Tunnelmallista joulua!

24.12.2014

nukkekoti_hopea-astiastonukkekoti_olohuone nukkekodin_olohuone nukkekodin_joulu nukkekodin_antiikkikaappi nukkekodin joulukuusiLumi tuli kuin tilauksesta, voi vaan laittaa kynttilöihin tulet, nauttia kuusen tuoksusta ja vetää elukkana suklaata täällä nietosten suojissa. Ulkona näyttää satumaalta.

Rauhallista, maistuvaa ja kanelintuoksuista joulua teille kaikille! Merry Christmas!

(Nukkekodin joulu on katettu myös keittiöön, sieltä kuvia huomenna.)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sarp 25.12.2014 at 10:05 am

  Nukkekodissa on hyvä tunnelma.
  Onpa hienoja posliiniastioita.
  Oikein ihanaa Joulua!

  • Reply Maire / Kettukarkki 27.12.2014 at 12:39 pm

   Kiitos! Posliiniastiat taitaa muuten kaikki olla mun ja pikkusiskon vanhoja 80-luvulta.

 • Reply Sanna 30.12.2014 at 9:49 pm

  Oi, näyttääpä ihanalta! Onko tuo 1:12 mittakaavassa? Minä aloin laittamaan nukkekotia tytölle kun oli reilu puolivuotias (eli viime keväänä), että on kunnolla aikaa laittaa sitä kivaksi siihen mennessä kun alkaa sillä leikkiä :) Ettei tarvitse sitten kerralla rykäistä kasaan jotain rumaa nykylundbya. Eli nukkekotijutut kiinnostaa kovasti! :)

 • Leave a Reply