Aki Choklatin kengät / Shoes by Aki Choklat

10.01.2015

huopatossut aki_choklat_kengat

Yksi pari edellisessä postauksessa (Huopatossutaivas) mainitsemastani Aki Choklatin for Lahtiset -kenkämallistosta päätyi omaan jalkaani sieltä Jämsän tehtaanmyymälästä. Nämä mustat kumipohjaiset tossut ovat olleet haaveena pitkään, ja vielä jäi ostamatta melko saman tyyliset mustavalkoiset varrelliset saappaat. Okei, jos ihan rehellisiä ollaan, niin toivelistalla on myös nauhalliset tennarit… ja ne sellaiset varsisaappaat joissa kuminauhaa ympärillä.

Kenkiä on nyt testattu. Joudun käväisemään postilla autolla lähes päivittäin (verkkokaupan paketteja vieden) ja lyhyeen autoon puhahtamiseen ja parkkipaikalla kävelyyn nämä olivat aivan loistavat. Helppo pukea jalkaan, helppo ajaa ja tarpeeksi lämpöiset. Tulipa kenkiä testattua myös superliukkaalla kelillä pari päivää sitten – se sellainen kiiltävä jää jossa lilluu vettä päällä – ja en kyllä kokeile toista kertaa. Aika köpöttelymummona lipsuttelin kaduilla menemään, ei pysynyt pystyssä sitten yhtään. Eli nämä kengät jalkaan jos ei ole lunta laisinkaan, tai sitten ihan reilusti lumisella kelillä joka ei ole liukas.

Nuo kuvassa näkyvät kanervanväriset sisätossut ovat olleet jo pari vuotta käytössä. Itse asiassa en tiedä ovatko ne Lahtisen vai naapuritehtaan, Alhon huopatehtaan.

My choise from Aki Choklat for Lahtiset shoe collection. There’s still a boot model left I’d also like to buy.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hurmioitunut 10.01.2015 at 4:21 pm

  Kiva valinta. Minunkin toivelistalla on ne korkeavartiset, kuminauhalliset saappaat.

 • Reply O 11.01.2015 at 12:20 am

  Mä sain joitain vuosia sitten korkeavartiset harmaat, joissa kuminauhaa on käytetty vähän vähemmän. Mun huopaseni taisivat itse asiassa osoittautua uniikeiksi, koska olin kuvan perusteella kuvitellut, että väri on harmaa-musta eikä harmaa-tummanruskea. Koska mustaakin materiaalia kerran oli, lupasivat tehdä mulle sellaiset. Varsin hyvää asiakaspalvelua, ettenkö sanoisi. Kyllä tämänkin entisen jämsäläisen sydäntä lämmitti, vähintään yhtä paljon kuin mitä huopaset lämmittävät paukkupakkasilla varpaita.

  • Reply Maire / Kettukarkki 12.01.2015 at 8:41 am

   Kuulostaapa varsin ihanalta – sekä asiakaspalvelu että saappaat! Olispa hauska nähdän sun uniikkipopot livenä.

  Leave a Reply