Nukkekodin keittiö / Doll’s house kitchen

25.12.2014

nukkekoti_1jouluateria_nukkekodissa nukkekodin_keittio nukkekodin_keittio1 nukkekoti_tapetti sininen_nukkekodin_tuoli viinipulloteline

Tässä 12-huoneisessa mökissä on tehty pientä inventaariota lähipäivinä, sillä siirto isomman tytön huoneesta 2-vuotiaan kammariin aktivoi talolla leikkimisen äärimmilleen ja sen myötä sisustus on lähtenyt aavistusken avantgardistiseen suuntaan (kuvassa toki kyökki siivottuna puts plank). Innokas leikkijä saattaa kuljetella pikkutavaroita muihinkin leikkeihin, mutta tuntuu että osa tavaroista on nyt kateissa jostain muusta syystä. Keittiön kaapit ammottavat tyhjyyttään (missä lasikupu? missä miniatyyrisuklaarasia? missä notkuvat posliinilautaspinot? missä 30 vuotta vanha kahvimyllyni?) Joutunen tekemään pientä Sherlockin hommaa yläkerran väen huoneissa.

Tässä kun näitä kamoja pitkästä aikaa käy läpi, kieltämättä nukkekotiprojekti taas alkaa kutkutella. Jospa sitä taas kävisi tapetointi- ja maalaushommiin piakkoin.

After moving the 12-room-doll’s-house to the other kid’s room I noticed some of the nicest stuff are missing. Where are the glass jar, wobbling plate piles, miniature chocolate box and coffee grinder? The girl’s rooms need some Sherlock, I think…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply