Pientä äreyttä liikenteessä / A little bit grumpy

30.11.2014

molo_kids_haalari pupu vauva_molo_kids

Tällainen lattiaa nuohoava harmiton pupu meillä oli vielä ihan vähän aikaa sitten, nyt meidän ihanasta ja kiltistä 2-vuotiaasta silmienräpsyttelijästä ja vasemmalla kädellä palluroita lauleskellen piirtelevästä tyypistä tuli melkein yhdessä yössä uhmaikäinen pikkuriiviö, joka väittää kaikkia tavaroita omakseen ja hokee ”Tää minun! Anna mulle! Mun oma! Ei saa ottaa kädestä!”, mutta kun se kaatuu lattialle huutamaan, ei sitä kestä kuin 30 sekuntia. Nousee ylös ja yhtäkkiä onkin ihan hirveän innostunut seinässä olevasta perhostarrasta. Voi kun itsekin osaisi sen. Kun minä kaadun lattialle, pysyn siellä viikon.

Our bunny was just a while ago this harmless creature, but now she has turned into a 2-year-old girl who thinks she owns every item on the world. But luckily, when she starts crying angry on the floor, it lasts only 3 secons. Somehow I think I should learn about that – when I fall down, I stay there a week.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply