Kahvinsuodatinta mä metsästin / Hunting vintage coffee filter

18.11.2014

kahvinsuodatin_vihreataloMonasti kun ihan itsekseen kahvia keittelee, tuntuu turhalta päräyttää keitintä päälle yhden kahvikupposen takia. Annikalla on Vihreässä talossa tämä ihana tip tap -kahvinsuodatin, jonka kuvasin viime kesänä yhdessä Arabian lempparituotteen kanssa (saimme valita nämä tuotteet kaupasta, ja minä olen niin tykästynyt tuohon pieneen Piilopaikka-kulhoon). Tätä kahvinsuodatinta olen haikeana muistellut, mutta sittemmin kävi vihdoin flaksi, löysin oman Melitan kirppikseltä.

Edelliseen postaukseen liittyen – tahtoisin kiittää kaikkia nettikauppani Kettukarkki SHOPin lämpimästä vastaanotosta – olen todella iloinen ja arvostan kommenttejanne. Ensimmäiset tilaukset on paketoitu ja postitettu, kiitos paljon, kaupantäti on iloinen!

Annika had this lovely tip tap at Vihreä talo. Now I found my own filter, finally!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply