Hulluna hamam-pyyhkeisiin / Hamam towels in our bathroom

21.11.2014

 

hamam-handtowel-tummanharmaa_blogihamam-handtowel-ranta-tummanharmaa_blogi LABruket_soaps_blogiJostain ihmeen syystä kuvaan meidän yläkerran kylppäriä muuten tässä ekaa kertaa. Oon ihan in laav tähän kylppäriin, ja ehkä sinne ei vaan tule asteltua kameran kanssa. Nyt kun mun nettikauppaan tuli uusia hamam-pyyhkeitä, kuvasin ne tänään täällä. Noista käsipyyhkeistä olen ihan fiiliksissäni, tääkin kylppäri sai nyt sinne täydellisesti sopivat pyyhkeet, ja vähän lisää kylpylätunnelmaa.

Tää yläkerran kylppäri on se jossa enimmäkseen kylvetään ja suihkussa käydään, kellarikylppärissä aina sitten saunomisen yhteydessä. Tässä ihanassa vinokattoisessa tilassa on kaksi lavuaaria, amme ja paljon lattiatilaa. Edelliseen kotimme parin neliön kylppäriin (johon kylläkin koko perhe saatiin yhtä aikaa mahtumaan) verrattuna suorastaan luksusta.

The first pictures from our upstairs bathroom. I got some new hamam towels to my web shop and I took some photos of them here.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply