Kerrankos sitä telkkarissa / The tv crew came

27.11.2014

 

kuvausvalo_lrtv-kamera_lr

Sisustaminen on sellainen aihe, josta kyllä aika mielellään juttelee. Niinpä suostuin Ylen pyyntöön tulla haastateltavaksi Puoli seitsemän -ohjelmaan. Entinen Maire ei olis ikipäivänä pystynyt olemaan kameran edessä, saati sitten puhumaan sanaakaan, mutta jotenkin tämä viime aikojen harjoittelu isojen yleisöjen edessä on vienyt pahimmat tärinät pois. Ihmettelen asiaa vähän itsekin, yhtäkkiä kaikenlainen luennointikin tuntuu ihan luontevalta. Kun kaikenlainen esiintyminen oli joskus ennen ihan pahin horror-jännitys-skenario. Että tiedoksi vaan muillekin tärisijöille, esiintymispelosta voi parantua (samaa odottelen tapahtuvaksi lentopahoinvoinnin kanssa sitten)!

Eilen tuli telkkarista jakso, jossa juttelen kotimme sisustusprojekteista ja siitä, miten me nautitaan kaikenlaisista meneillään olevista pienemmistä ja isommista hommista kotona. Tuo pätkä on kuvattu kotonamme, voi että kun kuvauspäivänä oli ihanan kesäistä!

Tästä pääsee katsomaan ohjelma Yle Areenalle (oma pätkäni about kohdassa 11:00): Puoli seitsemän

Seuraa Kettukarkki-blogia myös Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa tai Blogilistalla.

Interior design is something I like to talk about, and when the tv program Puoli seitsemän asked me for an interview, I said yes. The sudden experince with talking to big audiences lately has reduced my fear of speaking public. The former me would have definitely said no to any tv or other performing situations. Now I feel quite confortable doing this.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Outi 27.11.2014 at 10:43 am

  Maire, olet matkalla koti sisustusohjelmajuontajuutta, olen niin sanonut aina.

 • Reply Karin // Tunne tilat 27.11.2014 at 1:02 pm

  Sähän olit ihan huippu! Mä ihastelin sua ja ajattelin, miten jotkut osaavatkin esiintyä noin luontevasti! Näin pätkän ihan sattumalta tänä aamuna, kun kärsin järkystä päänsärystä ja oli otettava pakkolepoa.

  • Reply Maire / Kettukarkki 28.11.2014 at 11:56 am

   No kiitos! Luonteva ei kyllä ollut ihan se oma olotila tuossa tilanteessa :D. Toivottavasti päänsärky hellitti, mukavaa viikonloppua!

 • Reply Lyde 27.11.2014 at 1:53 pm

  Vau, tosi kiva haastattelu! Hassu sattuma, että just toissapäivänä tuossa ihan samassa ohjelmassa oli yhtä meidän lapsista kuvattu ja haastateltu niiden eskarissa :-)

 • Reply Johanna 27.11.2014 at 2:48 pm

  Kiitos vinkistä, hyvä ohjelma oli muutenkin. En ole koskaan katsonut, kun ajankohta huono. Ihana koti. Olen vasta löytänyt blogisi ja tykkään :)

  • Reply Maire / Kettukarkki 28.11.2014 at 12:01 pm

   Kiitos paljon Johanna! Minullakaan ei tule tuota ohjelmaa katsottua, siihen aikaan on aina telkkari kiinni. Jos avataan edes, niin vasta joskus ysin jälkeen kun lapset on jo nukkumassa.
   Kiva että löysit blogini ja jätit kommentin – ihanaa viikonloppua! Täällä nähdään siis jatkossakin :)

 • Reply Kaisa - No Home Without You 27.11.2014 at 2:57 pm

  No ihanuus <3 Olitpa söpö ja koti näytti kaunokilta.

 • Reply Sarp 27.11.2014 at 5:06 pm

  Kävin kattomassa.
  Olet saanut sinusta lämpöisen ja ihanan ihmisen kuvan blogisi kautta, livekuva vahvisti tätä mielikuvaa.
  Oot ihana ja vedit hyvin.
  Kotikierroksesta jäi mieleen erityisesti hurmaava nukkekoti, joka ei ollut minulle blogistasi tuttu.

  • Reply Maire / Kettukarkki 28.11.2014 at 11:58 am

   Voi että miten ihanasti sanottu – kiitos! Minusta sinäkin olet aina vaikuttanut tosi mukavalta tyypiltä – ehkä me joskus törmätään livenäkin, toivottavasti!

   Nukkekoti on kyllä vähän sellainen nurkassa hillottu juttu, jota ei mukamas voi kuvata kun siellä on aina vähän remppa kesken. Jospa sitä joulun kunniaksi voisi tähän kuvata enemmän. :)

 • Reply Markka 27.11.2014 at 8:02 pm

  Mies sanoi telkkaria katsellessa vitsikkäästi että ”kohta Markka sanoo että HEI MÄ LUEN TON BLOGIA”
  Käännyin katsomaan telkkaria ja näin ihanan vaaleanpunaisen keittiön. ”Hei toi on Kettukarkin kotoa, mä luen tota blogia!”

  Olen hieman ennalta-arvattava, huomaan.

 • Leave a Reply