Luonnonkosmetiikkaa talvipakkasille / Perfect winter products

14.01.2015

joik_madara

Joka päivä kun käytän näitä ja kiittelen mielessäni ihoöljyjen keksijää, olen yrittänyt muistaa postata tästä aiheesta. Nyt vihdoin. Lyhyesti: mun iho kutiaa pakkassäällä ärsyttävästi, ja nää ihoöljyt tuntuu olevan ainut tehokas kosteuttaja talvisäiden aikaan.

Mádaran Superseed-kasvoöljyn (tuote kulkeutui minulle alkujaan kuvausnäytteenä) käytön aloitin jo kesällä ja jäin totaalisen koukkuun. Kavereille olen tätä jo moneen otteeseen hehkuttanut ja lähes pakottanut testaamaan. Mádaralla on myös 2 muuta saman sarjan kasvoöljyä yhtä kauniissa lasipullossa, mutta tämä on mielestäni ehdottomasti paras, ainakin minun iholleni (sellainen normaali suomalainen sekaiho) sopivin. Kasvoille riittää ihan 3-4 tippaa, ja öljy humahtaa ihoon nopeasti. Myös tuoksu ansaitsee erityismaininnan – en muista milloin olen törmännyt näin hyväntuoksuiseen ihonhoitotuotteeseen. Vaikka tuote on kallis (muistaakseni lähemmäs 50 euroa), se on todella riittoisa. Tuon verran pullosta on kulunut päivittäisellä käytöllä n. 8 kk:n aikana.

Joik on virolainen luonnonkosmetiikkayritys, jolla on varsin laadukkaita ja kohtuuhintaisia tuotteita. Virosta näitä löytää, ja sieltä minäkin omani ostin, mutta Suomeen näitä saisi tulla kyllä laajemminkin myyntiin. Tämä sitruunan ja bergamotin tuoksuinen, kookosöljypohjainen öljy 100 ml putelissa maksoi tosi vähän, taisi olla alle 10 euroa. Joikia näyttäisi löytyvän ainakin seuraavista kotimaisista nettikaupoista: SofiaStore ja Sisters beauty shop.

The dry winter weather makes my skin feel so dry that only these oils seem to help to the tickle. Mádara organic facial oil & Joik body oil.

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tiina S 14.01.2015 at 1:44 pm

  Heeii, kiitos vinkistä, tuota Joikia voisikin kokeilla, tuoksuyhdistelmäkin on kaksi lempituoksuani! Nyt on tällä atoopikolla käytössä kropalle ihan pelkkä rypäleenkiviöljy (joka tuossa Joikissakin näyttää olevan ainesosana kookosöljyn lisäksi ja kasvoille ihanalta kälyltä saatu helokkiöljy ;) <3

  • Reply Maire / Kettukarkki 14.01.2015 at 9:15 pm

   Sama homma täällä, nuo tuoksut on lemppareita!
   Toivottavasti helokkiöljy on toimita, annahan raporttia siitä sitten :)

 • Reply Nina 15.01.2015 at 10:11 am

  Hei!
  Dermosilillä on myös edullinen ja riittoisa kasvoöljy, josta itse olen tykännyt kovasti. Tuota Joikin öljyä voisinkin kokeilla, kunhan Dermon pullo loppuu.

 • Reply Jonna 16.01.2015 at 3:00 pm

  Mulla on kanssa Madaran öljy, on hyvää kamaa! Vinkkinä, että Madaralla on pari kertaa vuodessa mega-alet josta mä ostin tuon oman putelin ja hinta oli muistaakseni -40% kevyempi.

  • Reply Maire / Kettukarkki 17.01.2015 at 12:58 pm

   Kiva kuulla että sinäkin oot tykännyt! Minäkin nuo alet bongasin, mutta just silloin ei ollut mitään akuuttia tarvetta.

  Leave a Reply