Tip tip, puotisumpiks! / I got the tiny coffee filter

01.12.2014

tip_tap arabian_kahvinsuodatin

Tästä söpöläisestä olen haaveillut siitä saakka kun Annika esitteli oman kirppislöytönstä blogissaan. Piti ihan kaivaa vanha juttu esille ja täältähän se löytyy (Vihreä talo: Tip tip). Kommenttilootassa heitin pienen toiveen, jonka nainen nyt sitten toteuttaa päräytti! Kun pidin justiinsa Kettukarkki SHOPin avajaiskilistelyt pienelle kaveriporukalle kellarissamme, kaivoi Annika kassistaan pienen Arabia tip tip suodattimen. Voi että kun tuli kaupantäti iloiseksi, oli siinä muutenkin niin tunteet herkässä kun kaiken uurastuksen jälkeen sain kaupan auki ja vierahat sitä juhlistamaan. Olin jo muutenkin kiitollinen näiden ystävieni avusta ja positiivisesta tuesta nettikaupan perustamisessa, ja sitten vielä toivat ihania lahjuksia mukanaan (KIITOS!). Mutta kylläpä myös kukat piristivät ihanasti marraskuun pimeydessä. Kortissa kehotettiin puotisumpit tällä pöyräyttämään pakkaamisten lomassa, ja todellakin laitan kahvit tippumaan ja usein!

Isomman Melitta-suodattimen löysin tässä vähän aikaa sitten, mutta se on ihan eri kokoluokkaa kuin tämä yhden-kahden kahvikupposen.

A friend gave me this Tip Tip coffee filter – so happy, thank you!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply