Jouluisen keittiösetin voittaja / Winner

16.12.2014

kettukarkkishop_varasto_lrfouta_hylly_lrkettukarkkishop_joulusetti_lrPostipoika lähtee tänään kiikuttamaan jouluista tuotepakettia arvonnan voittajalle. Kiitos tuhannesti osallistumisesta – teitä oli mahtava määrä (196 kisaajaa)! Random.org numerogeneraattori arpoi puolestani voittajaksi kommentin numero 36. Kisaan osallistujilta kysyin omaa Kettukarkki SHOPin lempituotetta, ja onnekas voittaja Maja kommentoi näin:

”Ihana kauppa ja ihana arvonta! Suosikki olisi Hamam-pyyhe, Ranta musta.” Paljon onnea voittajalle!

Majan tykkäämää Ranta-pyyhettä löytyy kaupasta tällä hetkellä tummanharmaana ja vaaleanharmaana sekä kylpypyyhe- että käsipyyhekoossa. Musta väri hupeni jo nopeimmille. Uusia hamam-pyyhkeitä on saapunut juuri kauppaan, ja sieltä löytyy muun muassa omaa lemppariani, Arthur Dentiä nyt kolmessa eri värissä. Piti ihan varastolta ottaa tähän muutama kuva kun sain uudet hyllyt ja kaikki nyt järkättyä tip top kuntoon. (Ai niin, postimaksut veloituksetta kun tilaus ylittää 80 euroa!)

The winner of kettukarkki SHOP giveaway was comment number 36, Maja.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply