hyvin ehtii kun illalla pakkaa ja aamulle töihin mennessä heittää paketit postiin. Hyvin toimii ainakin täällä! Tsemppiä!

  • Reply Maire / Kettukarkki 18.11.2014 at 9:00 am

   Moi Heli!
   Kiitos vinkeistä ja tsempistä! Kiva kuulla että joku muukin selviää tällaisesta ”harrastuksesta” muun työn ohella. Tämä uusi toimiala tuli mun vanhan yrityksen kylkeen, ja menee samaan kirjanpitoon. Eli ne kuviot oli jo onneksi selkeät.
   Mulla taas ei ole mahkuja iltaisin eikä joka päivä pakata ja käydä läpi tilauksia, ja toivon että tämä 2 postipvää viikossa riittäisi. Ainakin toistaiseksi täytyy tehdä näin.

   Pakkausfyllinkejä olen hankkinut vähän erilaisia, täytyy testata mikä näillä tuotteilla parhaiten toimii.

   Mulla taas on tärkeää, että suurin osa kuvista on itse otettuja -> saa varmasti oman brändin näköisiä. Ja teen sitä kuvaamishommaa blogin kanssa muutenkin niin paljon, että se on vaan ihan mukavaa. Tosin vielä osasta tuotteista kaupassa puuttuu omat kuvat – kunhan tässä niidenkin kimppuun joka päivä ehtii. Mut totta puhut siinä, että se on myös valmistajalle iso etu että tuotekuvia löytyy. Se on niin hassua, että vieläkään niiden tärkeyttä ei ihan ymmärretä.

   Tsemppiä ja ihanaa syksyä sullekin verkkokauppa-askareisiin! Olisi kiva vaihtaa ajatuksia enemmänkin :)

  Leave a Reply