Kaupunginjohtajan itsenäisyyspäivän vastaanotolle / Independence Day celebration

04.12.2014

hiuskorutTäällä on tehty harjoituskampauksia, soviteltu mekkoa, metsästetty sopivia sukkahousuja ja jännitetty vatsa kippurassa tanssien sujumista. Kaikki helsinkiläiset 4-luokkalaiset, mukaan lukien meidän tipumme, on kutsuttu tänään kaupunginjohtajan itsenäisyyspäivän vastaanotolle Finlandia-talolle. Megapartyihin tulee siis 5.000 tyyppiä. Mekin kävimme aamuvarhain koulun juhlasalissa katsomassa luokkien tanssiesitykset (vanhojentanssikuvioiden kokoiset treenit takana), ja herranjestas miten upealta näytti. Mahtava muuvit ja näkyi että harjoiteltu oli, kaikki meni koko luokalla niin nappiin.

Tipu ottaa kivan rennosti tällaiset pukeutumisasiat, kenkäkriteerinäkin oli että kunhan on mukavat jalassa (valitsi mustat ballerinat). Mekko löytyi kaapista ja hiuskorut käytiin yhdessä valitsemassa kaupasta. Korkea nuttura oli suunnitelmissa, ja täydelliset korut siihen löytyivät Glitteristä. Ostettiin timanttikorvikset, timanttipanta ja siihen sopiva nutturan ympärille kiepautettava koru (oli oikeasti rannekoru). Meillä oli tosi mukavaa aikaa kahdestaan näitä miettiessä. Tuli kyllä kuin tilauksesta.

Pikku futistyyppi pyysi myös vähän ripsaria. Lasten meikkaaminen …öhh, mutta mutsi heltyi.

Onko muilla ollut samoihin kemuihin valmistautumista?

Mom-daughter-time spent lately. Our 10-year-old is going to a big party with 5.000 others – invited by the mayor of Helsinki.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi 04.12.2014 at 11:57 am

    Meidänkin tanssijatar sai laittaa meikkiä, varsinkin koska otsassa on nyrkin kokoinen mustelma; käveli tolppaa päin.

  • Leave a Reply